Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

kiek supratau,tai šitos dienos geros 1,2,5,6,28,29
Aš tik per nepalankias nesėju.
Atsakyti
Mergaites, nusipirkau vynuoginius pomidorus "Pokusa" Vilmorin firmos. Gal esat kas nors is jusu juos sodine? Labai auksti? Jeigu taip, tai kiek man stiebu palikt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 16 kovo 2010 - 10:31
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 16, 11:30)
Mergaites, nusipirkau vynuoginius pomidorus "Pokusa" Vilmorin firmos. Gal esat kas nors is jusu juos sodine? Labai auksti? Jeigu taip, tai kiek man stiebu palikt? g.gif

mane nervina sėklos ant kūrių neparašyta kaip auginti.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 11:58)
mane nervina sėklos ant kūrių neparašyta kaip auginti.

drinks_cheers.gif Ten tik parasyta seti, pikuoti pavasari, nuimti derliu vasara doh.gif As dar internete ieskojau info, kad niekur nera schmoll.gif
Atsakyti
Radau truputi info, ka domina Pokusa rusis. Vaisiai 2-3 cm skersmens, kieti, mesingi. Seklas seti nuo kovo vidurio iki balandzio pradzios. I grunta sodinukus sodinti geguzes antroje puseje, 60-70 cm atstumu. Tai tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
Va radau kokius grazuolius, kaip kriausytes wub.gif Gal kas esat augine?

'Yellow Pearshaped'
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 16 kovo 2010 - 11:29
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 11:23)
kiek supratau,tai šitos dienos geros 1,2,5,6,28,29
Aš tik per nepalankias nesėju.

Tai šiandien ir rytoj netinkamos sėti g.gif
Atsakyti
As jau susejau sendien savo misraine....
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 16, 12:29)
Tai šiandien ir rytoj netinkamos sėti g.gif

Aš šiandien pasėjau g.gif Žiūrėsim kas gausis cool.gif
Atsakyti
Jei tikėti žurnalu SODO SPALVOS tai kovo 16;17d.d. vaisių dienos ,tinka sėti,sodinti,pikuoti baklažanų, paprikų, pomidorų daigus.

aš taip ir padariau, šiandien pasėjau jau visas likusias pomidorų sėklas, mat keletą ankstyvųjų pom. buvau pasėjus anksčiau, juos jau greit pikuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 16, 13:07)
Jei tikėti žurnalu SODO SPALVOS tai kovo 16;17d.d. vaisių dienos ,tinka sėti,sodinti,pikuoti baklažanų, paprikų, pomidorų daigus.

aš taip ir padariau, šiandien pasėjau jau visas likusias pomidorų sėklas, mat keletą ankstyvųjų pom. buvau pasėjus anksčiau, juos jau greit pikuosiu mirksiukas.gif

Aš turiu kalendorių''Sodo dienoraštis'' darbai pagal mėnulį , tai 16-17 pačios palankiausios pomidorams, paprikai bigsmile.gif
sėsiu ir aš šiandiena paskutines,šiems metams pakaks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 16 kovo 2010 - 12:47
as ir pagal si kalendoriu sejau.
Atsakyti
as niekad neseju pagal kalendoriu,seju pagal save,kada yra noras ir nuoaika 4u.gif ir pomidoru derliumi dziaugiuosi visada,ne ka prasciau uzauga thumbup.gif
Atsakyti