QUOTE(satanele @ 2010 03 16, 19:02)
*GREISI* jau sėjai kažkiek pomidorų , aš šiandiena išpikiavau labai daug, o dėl sėklų nepergyvenk vistiek ateis
pergyvenu,bet neiko pakeisti negaliu.
Pasisėjau dėl viso pikto ,keli daigai auga vazonuose dideliuose .Tad turėsiu ką padalinti ,kai sėklos naujos sudygs.
Papildyta:
va toks vazone auga ir tokia veislė.Nuotrauka ne mano.
http://images.google...0MI36_Aavrp3eDQ
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:00)
Merginos neauginu pomidorų nei penkių metų,tad kai pavadina specu ,tai juokas ima
Man tik sekasi kažkaip ir šiaip susirgau nepagydoma pomidorikų auginimo liga
Kai kas pomidorus augina daugiau kaip 15 metų ir iki šiol nežino kaip skabyt, kad vienas ar du stiebai augtų...nuskina viršūnę, o paskui bumba, kad nieko nesigauna, viršuj "kažkoks" šepetys užaugo...tik žydi, o derliaus kaip ir nėr....Dundukai, kitaip nepavadinsi
Taigi, nebūtina dešimtmečiais augint, kad ką nors puikiai išmanytum, turi gimt su talentu ir noru žinot
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:14)
Pasisėjau dėl viso pikto ,keli daigai auga vazonuose dideliuose .Tad turėsiu ką padalinti ,kai sėklos naujos sudygs.
Papildyta:
Papildyta:
Labai puikiai,o tu tą vazoną šiltnamyje laikysi? o tiesa kokia veislė
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:14)
Papildyta:
Papildyta:
Suprantu, kad norisi kuo greičiau sėklyčių sulaukti, bet manau, kad laiko dar turim - kaip Sodo spalvose profė pomidorų augintoja rašė, kad geriausia sodinti apie 20 cm. aukščio daigus. Taigi net balandžio pirmoje pusėje pasėjus, manau, daigai spės tokį aukštį pasiekt . Juolab, kad pavasarį vėlyvą pranašauja .
QUOTE(Edexa @ 2010 03 16, 19:18)
Kai kas pomidorus augina daugiau kaip 15 metų ir iki šiol nežino kaip skabyt, kad vienas ar du stiebai augtų...nuskina viršūnę, o paskui bumba, kad nieko nesigauna, viršuj "kažkoks" šepetys užaugo...tik žydi, o derliaus kaip ir nėr....Dundukai, kitaip nepavadinsi
Taigi, nebūtina dešimtmečiais augint, kad ką nors puikiai išmanytum, turi gimt su talentu ir noru žinot
nu ir pavarei.Pamenu kokie pirmi metai buvo,vaikštau ir žiūriu kas kaip .O kai paisėjau visą pakelį į lovelį,tai galvojau ,kad ir pikiuoti nereikės
Veislė sub arctic plenty .Tiesa dideliame vazone ir tiek ,šitas per brangu .
QUOTE(satanele @ 2010 03 16, 18:19)
o tiesa kokia veislė
Subarctic plenty
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 18:23)
Tiesa dideliame vazone ir tiek ,šitas per brangu .
bet turbut ne viena daigeli sodint reik, kad sitoks krumas uzaugtu Neauginau Subarctic plenty, nelabai zinau, kaip jis augdamas atrodo..
QUOTE(saintlina @ 2010 03 16, 19:26)
Subarctic plenty
Papildyta:
bet turbut ne viena daigeli sodint reik, kad sitoks krumas uzaugtu Neauginau Subarctic plenty, nelabai zinau, kaip jis augdamas atrodo..
Papildyta:
Aš jau antri metai auginsiu,taip ir auga.Determinate,genėti nereikia.
QUOTE(Edexa @ 2010 03 16, 18:18)
Aš ir nežinau . Man uošvė liepdavo pažastis skabyt (beje ji pripažįsta ir augina tik Viltis2 atrodo), pabumbėdavo, jei palieku kokią, tai ir skabiau, bet taip buvo vienais metais. Kitais metais išvis nesodinau. Šiemet didžiai atsiprašau ir vėl grįžtu prie žemės Antri tokie rimti savarankiški daržininkystės metai bus. Bet šiais metais daug ką darysiu savaip, tiksliau kitaip. Apie skabymą ieškosiu informacijos, kai jau susodinsiu į nuolatinę vietą, nes iki tol pamiršiu . Pirmoj eilėj mintyse, kaip pasėt ir kaip pasodint taisyklingai.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:00)
Manau galo palauk,nebent daug vietos turi į didesnius indus.Visi pomidorai pas mane gyvena šiltnamyje.Tik šiemet ,kai ką bandysiu lauke,dar nesugalvojau kurias veisles.
Merginos neauginu pomidorų nei penkių metų,tad kai pavadina specu ,tai juokas ima
Žinai ,kad ir aš ta liga susirgau, pernai pirmi metai mano pomidoriavimo, neturėjau net šiltnamio,bet labai nori viskas įmanoma
pasisekė pirmus metelius, o šiemet azartas dar didesnis, ir veislės naujesnės
lauke pernai auginau Betalux, o šiemet ir Viltis auginsiu lauke , nes mb patiko žali konservuoti pomidorai
Pasodinau pomidorus , ir prasidėjo mano laisvalaikis šiltnamyje,kaip apie mažus vaikus tupinėjau
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:23)
nu ir pavarei.Pamenu kokie pirmi metai buvo,vaikštau ir žiūriu kas kaip .
Varyk kaip nori, pati tokių nevykėlių mičiūrininkų pažįstu, geriau jie neužsiimtų...
Va, va, tokiais žmonėmis kaip tu ir reikia pasitikėt. Jei jau ką užsiima daryt, tai tik gerai Ir nesikuklink čia....dalink toliau patarimus....
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 17:12)
Kad tik tos sėklos greičiau atkeliautų.Kai buvau pašte,tai sakau seniai laikas,nu tipo visko būna .Vėluoja ir tiek.
o neregistruota siunta? Butu galima paziureti, kur siuo metu yra, jei butu registruota.