Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Jau sendien man nesekminga diena , susimerkiau pomidorus kad pamirktu iki rytojaus sejimo, pagal rusis , i kiausiniu dekliuka, o mergaite atejus nuverte panesiojo dar tai dabar misraine sesiu is 10 rusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 17:25)
Šiandiena nesėk, nes pagal mėnulį geriausia sėjimui pomidoram ,paprikai rytoj ir poryt bigsmile.gif

O jei ne paslaptis, pagal kokį kalendorių Jūs skaičiuojat?
Nes aš kurį radau, tai ten atvirkščiai rašo, kad ryt-poryt iš vis nepalankios dienos unsure.gif
Štai čia
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 15, 22:00)
Jau sendien man nesekminga diena , susimerkiau pomidorus kad pamirktu iki rytojaus sejimo, pagal rusis , i kiausiniu dekliuka, o mergaite atejus nuverte panesiojo dar tai dabar misraine sesiu is 10 rusiu doh.gif

doh.gif vasara speliosi koki pomidora valgai biggrin.gif
as tai visas pomidoru rusis sesiu i atskiras dezutes,tikiuos visu neisvers biggrin.gif

su tuo sejos kalendoriu doh.gif vienur raso vienaip, kitur kitas datas blink.gif sesiu 17 d. nors galvoju,kad ir tai per anksti,ziema ne nezada trauktis doh.gif pernai MB tokiu laiku is po megstinio siltnamio stiklus keite, o siemet dar stintas ant ledo zvejoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 03 16, 00:24)
O jei ne paslaptis, pagal kokį kalendorių Jūs skaičiuojat?
Nes aš kurį radau, tai ten atvirkščiai rašo, kad ryt-poryt iš vis nepalankios dienos  unsure.gif
Štai čia

Na va ir vel pasimeciau, taip laukiau tos 16-17 d. sėjimui, o dabar neaiku ar geros dienos sulaukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 14, 10:43)
ax.gif Nu ką ten su mailiumi prasidėt.....girdėjau labai tinka dėt ungurius ir jūrines lydekas......ot,sako,dera tada pomidorai.... doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

dėk į maišiukus ir sakyk adresą smile.gif)))

QUOTE(Edexa @ 2010 03 14, 11:39)
.....kava, arbata, arielka..... alc.gif ......nepigiai gaunasi g.gif ,

Jei pomidorams padeda kasrytinis pasisveikinimas..(visad taip stengiuos daryt..pasisveikyt, pakalbėt), tai, lodiškai mąstant, pasodinus kiekvieną mestelt 50 gramų į jo sveikatą būt tikrai neprošal.. 50 gramų kart 50 daigų.. mh blink.gif ... NU kaip..Gi galima ne per vieną dieną sodyt gi..

QUOTE(žostautė @ 2010 03 14, 20:14)
* Kai pagalvoji kiek nervų surija vien pasiruošimas kukliam furšetukui, tai supranti, kad skirtis negalėsi vien tam, kad netektų dar kartą to vestuvinio siaubo pergyvent

** Nu jau tie kur apačioj dešinėj  nail.gif  hihihi.gif  Ir kaip jumi ranka kyla tokias nuotraukas viešan foruman dėt  schmoll.gif  hihihi.gif

* pasakos smile.gif)) Viskas užsimiršta smile.gif
** nu kol nepasakei, tol nemačiau..smile.gif)))

QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 09:54)
Tikiuosi, neužteršiu labai eterio smile.gif savo pagyrom, bet kad labai norisi biggrin.gif pasirodyti pirmaisiais pomidorų raudonskruosčiais vaisiais.
user posted image

bigsmile.gif aš be žodžių... jau kelis kart pasižiūriu, pasiseilioju..ačių Tau už pavasario dvelksmą..t.y. už vasaros dvelksmą..

