beje, labai nustebau del pomidoru daigumo. pigiosios seklos sudygo 100 proc, brangiosios (7-9 lt uz pakeli) tik kokiu 70 proc
[/quote]
as pirkau brangias ,"RAISA" ,"BIRSEN","TOYOTO" - tai man sudygo visos seklos kiek pasejau ,nes gerai matyt kai sejau i daigyna
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 13:32)
as naudoju nuo skruzdziu spec.miltelius ju perku seklu parduotuvese ,jie yra tokiuose plasmasiniuose baltuose buteliukuose kainuoja apie 6-7lt ,bet gan efektyvus ir ju uztenka gan ilgam ,pabarstai ant skruzdziu ir jos dingsta ,galima dar zeme prakast ir atvert skruzdziu buveines ir ten pabarstyt .
Nė velnio Pyliau visokių miltelių, ir po 7 lt, ir po 9 lt. Padeda, bet laikinai. Už 15 cm vėl pilį pasistato, žemę išknisa, tunelių prirausia bjaurybės....Tik pinigus išmėtau ant tos nepigios chemijos Geriau, žiūriu, nieko nedaryt. Kaip kažkurios sakė, nekreipt dėmesio.
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 12:45)
Nė velnio Pyliau visokių miltelių, ir po 7 lt, ir po 9 lt. Padeda, bet laikinai. Už 15 cm vėl pilį pasistato, žemę išknisa, tunelių prirausia bjaurybės....Tik pinigus išmėtau ant tos nepigios chemijos Geriau, žiūriu, nieko nedaryt. Kaip kažkurios sakė, nekreipt dėmesio.
nu nzn man tai padeda ,gal as kaip negailedama pripilu ,nors po kurio laiko vel sugryzta
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 13:32)
as naudoju nuo skruzdziu spec.miltelius ju perku seklu parduotuvese ,jie yra tokiuose plasmasiniuose baltuose buteliukuose kainuoja apie 6-7lt ,bet gan efektyvus ir ju uztenka gan ilgam ,pabarstai ant skruzdziu ir jos dingsta ,galima dar zeme prakast ir atvert skruzdziu buveines ir ten pabarstyt .
galvojau,kur ieskoti,nes ermitaze ar senukuose nepastebejau bet ar jos pomidorams nepakenks
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 13:47)
nu nzn man tai padeda ,gal as kaip negailedama pripilu ,nors po kurio laiko vel sugryzta
Tai va, ir aš neskreginu, pilu kaip vištoms, bet po kurio laiko tas pats......
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 11:26)
o tu pavasari ,kai isimi pomidorus is daigyno juos paprasciausiai isplauk ,isdziovink ir padek kitam pavasariui ,as tai idedu i siuksliu maisa ,uzrisu ir i sklepa isnesu ,kai reikia sodint ,parsinesu, zemes pilu ir seju pomidorus.
pabandysiu siemet taip padaryt
QUOTE(Bomba @ 2010 03 17, 13:39)
beje, greisi, tavo nuorodoje kazka sako apie tai, ka dlikus 30 dienu iki kazko, nuskinti virsune, as biski su anglu kalba pykstuosi, iki ko likus 30 dienu ?
iki pirmos šalnos.
Dėl miltelių,tai būkit atsargios,nu gi ten chemija baisi.Augalai gaus jos vistiek.
O dar pilti bele kiek .Jos tik kitur persikrausto,o jūs suvalgote nuodus.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 13:53)
iki pirmos šalnos.
Dėl miltelių,tai būkit atsargios,nu gi ten chemija baisi.Augalai gaus jos vistiek.
Taip, GREISI, tegul ją kur tą chemiją ir tas skruzdėles, tegu jos ten sau sėdi. Reiks padaryt kaip tu sakei, užmest žole ir nematyt jų......
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 13:57)
Taip, GREISI, tegul ją kur tą chemiją ir tas skruzdėles, tegu jos ten sau sėdi. Reiks padaryt kaip tu sakei, užmest žole ir nematyt jų......
jo,geriau be milteliu geriau visokiais prieskoniais jas isvyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 17, 14:10)
jo,geriau be milteliu geriau visokiais prieskoniais jas isvyti
Beviltiška, neišvysi jų....gali joms nors ir cepelinus sėti.....
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 13:02)
Dėl skruzdėlių nesijaudinkit,nieko jos nepadarys.Pas mane jų tūkstančiai,tad nebekreipiu dėmesio į jas ir viskas auga puikiai.Nieko jos nebijo nei česnakų užpilo,nei serenčių.O kai lyja,visos bėga į šiltnamį .Kai apmulčiuota,tai nematau ir nervų nesigadinu.Gal tada jos nesirausia į žemę,o gyvena po šiaudais.O kai šiaudų nėra,tada jau gal ir bėda,nes daigą gali iškelti į viršų.
Man kaimyne sake, kad skruzdem atsikrate jas pabarscius soda. Pati nebandziau, nors pilnas kiemas, nes didesniu problemu turejau, sraiges, sliuzus..
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 17, 13:26)
Man kaimyne sake, kad skruzdem atsikrate jas pabarscius soda. Pati nebandziau, nors pilnas kiemas, nes didesniu problemu turejau, sraiges, sliuzus..
na zinot, pradedu galvot, kad esu labai laiminga darzininke - pas mane nieko panasaus ner buve.. 3xtfu