Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labas merginos , as apie durpinius indelius - tai kai sodini i siltnami ar i lauka reik juos paprasciausiai nuimt, pries tai juos sudrekinus,o pomidorus su visom zemem pasodint , bet jau sekanciam kartui nebelabai tiks jie .Yra dar vienas geras variantas ,dabar prekyboje yra plasmasiniai indeliai- daigynai ,gana nemazi ju yra 12vnt. vienoje pakuoteje,juos galima atskirt nulauziant ,bet ten butinas padeklas.Ju yra MAXIMOJ vienas kainuoja -1,89lt ,tik nera padeklu ,ju galima isigyti seklu parduotuvese.Tas gerumas, kad juos galima naudoti daug kartu.Bent as juos naudoju,ir labai gerai yra tas ,kad ant kiekvieno daigynelio ar ant viso 12 galima pasizymeti kokia pomidoru rusis, as pasizymiu su lipdukais ,spalvotais ,kaip parduotuvese buna ant prekiu kainos,paprasciausiai uzsirasau su rasikliu kuris ilgai laikosi ,galima neklystant zinot kokia rusis auga.
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 17, 10:02)

o apie pazastu genejima pomidoriukam gal yra kokia atskira temele?ar ir cia jus man galite apie tai papasakoti?nelabai isivaizduoju kaip tai daroma  ax.gif

Žinai, gal tau kuri nors įmes kokią nuorodą su paveikslėliais, nes ką nors paaiškinti turbūt bijočiau....

Viena 40metė moteris pernai pas mane telefonu klausė apie genėjimą, sakau atvažiuosiu ir parodysiu. Ne,sako, taip aiškink, suprasiu. Tai įsivaizduokit, turbūt po mėnesio ji man skambina...sako, kažkas ne taip... Pasirodo, ji vietoj to, kad išskintų pažastinius ūgliukus, nuskynė visus pomidorų lapus.... swoon.gif fool.gif

GREISI, mūsų atamane, į Tave kreipiuosi šįkart, tai pasakyk man, kokiu dunduku reik būt, kad neskirti lapo nuo ūgliuko ??? Ne, nu............bash.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 11:15)
Kai paskaitau ką katinai daro,tai man labai nepatinka.Ruošiamės laikyti katiną,tai jau dabar nežinau...man nepatinka,kai vaikai nulaužia,o čia katinas  doh.gif .Nesu tokia pakanti  biggrin.gif .

Ne tik katinai schmoll.gif ir šunys pakapstineja doh.gif man paprikas išrauses buvo jau galvojau kad nieks nebesudygs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 11:23)
Labas merginos , as apie durpinius indelius - tai kai sodini i siltnami ar i lauka reik juos paprasciausiai nuimt, pries tai juos sudrekinus,o pomidorus su visom zemem pasodint , bet jau sekanciam kartui nebelabai tiks jie .Yra dar vienas geras variantas ,dabar prekyboje yra plasmasiniai indeliai- daigynai ,gana nemazi ju yra 12vnt. vienoje pakuoteje,juos galima atskirt nulauziant ,bet ten butinas padeklas.Ju yra MAXIMOJ vienas kainuoja -1,89lt ,tik nera padeklu ,ju galima isigyti seklu parduotuvese.Tas gerumas, kad juos galima naudoti daug kartu.Bent as juos naudoju,ir labai gerai yra tas ,kad ant kiekvieno daigynelio ar ant viso 12 galima pasizymeti kokia pomidoru rusis, as pasizymiu su lipdukais ,spalvotais ,kaip parduotuvese buna ant prekiu kainos,paprasciausiai uzsirasau su rasikliu kuris ilgai laikosi ,galima neklystant zinot kokia rusis auga.