Papildyta:

QUOTE(serzas @ 2010 03 15, 11:10)
Gal kas auginote tokius pomidorus: "Alicante",

Alicante aukštaūgiai, bet ne iš tų, kurie deda 2,5 metrų.. Man jie nesiekė 2 m. Tiesa, rugpjūty aš viršūnes jau gnaibiau. Gražūs, neperdidžiausi, kieta odele, puikiai tinka konservavimui. Auginsiu 3 daigelius ir šiemet.
Tamstos avataras, Seržai, šviečiant pavasario saulei, kelia nepadorias mintis .. blush2.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 17:36)
as vis netrevojau, kada cia tos gerosios dienos bus (nors niekad pagal jas nesejau  biggrin.gif ), o dabar paziuriu i lauka ir suabejoju, ar ne per anksti  g.gif  doh.gif
O daigeliai man irgi relaksacine terapija dabar, vis einu pavepsot, mazu kuris ugtelejo per sprindi per pastarasias 10 minuciu.

nu dabar jaunatis.. aš šiaip per jaunatį nesėčiau nieko apart gėlių.. sako, kad į žiedus augalai išeina.. g.gif
Atsakyti
Aš seju ir persodinu kada yra noras user posted image,manau jaigu noro ner tai ir kokia diena bebutu nieko nesigaus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 16 kovo 2010 - 08:32
labas rytas merginos 4u.gif
gal galite pasakyti kada jau galima pradet laistyt ispikiuotus pomidoriukus?as ispikiavau sekmadieni,sian jau antradienis tai kazkaip jau norisi juos paliet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 16, 09:51)
gal galite pasakyti kada jau galima pradet laistyt ispikiuotus pomidoriukus?as ispikiavau sekmadieni,sian jau antradienis tai kazkaip jau norisi juos paliet blush2.gif

ziurint kaip žeme jaigu labai dregna tai nereikia laistiti,o jaigu jau išdžiuvusi tai butinai palaistik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 16 kovo 2010 - 09:05
Jie norite seti ir sodinti pagal menulio kalendoriu , pirmiausia reiktu zinoti kurie zodiako zeklai yra derlingi ar nederlingi . Nereiktu set ta diena , kai keiciasi menulio fazes ir zodiako zenklai .
Nederlingi zodiako zenklai : Vandenis , Avinas , Shaulys , Liutas , Mergele , Dvyniai . Aisku , jog yra islygu kai galima set ar sodint bekvapias geles pvz. Mergeles zenkle ir t.t.
Derlingi zenklai : Vezys , Jautis , Skorpionas .
Dalinai derlingi : Svarstykles , Oziaragis , Zuvys .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 03 16, 09:15)
Jie norite seti ir sodinti pagal menulio kalendoriu , pirmiausia reiktu zinoti kurie zodiako zeklai yra derlingi ar nederlingi . Nereiktu set ta diena , kai keiciasi menulio fazes ir zodiako zenklai .

brrrrrrr, baisiai jau sudetingas reikalas tas sodinimas gaunasi blink.gif Tuoj reiks pas astrologa eit, kad sudarytu asmenini darzoviu sodinimo horoskopa, bioritmu suderinima ir pan.
Visa laime, kad neziuriu niekad tu dienu ir sodinu kai sauna i galva karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 15, 22:02)
As irgi ne pigias seklas pirkau, kaikurrios virs 6 euru, bet susodinau visas kiek tik buvo, nes bvo parasytas galiojimas iki siu metu geguzes, galejau ir pasilikti kitiems metams, kas ten oms butu atsitike  irnesakyk.gif be to galvojau jog nesudygs dauguma  doh.gif  bet jau velu ir daug ju teks ismesti nes tiek i mano mini siltnamiuka tikrai netilps, nebent auginsiu kaip siena  lotuliukas.gif
Draugas pirko pigias seklas gal po eura ar po du tai paziuresim ar labai jau priklausys derlius nuo seklu kainos  g.gif

o kam išmesti? blink.gif taigi galima bent už dyką atiduoti vieniems, kitiems, kurie taip pat vasarą auginasi daržovių, o gal net parduoti daigelius, ypač, jei veisliniai ax.gif
pas mane red cherry tieeek sudygo (koks 60, ko man tikrai nereikia), kad ką tik pažįstamiems parašiau sms, kad dalinu daigelius ax.gif laukiu atsakymo dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 16, 09:23)
brrrrrrr, baisiai jau sudetingas reikalas tas sodinimas gaunasi  blink.gif

Aha, sudėtingas reikalas. Nesupratau nieko su tais zodiakais
Atsakyti