niu va , kaip man nedaejo i galva taipparasyt...o masciau ilgiausiai ka cia ivest i ta youtube... niu prisiziurejau vaizdeliu graziausiu!!!!!!
o is jusu kas bandet anksciau jau taip augint? reiks gal man siemet pabandyt... o cia kokia veisle labaiau tiktu, kaip manot?
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 11, 21:22)
niu va , kaip man nedaejo i galva taipparasyt...o masciau ilgiausiai ka cia ivest i ta youtube... niu prisiziurejau vaizdeliu graziausiu!!!!!!
o is jusu kas bandet anksciau jau taip augint? reiks gal man siemet pabandyt... o cia kokia veisle labaiau tiktu, kaip manot?
Aš ir tik prieš kelias dienas apie tokį auginimo būdą sužinojau. Bandysiu taip auginti balkoninius-vazoninius pomidorus. Ot kaimui bus vaizdų ir kalbų
Man irgi labai patiko pomidorai subinėm į viršų tik šiais metais ir sužinojau tokią akrobatiką Ja,ja,kaime kai kurie žmonės tai nežinia ką pagalvos,vieni sakys - išsidirbinėja,kiti bandys nukopijuot...
Dėl veislės kokią sodint,tai gal labiau tiktų žemi balkoniniai arba aukštaūgiai vyšniniai Na kokie nors nelabai didelio svorio vaisiai kad būtų,gal netgi dėl extremaliai sexovo dizaino tie pimpiai tiktų
Dėl veislės kokią sodint,tai gal labiau tiktų žemi balkoniniai arba aukštaūgiai vyšniniai Na kokie nors nelabai didelio svorio vaisiai kad būtų,gal netgi dėl extremaliai sexovo dizaino tie pimpiai tiktų
jo reiks ir man isbandyt.... kaimynai turbut irgi nuleis ne viena bajeriuka....
Gal kuri pirkote iš čia
http://www.pomidorai...ge=HowItWorksLT
Papildyta:
Gal siųsk pirmenybiniu , kas tie centai ,prieš tokius galingus pomidorus
http://www.pomidorai...ge=HowItWorksLT
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 21:16)
Ritai aiškiai ne nuotaika šiandien, na..ne visos dienos būna geros, visiems pasitaiko O gal tiesiog tokia profesija.. gal jaunatvinis maksimalizmas
MIKUOTUK, ŽOSTAUTE, SATANĖLE, JULIANA1, VARDE,
Mergytės, aš Jums sėklas jau sudėjau į vokus, bet kilo toks klausimas, net du:
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.
MIKUOTUK, neturiu Tavo adreso..
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.
MIKUOTUK, neturiu Tavo adreso..
QUOTE(satanele @ 2010 03 12, 17:40)
moketi 33 litus uz neaisku kokias seklas man kazkaip rodos brangoka
o tas zaidimas "grazinsime jums pinigus" tai tu 13 litu (siuntimo ishlaidu) manau kad nedengia taip kad jiems net jei visi pirkejai grazins pakuotes- vis viena verslas neblogas gaunasi
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 21:16)
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
aš irgi sutinku,galima siusti pirmenybiniu
QUOTE(Edexa @ 2010 03 11, 12:16)
žinai,esu tikra,kad rudeniop,po rugpjūčio žvaigždėm, svajonės pildosi........
.. taip saldu patapo perskaičius..taip svajinga..taip paslaptingai viliojančiai nuskambėjo..poetiškai )
QUOTE(Edexa @ 2010 03 12, 11:09)
Man irgi labai patiko pomidorai subinėm į viršų tik šiais metais ir sužinojau tokią akrobatiką Ja,ja,kaime kai kurie žmonės tai nežinia ką pagalvos,vieni sakys - išsidirbinėja,kiti bandys nukopijuot...
o aš apie aukštynpapius išgirdau prieš 2 metus. prisipažinsiu, paslapčia maniau užauginsiu kelis ir rudenį SM pasigirsiu. Nu bet šiemet, žiū, visos taip užsivedusios..
dėl veislės dar neasisprendžiau - aiškiai kelis žemaūgius vyšninius sodinsiu aukštyn papais, gal kokius aukštesnius, bet vistiek mažesniais pomidoriukais, nes jei kabinsiu terasoje, tai ten, nors ir saulėta, vis tiek ne taip šilta, kaip šiltnamy. kažkaip pasąmoningai bijau, kad didesniems bus sunku.. ir pympius..nu gal vieną derėtų.. sėdi terasoj.. viskį geri, kaimynui baimę varai pympiu užsikąsdama..
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 12, 12:58)
jo reiks ir man isbandyt.... kaimynai turbut irgi nuleis ne viena bajeriuka....
mano kaimynai apie mūsų "bajerius" ima kalbėt rudenį..bet už visą vasarą atsiimu ..
QUOTE(satanele @ 2010 03 12, 16:40)
QUOTE(juliana1 @ 2010 03 12, 18:46)
aš irgi sutinku,galima siusti pirmenybiniu
šiandien kelis paštus pakeliui važiuodama aplėkiau - uždaryti. Bandysiu rytoj.
Ir man pirmenybiniu Dėkui
Dar dviejų rūšių po kelias sėkliukes pasėjau. "Rose" ir mano seniai išsvajotą monstrą "Black Sea Man"
Dar dviejų rūšių po kelias sėkliukes pasėjau. "Rose" ir mano seniai išsvajotą monstrą "Black Sea Man"
QUOTE(žostautė @ 2010 03 12, 20:27)
mano seniai išsvajotą monstrą "Black Sea Man"
Tu, jaučiu, labiausiai užsivedus visom prasmėm )))) pavadinimas labai tinka poron su Peniais ))
pagooglinau..įspūdinga )) lauksiu, kol Tu vaisius skinsi, kitamet, veikiausia, anie bus mano pageidavimų sąraše...