Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 10:23)
kiek supratau,tai šitos dienos geros 1,2,5,6,28,29
Aš tik per nepalankias nesėju.

ar 28 nebus per vėlai pomidorams? g.gif
GREISI< Tu čia specė, tark žodį, kada vėliausia dar tikslinga sėt?
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 16, 13:37)
ar 28 nebus per vėlai pomidorams?  g.gif

as pernai sejau 03.30. Kai kuriuos ne siek tiek veliau. Puikiausiai uzaugo, derejo iki salnu, pomidoru nors vezimu vezk buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 16, 11:26)
Radau truputi info, ka domina Pokusa rusis. Vaisiai 2-3 cm skersmens, kieti, mesingi. Seklas seti nuo kovo vidurio iki balandzio pradzios. I grunta sodinukus sodinti geguzes antroje puseje, 60-70 cm atstumu. Tai tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
Va radau kokius grazuolius, kaip kriausytes wub.gif  Gal kas esat augine?

'Yellow Pearshaped'
user posted image

auginam jau ne pirmi metai tik mes juos lemputem vadinam biggrin.gif man labai patinka kad perpjauni pusiau ir i salotas arba vienu pridedi salia vietoje garnyro. kazkaip ir derejo9 gausiai ir skanus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 16, 14:37)
ar 28 nebus per vėlai pomidorams?  g.gif
GREISI< Tu čia specė, tark žodį, kada vėliausia dar tikslinga sėt?

Aš tai sėsiu, kai GREISI pomidorus atsiųs smile.gif Ir manau, kad kaip tik bus 28 d - bus pats tas thumbup.gif - dienos ilgesnės, šiltesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 16, 13:07)
Jei tikėti žurnalu SODO SPALVOS tai kovo 16;17d.d. vaisių dienos ,tinka sėti,sodinti,pikuoti baklažanų, paprikų, pomidorų daigus.

aš taip ir padariau, šiandien pasėjau jau visas likusias pomidorų sėklas, mat keletą ankstyvųjų pom. buvau pasėjus anksčiau, juos jau greit pikuosiu mirksiukas.gif

Tai jau planuoju šiandien vakare arba rytoj savo pomidorčikus su sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 16, 07:13)
Alicante aukštaūgiai, bet ne iš tų, kurie deda 2,5 metrų.. Man jie nesiekė 2 m. Tiesa, rugpjūty aš viršūnes jau gnaibiau. Gražūs, neperdidžiausi, kieta odele, puikiai tinka konservavimui. Auginsiu 3 daigelius ir šiemet.
Tamstos avataras, Seržai, šviečiant pavasario saulei, kelia nepadorias mintis ..  blush2.gif

O kokios mintys kils svieciant vasaros saulei kai pas visas pimpalai siltnamiuose prades augti urmu? lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 16, 08:29)
o kam išmesti?  blink.gif  taigi galima bent už dyką  atiduoti vieniems, kitiems, kurie taip pat vasarą auginasi daržovių, o gal net parduoti daigelius, ypač, jei veisliniai  ax.gif
pas mane red cherry tieeek sudygo (koks 60, ko man tikrai nereikia), kad ką tik pažįstamiems parašiau sms, kad dalinu daigelius  ax.gif  laukiu atsakymo dabar  4u.gif

As gyvenu airijoi, o cia siltnami pamatyti tas pats kaip dykumoi medi, kam as duosiu tuos daigus? ax.gif Yra vienas pazystamas tai su juo pasikeisim keliais daigais kad turetumem ivairesniu, bet tiek tai tikrai nereikia, vienu sudyg kokie 75, o kitu apie 35 doh.gif tai nezinau kuru daugiau pasilikti favoryt ar alicante? kazi kurie skanesni? g.gif
Atsakyti
Kaip ir rasiau jau pries savaite pasejau pomidori ir nei vienas dar neisdigo, prakrapsciau siandien beveik visus, ir zinokit ne is vietos doh.gif , zeme slapia seklos taip ir guli. Indeliai stovi ant palanges ir uzdengti plevele, silta jiems ten. Ka as ne taip padariau g.gif , ar dar laukti kol isdigs, ar is naujo kitas seklas seti i tos indelius?
Atsakyti
Serzai, bet tikrai koks tavo avataras nepadorus hihihi.gif Sakyciau viena dalis be gyvybes zenklu hihihi.gif

Atsiprasau mergaites uz sutersta eteri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 03 16, 15:23)
Aš tai sėsiu, kai GREISI pomidorus atsiųs smile.gif Ir manau, kad kaip tik bus 28 d - bus pats tas  thumbup.gif  - dienos ilgesnės, šiltesnės  smile.gif

ir balandį sėjus.Pomidorų pilna buvo.Kad tik tos sėklos greičiau atkeliautų.Kai buvau pašte,tai sakau seniai laikas,nu tipo visko būna unsure.gif .Vėluoja ir tiek.
Nu gi nešauksi man pomidorus laikas sėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 16, 18:05)
Kaip ir rasiau jau pries savaite pasejau pomidori ir nei vienas dar neisdigo, prakrapsciau siandien beveik visus, ir zinokit ne is vietos doh.gif , zeme slapia seklos taip ir guli. Indeliai stovi ant palanges ir uzdengti plevele, silta jiems ten. Ka as ne taip padariau g.gif , ar dar laukti kol isdigs, ar is naujo kitas seklas seti i tos indelius?

g.gif gal dar palauk truputį. Nebent jau kantrybė trūko....Aš vienas sėklas irgi buvau pasėjusi, nedygo apie dešimt dienų, tai supykau, pasėjau kitas. Paskui kai pradėjo visos, ir šios, ir ankstesnės dygti.... doh.gif
Atsakyti
Packa, aš palaukčiau.

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 17:12)
...
Nu gi nešauksi man pomidorus laikas sėti  doh.gif

lotuliukas.gif neblogai skamba

O tuos balandį sėtus vėlesniam naudojimui į šiltnamį? Neapsisprendžiu, ar sėt laukui šiandien ar mėnesio galo laukt. g.gif

Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 16, 18:16)
Packa, aš palaukčiau.
lotuliukas.gif neblogai skamba

O tuos balandį sėtus vėlesniam naudojimui į šiltnamį? Neapsisprendžiu, ar sėt laukui šiandien ar mėnesio galo laukt.  g.gif

Manau galo palauk,nebent daug vietos turi į didesnius indus.Visi pomidorai pas mane gyvena šiltnamyje.Tik šiemet ,kai ką bandysiu lauke,dar nesugalvojau kurias veisles.
Merginos neauginu pomidorų nei penkių metų,tad kai pavadina specu ,tai juokas ima hihihi.gif
Man tik sekasi kažkaip ir šiaip susirgau nepagydoma pomidorikų auginimo liga mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 16 kovo 2010 - 18:02