Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 17:45)
kaip faina  bigsmile.gif

nes visi vis viena netilps verysad.gif  o tiek visokiu idomiu rushiu, tiek visokio gerio doh.gif ech, kaip butu gerai dar pora shiltnamiu tureti blush2.gif  bet ner kas tuo pasirupintu, o ir vietos ne kazin kiek unsure.gif
gavosi vien veisliu 19, o shiltnami telpa viso labo ne daugiau nei 22 -25 daigai  doh.gif

Va, kaip tik šiandien perverčiau seną knygutę apie pomidorų auginimą, ten kaip tik rašo, kad pomidorus sodinant tankiau gaunamas didesnis derlius, tačiau prieiti, genėti ir kitaip prižiūrėti daigus šiek tiek sunkiau. Jei jūsų negąsdina sunkesnė priežiūra, gal bandykit tankiau pasodint, o ir daigų daugiau tilps.....
Aš tą tankumą įsivaizduoju maždaug kas 30-40 cm, ne daugiau. Įdomu kokia kitų nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 17 kovo 2010 - 16:59
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 17:57)
Va, kaip tik šiandien perverčiau seną knygutę apie pomidorų auginimą, ten kaip tik rašo, kad pomidorus sodinant tankiau gaunamas didesnis derlius, tačiau prieiti, genėti ir kitaip prižiūrėti daigus šiek tiek sunkiau. Jei jūsų negąsdina sunkesnė priežiūra, gal bandykit tankiau pasodint, o ir daigų daugiau tilps.....
Aš tą tankumą įsivaizduoju maždaug kas 30-40 cm, ne daugiau. Įdomu kokia kitų nuomonė.

aciu, bet ir taip as juos ten bishkiuka pagrudu blush2.gif
nebuciau tiek pomidoru prisipirkus-shirdies neskaudetu kad netelpa- bet tai kad pro lentynas praeit neimanoma doh.gif doh.gif

gal kas norit man shiltnami ishnuomoti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 18:05)
aciu, bet ir taip as juos ten bishkiuka pagrudu blush2.gif
nebuciau tiek pomidoru prisipirkus-shirdies neskaudetu kad netelpa- bet tai kad pro lentynas praeit neimanoma doh.gif  doh.gif

gal kas norit man shiltnami ishnuomoti ?  biggrin.gif

Kokio dydžio tavo šiltnamis g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 17, 18:16)
Kokio dydžio tavo šiltnamis g.gif

sudetingas klausimas blush2.gif
nedidelis ax.gif turbut 5 x 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 18:23)
sudetingas klausimas blush2.gif
nedidelis ax.gif  turbut 5 x 3  g.gif

Tai ir mano toks , bet aš susodinu virš 50 daigų g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 17, 18:27)
Tai ir mano toks , bet aš susodinu virš 50 daigų g.gif

Satanele, mano irgi toks pats siltnamis. Bet apsiskaiciavau, kad maksimum 38 tilps. Tai dabar tu mums pasakyk, kokiu stebuklingu budu tu juos ten sukisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 17, 18:30)
Satanele, mano irgi toks pats siltnamis. Bet apsiskaiciavau, kad maksimum 38 tilps. Tai dabar tu mums pasakyk, kokiu stebuklingu budu tu juos ten sukisi? bigsmile.gif

Gerai į vieną kvadratinį metrą sodinami 5 daigai , jei jo ilgis 5 metrai, tai 25 daigai vienoje pusėje,ir tiek pat kitoje pusėje, gaunasi 50 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 17, 18:38)
Gerai į vieną kvadratinį metrą sodinami 5 daigai , jei jo ilgis 5 metrai, tai 25 daigai vienoje pusėje,ir tiek pat kitoje pusėje, gaunasi 50 bigsmile.gif

....o jeigu juos dar mažumėlę pagrūsti, kokius 6-7 vnt į kv.metrą ax.gif tai nereiks ir šiltnamio nuomotis...... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 17, 18:38)

Tiksliai issimatavau savo siltnami 3 x 5.25, pasidariau brezini (tik nesijuokit blush2.gif ) susizymejau ka ir kur sodinsiu, tai geriausiu atveju ir gerai pagrudus, sutalpinciau 52 daigus bigsmile.gif Bet kazin ar jie man nenusprogs taip tankiai susodinti g.gif
Atsakyti
merginos pažiūrėkite ko reikia pomidorams thumbup.gif .Jokių trąšų,o šiukšlių iš siurblių maišelių doh.gif
http://www.5min.com/...ato-plants-4889
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 18:58)
merginos pažiūrėkite ko reikia pomidorams  thumbup.gif .Jokių trąšų,o šiukšlių iš siurblių maišelių  doh.gif
http://www.5min.com/...ato-plants-4889

swoon.gif Pas mane tokio gerio pilnos pakampes lotuliukas.gif O ka tie plaukai gyvunu duoda augalui g.gif Nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Soriux o nauda pomidorams iš jų kokia? kaip mulčas ar ka...
Atsakyti