kiek supratau,tai šitos dienos geros 1,2,5,6,28,29
Aš tik per nepalankias nesėju.
Mergaites, nusipirkau vynuoginius pomidorus "Pokusa" Vilmorin firmos. Gal esat kas nors is jusu juos sodine? Labai auksti? Jeigu taip, tai kiek man stiebu palikt?
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 16, 11:30)
Mergaites, nusipirkau vynuoginius pomidorus "Pokusa" Vilmorin firmos. Gal esat kas nors is jusu juos sodine? Labai auksti? Jeigu taip, tai kiek man stiebu palikt?
mane nervina sėklos ant kūrių neparašyta kaip auginti.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 11:58)
mane nervina sėklos ant kūrių neparašyta kaip auginti.
Ten tik parasyta seti, pikuoti pavasari, nuimti derliu vasara As dar internete ieskojau info, kad niekur nera
Radau truputi info, ka domina Pokusa rusis. Vaisiai 2-3 cm skersmens, kieti, mesingi. Seklas seti nuo kovo vidurio iki balandzio pradzios. I grunta sodinukus sodinti geguzes antroje puseje, 60-70 cm atstumu. Tai tiek
Papildyta:
Va radau kokius grazuolius, kaip kriausytes Gal kas esat augine?
'Yellow Pearshaped'
Papildyta:
Va radau kokius grazuolius, kaip kriausytes Gal kas esat augine?
'Yellow Pearshaped'
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 16, 11:23)
Tai šiandien ir rytoj netinkamos sėti
As jau susejau sendien savo misraine....
QUOTE(Militux @ 2010 03 16, 12:29)
Tai šiandien ir rytoj netinkamos sėti
Aš šiandien pasėjau Žiūrėsim kas gausis
Jei tikėti žurnalu SODO SPALVOS tai kovo 16;17d.d. vaisių dienos ,tinka sėti,sodinti,pikuoti baklažanų, paprikų, pomidorų daigus.
aš taip ir padariau, šiandien pasėjau jau visas likusias pomidorų sėklas, mat keletą ankstyvųjų pom. buvau pasėjus anksčiau, juos jau greit pikuosiu
aš taip ir padariau, šiandien pasėjau jau visas likusias pomidorų sėklas, mat keletą ankstyvųjų pom. buvau pasėjus anksčiau, juos jau greit pikuosiu
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 16, 13:07)
Jei tikėti žurnalu SODO SPALVOS tai kovo 16;17d.d. vaisių dienos ,tinka sėti,sodinti,pikuoti baklažanų, paprikų, pomidorų daigus.
Aš turiu kalendorių''Sodo dienoraštis'' darbai pagal mėnulį , tai 16-17 pačios palankiausios pomidorams, paprikai
sėsiu ir aš šiandiena paskutines,šiems metams pakaks
as ir pagal si kalendoriu sejau.
as niekad neseju pagal kalendoriu,seju pagal save,kada yra noras ir nuoaika ir pomidoru derliumi dziaugiuosi visada,ne ka prasciau uzauga