Ir aš taip darau ir preitais metais dariau, man labai patogu buvo mirksiukas.gif tik padėklu niekur neradau reiks nulėkti iki žalios stotelės gal jau užsivežę bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 11:23)
kokiu dunduku reik būt, kad neskirti lapo nuo ūgliuko ???  Ne, nu............bash.gif

blink.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 10:15)
Kai paskaitau ką katinai daro,tai man labai nepatinka.Ruošiamės laikyti katiną,tai jau dabar nežinau...man nepatinka,kai vaikai nulaužia,o čia katinas  doh.gif .Nesu tokia pakanti  biggrin.gif .

oi, as katems viska atleidziu wub.gif Be to, bute vietos joms mazai. Namie tik viena palange sauletoj pusej, tai konkuruoja abi kates su daigeliais del vietos. Negaliu pykt - jos irgi silumos nori. Bet greit jau kraustysimes vasarai i sodyba, ten joms bus sociai vietos, tai ir problemu nebus.
O pas tave gi namas, kiemas, katinui rojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 17, 11:39)
oi, as katems viska atleidziu  wub.gif  Be to, bute vietos joms mazai. Namie tik viena palange sauletoj pusej, tai konkuruoja abi kates su daigeliais del vietos. Negaliu pykt - jos irgi silumos nori. Bet greit jau kraustysimes vasarai i sodyba, ten joms bus sociai vietos, tai ir problemu nebus.
O pas tave gi namas, kiemas, katinui rojus  mirksiukas.gif

kaip gaila bebūtų dar ten negyvename,tik vis ruošiamės.Nepabaigta dar.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 17, 10:23)
Labas merginos , as apie durpinius indelius - tai kai sodini i siltnami ar i lauka reik juos paprasciausiai nuimt, pries tai juos sudrekinus

taigi taip, bet tada nebelieka prasmes i tuos durpinius ir sodint. Lygiai tas pats kas i plastmasinius, tik tie nors neistizta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 17, 11:45)
taigi taip, bet tada nebelieka prasmes i tuos durpinius ir sodint. Lygiai tas pats kas i plastmasinius, tik tie nors neistizta.

lolita1960 ir daugelis kitų teisingai sako. Plasmasiniai indeliai bent jau neišsimeta, ne vienerius metus gali juos naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 17, 10:50)
Plasmasiniai indeliai bent jau neišsimeta, ne vienerius metus gali juos naudoti.

as bloga seimininke.. kiekvienais metais man tie plastmasiniai kazkur nusimeto ir vis perku naujus biggrin.gif
Atsakyti
KAIP SKABYTI PAŽASTIS,geresnio video neįsivaizduoju.Turiu nuotraukų,jeigu ką rašykit.Pernai tiek aptarinėjom.Šiemet vėl nauji mokiniai smile.gif .
http://www.5min.com/...matoes-32831030

Tik determinate nereikia genėti kaip minėjau.
Atsakyti
Kiek pirkau visokių daigyklų, bet įsitikinau kad geriausi indeliai nuo jogurto , grietinės, ar nuo vaisių, lieka ir kitiems metams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 11:52)
KAIP SKABYTI PAŽASTIS,geresnio video neįsivaizduoju.Turiu nuotraukų,jeigu ką rašykit.Pernai tiek aptarinėjom.Šiemet vėl nauji mokiniai  smile.gif .
http://www.5min.com/...matoes-32831030

Tik determinate nereikia genėti kaip minėjau.

Šitoje nuorodoje daug įdomių video,šone pažiūrėkite .Parodyta kaip mulčiuoja.Aš irgi taip darau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 17, 11:52)
KAIP SKABYTI PAŽASTIS,geresnio video neįsivaizduoju.Turiu nuotraukų,jeigu ką rašykit.Pernai tiek aptarinėjom.Šiemet vėl nauji mokiniai  smile.gif .

smile.gif Nieko nepadarysi, tokia profų dalia..... hihihi.gif

O kas dėl katinų, tai ne kiekviena katė baikas mėgsta rolleyes.gif Turiu dvi kates, nu nei viena nesidomi mano augalais nei ant palangių, nei ant žemės stovinčiais. Tiesa, buvo kad katė vazoną išvertė, bet ant lango birzgianti musė ją labai sunervino.... smile.gif
Atsakyti