Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(exDaiva @ 2010 03 15, 14:38)
As irgi kaip tik vakar skaitinejausi dar pries seja kaip elgtis su pomidorais, tai perskaiciau, kad pomidorai megsta pikiavima. Jei jau norima seti i atskirus vazonelius, tada sejama po 2-3 seklytes i vazoneli ir skilcialapiu fazeje paliekamas stipriausias augaliukas  4u.gif

O kaip isrinkt kuris stipriausias, kad jie visi man vienodi ax.gif o gal galima vos tik isdygusius persodinti i tuos skyrelius kuriuose nesudygo niekas? ar jie prigis tokie maziukai?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 15, 19:36)
O kaip isrinkt kuris stipriausias, kad jie visi man vienodi  ax.gif  o gal galima vos tik isdygusius persodinti i tuos skyrelius kuriuose nesudygo niekas? ar jie prigis tokie maziukai?

Žinoma, kad prigis. Aš nei vieno daigo nenugnybiu, nei išmetu. Sėklas perku nepigias, tai ir nesimėtau daigeliais, visus susodinu ir visi gerai dera ax.gif Galit atsargiai juos visus išpikiuot, daigeliai tikrai sustiprės ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 15, 16:29)
Aha...meilės......gal darbo....Jūs meile vadinat sulinkusią nugarą, varvantį prakaitą ir žemėmis aplipusį liežuvį? karsta.gif
Va, tik rezultatas supermalonus akiai wub.gif

Kaip kas supranta mirksiukas.gif Man tai jei vien tik darbas lieka, tai nafik tokius uziemimus.
Atsakyti

GAPO, grazus labai daigiukai ( o apie pati pomidora tai net nekalbu) 4u.gif

doh.gif
QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 18:36)

O daigeliai man irgi relaksacine terapija dabar, vis einu pavepsot, mazu kuris ugtelejo per sprindi per pastarasias 10 minuciu.

wub.gif geris tie daigeliai
man tas pats - bet man dar ir nagai niezti juos patampyt doh.gif lotuliukas.gif
jei kas nedygsta - atkasu pasiziuret -kame reikalas
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 15, 19:10)

jei kas nedygsta - atkasu pasiziuret -kame reikalas

akurat kaip mano jaunoji kate - vis bando atkapstyt, kas ten tose zemese idomaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pries savaite pasejau savo pomidorus, tai tik 2 is 40 vnt isdigo g.gif ar tai normalu, per kiek laiko jie turi sudigti?
Atsakyti
Labukas visom 4u.gif gal galetumet padeti verysad.gif sugalvojau balkone auginti pomidoriuku tik va nazinau kokiu rusiu kas cia man tiktu g.gif turiu 2 balkonus istiklinti manau man ten visai tiktu.Patarkit jai galit ax.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės priminkit,kada geriausia sodinti -kai mėnulis pilnėja ar ne? tie mėnulio kalendoriai visi skirtingai rašo,tai pati nuspręsiu kada sėti.
Atsakyti
QUOTE(jurga82 @ 2010 03 15, 20:27)
Labukas visom 4u.gif  gal galetumet padeti  verysad.gif  sugalvojau balkone auginti pomidoriuku tik va nazinau kokiu rusiu kas cia man tiktu g.gif turiu 2 balkonus istiklinti manau man ten visai tiktu.Patarkit jai galit ax.gif aciukas mirksiukas.gif

Parduotuvėse rasite Vilma, Balkonzauber, tinka ir kiti mažaūgiai balkoniniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 15, 17:45)
Žinoma, kad prigis. Aš nei vieno daigo nenugnybiu, nei išmetu. Sėklas perku nepigias, tai ir nesimėtau daigeliais, visus susodinu ir visi gerai dera ax.gif Galit atsargiai juos visus išpikiuot, daigeliai tikrai sustiprės ir viskas bus gerai.

As irgi ne pigias seklas pirkau, kaikurrios virs 6 euru, bet susodinau visas kiek tik buvo, nes bvo parasytas galiojimas iki siu metu geguzes, galejau ir pasilikti kitiems metams, kas ten oms butu atsitike irnesakyk.gif be to galvojau jog nesudygs dauguma doh.gif bet jau velu ir daug ju teks ismesti nes tiek i mano mini siltnamiuka tikrai netilps, nebent auginsiu kaip siena lotuliukas.gif
Draugas pirko pigias seklas gal po eura ar po du tai paziuresim ar labai jau priklausys derlius nuo seklu kainos g.gif
Atsakyti
As sejau savo pomidoriukus i tuos mini siltnamiukus na kur tos tabletes sudetos turbut matet Senukuose tai visi iki vieno sudygo per savaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 22:36)
Parduotuvėse rasite Vilma, Balkonzauber, tinka ir kiti mažaūgiai balkoniniai smile.gif

Didelis dekui ryt mausiu i pardes ieskot seklyciu bigsmile.gif
Atsakyti