Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

niu va , kaip man nedaejo i galva taipparasyt...o masciau ilgiausiai ka cia ivest i ta youtube... niu prisiziurejau vaizdeliu graziausiu!!!!!!
o is jusu kas bandet anksciau jau taip augint? reiks gal man siemet pabandyt... o cia kokia veisle labaiau tiktu, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 11, 21:22)
niu va , kaip man nedaejo i galva taipparasyt...o masciau ilgiausiai ka cia ivest i ta youtube... niu prisiziurejau vaizdeliu graziausiu!!!!!!
o is jusu kas bandet anksciau jau taip augint? reiks gal man siemet pabandyt... o cia kokia veisle labaiau tiktu, kaip manot?

Aš ir tik prieš kelias dienas apie tokį auginimo būdą sužinojau. Bandysiu taip auginti balkoninius-vazoninius pomidorus. Ot kaimui bus vaizdų ir kalbų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 11, 21:42)
sorry,.. ax.gif  4u.gif neturejau to minty.. wub.gif

pomidorai2.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko pomidorai subinėm į viršų ax.gif tik šiais metais ir sužinojau tokią akrobatiką rolleyes.gif Ja,ja,kaime kai kurie žmonės tai nežinia ką pagalvos,vieni sakys - išsidirbinėja,kiti bandys nukopijuot... smile.gif
Dėl veislės kokią sodint,tai gal labiau tiktų žemi balkoniniai arba aukštaūgiai vyšniniai g.gif Na kokie nors nelabai didelio svorio vaisiai kad būtų,gal netgi dėl extremaliai sexovo dizaino tie pimpiai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
jo reiks ir man isbandyt.... kaimynai turbut irgi nuleis ne viena bajeriuka....
Atsakyti
Gal kuri pirkote iš čia g.gif

http://www.pomidorai...ge=HowItWorksLT
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 21:16)
Ritai aiškiai ne nuotaika šiandien, na..ne visos dienos būna geros, visiems pasitaiko smile.gif O gal tiesiog tokia profesija.. g.gif gal jaunatvinis maksimalizmas smile.gif
MIKUOTUK, ŽOSTAUTE, SATANĖLE, JULIANA1, VARDE, 

Mergytės, aš Jums sėklas jau sudėjau į vokus, bet kilo toks klausimas, net du:
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?

Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.

MIKUOTUK, neturiu Tavo adreso..

Gal siųsk pirmenybiniu , kas tie centai ,prieš tokius galingus pomidorus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 12, 17:40)

moketi 33 litus uz neaisku kokias seklas man kazkaip rodos brangoka g.gif
o tas zaidimas "grazinsime jums pinigus" tai tu 13 litu (siuntimo ishlaidu) manau kad nedengia schmoll.gif taip kad jiems net jei visi pirkejai grazins pakuotes- vis viena verslas neblogas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Bukite atsparios kvailoms reklamoms .
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 21:16)
MIKUOTUK, ŽOSTAUTE, SATANĖLE, JULIANA1, VARDE, 

Mergytės, aš Jums sėklas jau sudėjau į vokus, bet kilo toks klausimas, net du:
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?

Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.

aš irgi sutinku,galima siusti pirmenybiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 11, 12:16)
blush2.gif žinai,esu tikra,kad rudeniop,po rugpjūčio žvaigždėm, svajonės pildosi........ mirksiukas.gif

user posted image .. taip saldu patapo perskaičius..taip svajinga..taip paslaptingai viliojančiai nuskambėjo..poetiškai smile.gif)

QUOTE(Edexa @ 2010 03 12, 11:09)
Man irgi labai patiko pomidorai subinėm į viršų ax.gif tik šiais metais ir sužinojau tokią akrobatiką rolleyes.gif Ja,ja,kaime kai kurie žmonės tai nežinia ką pagalvos,vieni sakys - išsidirbinėja,kiti bandys nukopijuot... smile.gif
Dėl veislės kokią sodint,tai gal labiau tiktų žemi balkoniniai arba aukštaūgiai vyšniniai g.gif Na kokie nors nelabai didelio svorio vaisiai kad būtų,gal netgi dėl extremaliai sexovo dizaino tie pimpiai tiktų biggrin.gif

o aš apie aukštynpapius išgirdau prieš 2 metus. prisipažinsiu, paslapčia maniau užauginsiu kelis ir rudenį SM pasigirsiu. Nu bet šiemet, žiū, visos taip užsivedusios..user posted image
dėl veislės dar neasisprendžiau - aiškiai kelis žemaūgius vyšninius sodinsiu aukštyn papais, gal kokius aukštesnius, bet vistiek mažesniais pomidoriukais, nes jei kabinsiu terasoje, tai ten, nors ir saulėta, vis tiek ne taip šilta, kaip šiltnamy. kažkaip pasąmoningai bijau, kad didesniems bus sunku.. ir pympius..nu gal vieną derėtų.. sėdi terasoj.. viskį geri, kaimynui baimę varai pympiu užsikąsdama.. user posted image

QUOTE(antigone333 @ 2010 03 12, 12:58)
jo reiks ir man isbandyt.... kaimynai turbut irgi nuleis ne viena bajeriuka....

mano kaimynai apie mūsų "bajerius" ima kalbėt rudenį..bet už visą vasarą atsiimu user posted image..

QUOTE(satanele @ 2010 03 12, 16:40)
Gal siųsk pirmenybiniu , kas tie centai ,prieš tokius galingus pomidorus biggrin.gif

QUOTE(juliana1 @ 2010 03 12, 18:46)
aš irgi sutinku,galima siusti pirmenybiniu  4u.gif

šiandien kelis paštus pakeliui važiuodama aplėkiau - uždaryti. Bandysiu rytoj.
Atsakyti
Ir man pirmenybiniu 4u.gif Dėkui 4u.gif

Dar dviejų rūšių po kelias sėkliukes pasėjau. "Rose" ir mano seniai išsvajotą monstrą "Black Sea Man" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 12, 20:27)
mano seniai išsvajotą monstrą "Black Sea Man"  wub.gif

Tu, jaučiu, labiausiai užsivedus visom prasmėm smile.gif)))) pavadinimas labai tinka poron su Peniais smile.gif))
pagooglinau..įspūdinga smile.gif)) lauksiu, kol Tu vaisius skinsi, kitamet, veikiausia, anie bus mano pageidavimų sąraše...
Atsakyti