Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

*GREISI* jau sėjai kažkiek pomidorų , aš šiandiena išpikiavau labai daug, o dėl sėklų nepergyvenk vistiek ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 16, 19:02)
*GREISI* jau sėjai kažkiek pomidorų , aš šiandiena išpikiavau labai daug, o dėl sėklų nepergyvenk vistiek ateis  smile.gif

pergyvenu,bet neiko pakeisti negaliu.
Pasisėjau dėl viso pikto ,keli daigai auga vazonuose dideliuose .Tad turėsiu ką padalinti ,kai sėklos naujos sudygs.
Papildyta:
va toks vazone auga ir tokia veislė.Nuotrauka ne mano.
http://images.google...0MI36_Aavrp3eDQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 16 kovo 2010 - 18:14
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:00)

Merginos neauginu pomidorų nei penkių metų,tad kai pavadina specu ,tai juokas ima  hihihi.gif
Man tik sekasi kažkaip ir šiaip susirgau nepagydoma pomidorikų auginimo liga  mastau.gif

Kai kas pomidorus augina daugiau kaip 15 metų ir iki šiol nežino kaip skabyt, kad vienas ar du stiebai augtų...nuskina viršūnę, o paskui bumba, kad nieko nesigauna, viršuj "kažkoks" šepetys užaugo...tik žydi, o derliaus kaip ir nėr....Dundukai, kitaip nepavadinsi rolleyes.gif
Taigi, nebūtina dešimtmečiais augint, kad ką nors puikiai išmanytum, turi gimt su talentu ir noru žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:14)
Pasisėjau dėl viso pikto ,keli daigai auga  vazonuose dideliuose .Tad turėsiu ką padalinti ,kai sėklos naujos sudygs.
Papildyta:

Labai puikiai,o tu tą vazoną šiltnamyje laikysi? o tiesa kokia veislė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:14)
Pasisėjau dėl viso pikto ,keli daigai auga  vazonuose dideliuose .Tad turėsiu ką padalinti ,kai sėklos naujos sudygs.
Papildyta:

Suprantu, kad norisi kuo greičiau sėklyčių sulaukti, bet manau, kad laiko dar turim - kaip Sodo spalvose profė pomidorų augintoja rašė, kad geriausia sodinti apie 20 cm. aukščio daigus. Taigi net balandžio pirmoje pusėje pasėjus, manau, daigai spės tokį aukštį pasiekt smile.gif . Juolab, kad pavasarį vėlyvą pranašauja g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 16, 19:18)
Kai kas pomidorus augina daugiau kaip 15 metų ir iki šiol nežino kaip skabyt, kad vienas ar du stiebai augtų...nuskina viršūnę, o paskui bumba, kad nieko nesigauna, viršuj "kažkoks" šepetys užaugo...tik žydi, o derliaus kaip ir nėr....Dundukai, kitaip nepavadinsi rolleyes.gif
Taigi, nebūtina dešimtmečiais augint, kad ką nors puikiai išmanytum, turi gimt su talentu ir noru žinot mirksiukas.gif

hihihi.gif nu ir pavarei.Pamenu kokie pirmi metai buvo,vaikštau ir žiūriu kas kaip .O kai paisėjau visą pakelį į lovelį,tai galvojau ,kad ir pikiuoti nereikės lotuliukas.gif
Veislė sub arctic plenty .Tiesa dideliame vazone ir tiek ,šitas per brangu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 16, 18:19)
o tiesa kokia veislė g.gif

Subarctic plenty mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 18:23)
Tiesa dideliame vazone ir tiek ,šitas per brangu  biggrin.gif .

bet turbut ne viena daigeli sodint reik, kad sitoks krumas uzaugtu g.gif Neauginau Subarctic plenty, nelabai zinau, kaip jis augdamas atrodo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 16, 19:26)
Subarctic plenty  mirksiukas.gif
Papildyta:
bet turbut ne viena daigeli sodint reik, kad sitoks krumas uzaugtu  g.gif  Neauginau Subarctic plenty, nelabai zinau, kaip jis augdamas atrodo..

Aš jau antri metai auginsiu,taip ir auga.Determinate,genėti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 16, 18:18)

Aš ir nežinau g.gif . Man uošvė liepdavo pažastis skabyt (beje ji pripažįsta ir augina tik Viltis2 atrodo), pabumbėdavo, jei palieku kokią, tai ir skabiau, bet taip buvo vienais metais. Kitais metais išvis nesodinau. Šiemet didžiai atsiprašau ir vėl grįžtu prie žemės smile.gif Antri tokie rimti savarankiški daržininkystės metai bus. Bet šiais metais daug ką darysiu savaip, tiksliau kitaip. Apie skabymą ieškosiu informacijos, kai jau susodinsiu į nuolatinę vietą, nes iki tol pamiršiu blush2.gif . Pirmoj eilėj mintyse, kaip pasėt ir kaip pasodint taisyklingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 16 kovo 2010 - 18:34
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:00)
Manau galo palauk,nebent daug vietos turi į didesnius indus.Visi pomidorai pas mane gyvena šiltnamyje.Tik šiemet ,kai ką bandysiu lauke,dar nesugalvojau kurias veisles.
Merginos neauginu pomidorų nei penkių metų,tad kai pavadina specu ,tai juokas ima  hihihi.gif
Man tik sekasi kažkaip ir šiaip susirgau nepagydoma pomidorikų auginimo liga  mastau.gif

Žinai ,kad ir aš ta liga susirgau, pernai pirmi metai mano pomidoriavimo, neturėjau net šiltnamio,bet labai nori viskas įmanoma thumbup.gif
pasisekė pirmus metelius, o šiemet azartas dar didesnis, ir veislės naujesnės smile.gif
lauke pernai auginau Betalux, o šiemet ir Viltis auginsiu lauke , nes mb patiko žali konservuoti pomidorai bigsmile.gif
Pasodinau pomidorus , ir prasidėjo mano laisvalaikis šiltnamyje,kaip apie mažus vaikus tupinėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 16 kovo 2010 - 18:42
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 19:23)
hihihi.gif nu ir pavarei.Pamenu kokie pirmi metai buvo,vaikštau ir žiūriu kas kaip .

Varyk kaip nori, pati tokių nevykėlių mičiūrininkų pažįstu, geriau jie neužsiimtų... blink.gif

Va, va, tokiais žmonėmis kaip tu ir reikia pasitikėt. Jei jau ką užsiima daryt, tai tik gerai good.gif Ir nesikuklink čia....dalink toliau patarimus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 17:12)
Kad tik tos sėklos greičiau atkeliautų.Kai buvau pašte,tai sakau seniai laikas,nu tipo visko būna  unsure.gif .Vėluoja ir tiek.

o neregistruota siunta? Butu galima paziureti, kur siuo metu yra, jei butu registruota.
Atsakyti