Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Kanape @ 2010 03 17, 11:42)
Negalėčiau sakyti, kad pas mane mirgu margu, nes aš turiu tokių putplasčio dėžių (jos baltos) į kurias ir sustatau tuo indelius, tai jų margumo ir nesimato - ir mano manymu gan estetiškai atrodo ( kiek gali estetiškai atrodyti visi tie "žemės darbai" ant palangių) ir augaliukam šilčiau. Beje, kol augaliukai dar tik daiginami, ant tokios dėžikės užmetu arba stiklą arba plėvelės ir toks mini šiltnamis gaunas.

as pasejau paprikas i margarino dezeles ir idejau i paprasta politilenini maiseli ir uzsukau paprasciausiai , padejau virtuvej ant spinteles virsaus na ir vis retkarciais paziuredavau ar nedygsta ,kai pradejo dygt nukeliau ant palanges ,sudygo vienodai tik mano "drauge "apgrauze bigsmile.gif
Atsakyti
pikuoju ,seju pomidorus ir galvoju,ka daryti,jei vel siltnamy skruzdes isikurs g.gif anksciau galvojau,kad jos nemegsta pomidoru kvapo(mama bute tualete dedavo pom.lapus nuo skruzdziu),na bet pernai jos gyveno visa sezona unsure.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau, kad skruzdes labai nemegsta baziliku, gal jie kazkiek atbaidytu g.gif Siaip raso, kad labai gera pomidoru - baziliku kaiminyste.

GREISI, nuostabi nuoroda - visi vakarai jauciu dabar bus ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 17, 12:58)
Kazkur skaiciau, kad skruzdes labai nemegsta baziliku, gal jie kazkiek atbaidytu  g.gif Siaip raso, kad labai gera pomidoru - baziliku kaiminyste.

GREISI, nuostabi nuoroda - visi vakarai jauciu dabar bus ten  biggrin.gif

idomu,ar bazilikus sodintigeriau(man tevas israves doh.gif ),ar galima dziovintu i zemeprimaisyti g.gif
Atsakyti
Dėl skruzdėlių nesijaudinkit,nieko jos nepadarys.Pas mane jų tūkstančiai,tad nebekreipiu dėmesio į jas ir viskas auga puikiai.Nieko jos nebijo nei česnakų užpilo,nei serenčių.O kai lyja,visos bėga į šiltnamį doh.gif .Kai apmulčiuota,tai nematau ir nervų nesigadinu.Gal tada jos nesirausia į žemę,o gyvena po šiaudais.O kai šiaudų nėra,tada jau gal ir bėda,nes daigą gali iškelti į viršų.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 17, 12:58)
Kazkur skaiciau, kad skruzdes labai nemegsta baziliku, gal jie kazkiek atbaidytu 

Kasmet pas mane prie pomidorų aplink auga bazilikai, o skruzdėms dzin unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 12:04)
Kasmet pas mane prie pomidorų aplink auga bazilikai, o skruzdėms dzin unsure.gif

Nu dzin tai dzin biggrin.gif As tai nekreipiu demesio i skruzdes, pamaudau retsykiais gerai, kai laistau, ir viskas ax.gif
Atsakyti
na,pameginsiu priseti baziliku,ir serenciu keleta-gal kas gausis rolleyes.gif o kai lietus-tai tikrai ju padaugeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 17, 10:36)
Ne tik katinai schmoll.gif ir šunys pakapstineja doh.gif man paprikas išrauses buvo jau galvojau kad nieks nebesudygs ax.gif

ne tik katinai ir sunys pakapstineja mirksiukas.gif labai puikiai pakapstineja mazi vaikai doh.gif mano mazelis man visus baklazanus isravejo, ir dar pasikviete parodyti mol koki gera darba padare lotuliukas.gif sukisau atgal, ziuriu visi atsigavo aciu dievui doh.gif

beje, labai nustebau del pomidoru daigumo. pigiosios seklos sudygo 100 proc, brangiosios (7-9 lt uz pakeli) tik kokiu 70 proc blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 17, 12:10)
na,pameginsiu priseti baziliku,ir serenciu keleta-gal kas gausis rolleyes.gif o kai lietus-tai tikrai ju padaugeja doh.gif

as naudoju nuo skruzdziu spec.miltelius ju perku seklu parduotuvese ,jie yra tokiuose plasmasiniuose baltuose buteliukuose kainuoja apie 6-7lt ,bet gan efektyvus ir ju uztenka gan ilgam ,pabarstai ant skruzdziu ir jos dingsta ,galima dar zeme prakast ir atvert skruzdziu buveines ir ten pabarstyt .
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 17, 13:30)

beje, labai nustebau del pomidoru daigumo. pigiosios seklos sudygo 100 proc, brangiosios (7-9 lt uz pakeli) tik kokiu 70 proc  blink.gif

Brangiosios būna beicuotos, jos visada daug lėčiau dygsta, kartais net dvigubai, negu tos paprastos. Būna ir išimčių. Dėl daigumo, tai man ir brangios ir pigios dygsta labai gerai. Jei sėklos nesenos. Nors šiais metais pabandymui pasėjau septynerių metų senumo paprastas, tas pigias pomidorų sėklas, tai pusė jų sudygo ax.gif
Atsakyti
beje, greisi, tavo nuorodoje kazka sako apie tai, ka dlikus 30 dienu iki kazko, nuskinti virsune, as biski su anglu kalba pykstuosi, iki ko likus 30 dienu ?
Atsakyti