Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 12:06)
Šitoje nuorodoje daug įdomių video,šone pažiūrėkite .Parodyta kaip mulčiuoja.Aš irgi taip darau.

GREISI ačiu už nuoroda,labai daug visko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 17 kovo 2010 - 11:16
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 12:06)
Šitoje nuorodoje daug įdomių video,šone pažiūrėkite .Parodyta kaip mulčiuoja.Aš irgi taip darau.

Ačių aš jau šią nuorodą įsiamžinau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 12:08)
smile.gif Nieko nepadarysi, tokia profų dalia..... hihihi.gif

O kas dėl katinų, tai ne kiekviena katė baikas mėgsta rolleyes.gif Turiu dvi kates, nu nei viena nesidomi mano augalais nei ant palangių, nei ant žemės stovinčiais. Tiesa, buvo kad katė vazoną išvertė, bet ant lango birzgianti musė ją labai sunervino.... smile.gif

Kad neprisikalbėčiau , bet mano katė irgi tokių šposiukų nekrečia, tegul pabando, subari ir ji jau žino , kad čia negalima biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif as pomidorus pikuoju ne tik i grietines indelius ar vaisiu,naudoju nuo Tiches vandens plastm.tara,nuo 2litru sulciu pakelius rolleyes.gif aisku nupjovus iki tam tikro aukscio.o durpiniu -ne,nepatiko jie man kazko..
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 17, 11:53)
Kiek pirkau visokių daigyklų, bet įsitikinau kad geriausi indeliai nuo jogurto , grietinės, ar nuo vaisių, lieka ir kitiems metams thumbup.gif

Pritariu. Aš taip pat neišmetu indelių nuo jogurto, grietinės ar kitokių, kuriuos galiu pritaikyti augaliukų sėjimui, persodinimui, paauginimui. Jie gana tvirti ir išmesti panaudojus negaila. O dauguma geresių daigyklų (kurių plastmasė tvirtesnė) tai ir kainuoja brangiau ir dar daigyklai reikia tvirto padėklo, ir išplauti ją laiko užima.
O su durpiniais tai po kelių bandymų išvis net nebandau prasidėt - pinigų švaistymas mano nuomone. Jau geriau tuomet puodelius iš laikraščio susilankstyti (buvo nuoroda tiksliai nepamenu kurios iš merginu).
Atsakyti
QUOTE(Kanape @ 2010 03 17, 12:23)
Pritariu. Aš taip pat neišmetu indelių nuo jogurto, grietinės ar kitokių, kuriuos galiu pritaikyti augaliukų sėjimui, persodinimui, paauginimui. Jie gana tvirti ir išmesti panaudojus negaila. O dauguma geresių daigyklų (kurių plastmasė tvirtesnė) tai ir kainuoja brangiau ir dar daigyklai reikia tvirto padėklo, ir išplauti ją laiko užima.

Man tai nepatinka nes tada mirgu margu tie indeliai kaip pas bobučių.Nes tada reikia turėti atskyra kambarį. Man kažkaip etiškiau žiūrisi kad gražiai susodinti vienoduose indeliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 17 kovo 2010 - 11:26
QUOTE(saintlina @ 2010 03 17, 10:52)
as bloga seimininke.. kiekvienais metais man tie plastmasiniai kazkur nusimeto ir vis perku naujus  biggrin.gif

o tu pavasari ,kai isimi pomidorus is daigyno juos paprasciausiai isplauk ,isdziovink ir padek kitam pavasariui ,as tai idedu i siuksliu maisa ,uzrisu ir i sklepa isnesu ,kai reikia sodint ,parsinesu, zemes pilu ir seju pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 12:26)
o tu pavasari ,kai isimi pomidorus is daigyno juos paprasciausiai isplauk ,isdziovink ir padek kitam pavasariui ,as tai  idedu i siuksliu maisa ,uzrisu ir i sklepa isnesu ,kai reikia sodint ,parsinesu, zemes pilu ir seju pomidorus.

drinks_cheers.gif Ir aš išplaunu ir rusyje ant lentynos susidedu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 11:52)
KAIP SKABYTI PAŽASTIS,geresnio video neįsivaizduoju.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 17, 12:26)
Man tai nepatinka nes tada mirgu margu tie indeliai kaip pas bobučių.Nes tada reikia turėti atskyra kambarį. Man kažkaip etiškiau žiūrisi kad gražiai susodinti vienoduose indeliuose.

o pas mane tada kaip pas bobutę visko blush2.gif .Nu aš už tai,kad daiktą panaudoti kelis kartus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 03 17, 12:31)
drinks_cheers.gif Ir aš išplaunu ir rusyje ant lentynos susidedu ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nu dar kartą tam kas senesnių puspalių neskaito
http://www.5min.com/...matoes-32831030
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 12:26)
o tu pavasari ,kai isimi pomidorus is daigyno juos paprasciausiai isplauk ,isdziovink ir padek kitam pavasariui ,as tai  idedu i siuksliu maisa ,uzrisu ir i sklepa isnesu ,kai reikia sodint ,parsinesu, zemes pilu ir seju pomidorus.

Nu jei žmogus pameta pirktinius indelius, tai pames ir jogurtinius. Svarbu, kad turi bapkių naujiems nusipirkt mirksiukas.gif Aš tai jau keletą metų naudoju specialius pirktinius, nes neperku jogurtų....ir grietinę labai retai, ir bobutinių margumynų ant palangės nemėgstu ax.gif
O kartą rūsyje man pelės indelių kampus apgraužė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 17, 12:26)

Negalėčiau sakyti, kad pas mane mirgu margu, nes aš turiu tokių putplasčio dėžių (jos baltos) į kurias ir sustatau tuo indelius, tai jų margumo ir nesimato - ir mano manymu gan estetiškai atrodo ( kiek gali estetiškai atrodyti visi tie "žemės darbai" ant palangių) ir augaliukam šilčiau. Beje, kol augaliukai dar tik daiginami, ant tokios dėžikės užmetu arba stiklą arba plėvelės ir toks mini šiltnamis gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 17, 11:21)
sveikutes smile.gif as pomidorus pikuoju ne tik i grietines indelius ar vaisiu,naudoju nuo Tiches vandens plastm.tara,nuo 2litru sulciu pakelius rolleyes.gif aisku nupjovus iki tam tikro aukscio.o durpiniu -ne,nepatiko jie man kazko..

drinks_cheers.gif aš irgi naudoju nupjautus butelius nuo Tiches mineralinio, per metus prikaupiu pakankamai ir kadangi visi vienodi tai atrodo visai tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Kanape @ 2010 03 17, 12:42)
Negalėčiau sakyti, kad pas mane mirgu margu, nes aš turiu tokių putplasčio dėžių (jos baltos) į kurias ir sustatau tuo indelius, tai jų margumo ir nesimato - ir mano manymu gan estetiškai atrodo ( kiek gali estetiškai atrodyti visi tie "žemės darbai" ant palangių) ir augaliukam šilčiau. Beje, kol augaliukai dar tik daiginami, ant tokios dėžikės užmetu arba stiklą arba plėvelės ir toks mini šiltnamis gaunas.

thumbup.gif Tikrai gera išeitis saugant palanges nuo kaimiško bobučių darželio.
Atsakyti