GREICIAUSIAI KAIMYNE NEMEGSTA PERSODINIMO, O POMIDORAI TAI PAPRASYTU TURBUT JEI GALETU ....
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 10:11)
Tikrai taip. Perskaičiau, kad šiaip pomidorai daugiamečiai, tai ir sumaniau, kad galima pasilikt
koks gražus pomidorčikas o neturi foto kaip jis atrodė žiemą?
skaičiau ,kd pomidorams patinka persodinimas-vis giliau įkišant į žemę-išleidžia papildomų šaknų ir tampa stipresni, kiti sako,kad jiems tai nepatinka
iš mano patirties tai ko daugiau persodini to jie geresni
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 15, 15:02)
Laba merginos
kaip jus sejat pomidorus ar kiekviena seklyte i atskira vazoneli,ar pasejat visas i kokia dezute ir paskui jau pikiuojat nes mano kaimyne tai sake, kad ses kiekviena atskirai kad nereiktu persodineti , nes pomidorai nemegsta persodinejimu
kaip jus sejat pomidorus ar kiekviena seklyte i atskira vazoneli,ar pasejat visas i kokia dezute ir paskui jau pikiuojat nes mano kaimyne tai sake, kad ses kiekviena atskirai kad nereiktu persodineti , nes pomidorai nemegsta persodinejimu
na, kas jau kas, bet pomidorai labai mėgsta persodinimus tai ne kokie agurkiniai O jei dar juos vis giliau sodinsit ar bent apkaupsit, kad išleistų papildomas šaknytes, tai tik padėkotų jie
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 03 15, 15:05)
GREICIAUSIAI KAIMYNE NEMEGSTA PERSODINIMO, O POMIDORAI TAI PAPRASYTU TURBUT JEI GALETU ....
QUOTE(juliana1 @ 2010 03 15, 15:12)
iš mano patirties tai ko daugiau persodini to jie geresni
QUOTE(Edexa @ 2010 03 15, 14:11)
Ojei, nu ko gi taip panikuoji, GAPO visus metus tą savo pomidorą už ausų tampė, po paduška ant pečiaus augino, o tavo, mano ir dar daugelio kitų, dar tik iš po žemės ūsus kaišiot pradėjo. Turiu ir aš nusmurgėlių, net nesiruošiu tręšt. Po truputį, bet auga. Nenorėk ,kad daigai kaip bambukai augtų....
Na jau . Beje, jis buvo paliktas ramybėj. Retai laistomas, gyveno su kaktusais ant vienos palangės, stovėjo vietoj. Kai pradėjo dažniau lįst saulutė pamačiau, kad krauna žiedus. Persodinau. Ėmiau sočiau girdyt. Tik kelis žiedus vaisinau, juk saulės dar tikrai nėra daug. Ir tai mėnesį laiko nokinasi. Bet aš jo neskubinu, tegul, juk jis dėl grožio O šiųmečiai balkoninukai dar nedideli.
Pasėjau 02 18 du Golden Kionigin, Vienas dabar jau su tikrais lapeliais, o kitas neseniai išlindo. Nesupaisysi. Bus irgi nupiepęs pirmo atžvilgiu, bet dėl to neverta panikuoti.
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 15, 15:06)
koks gražus pomidorčikas o neturi foto kaip jis atrodė žiemą?
skaičiau ,kd pomidorams patinka persodinimas-vis giliau įkišant į žemę-išleidžia papildomų šaknų ir tampa stipresni, kiti sako,kad jiems tai nepatinka
Ačiū. Žiemą neįamžinau, tik kai užmezgė vaisius vasarį.Prasta foto.
Pirmais metais buvo toks dručkis, jei domina rasit toliau tame albume, o pavasarį ėmė augt 3 šakos, tįstelėjo, iš pradžių ramsčiau, bet paskui daviau laisvę tai svyra dabar, o naujos šakelės ir viršūnėlės auga į viršų.
Ačiū, kaip vyriškis į garažą, taip aš prie augalų, man tai atgaiva.
Šiuos pomidorus ketinu auginti dideliuose induose, nusibezdžioniavau iš Greisi . Šiltnamio nėra. Teks panešiot kol bus dar šaltos naktys pradžioj. O kitus, kurie dar net nesėti, sodinsiu lauke po danga. Su šiais neskubu.
Šiuos pomidorus ketinu auginti dideliuose induose, nusibezdžioniavau iš Greisi . Šiltnamio nėra. Teks panešiot kol bus dar šaltos naktys pradžioj. O kitus, kurie dar net nesėti, sodinsiu lauke po danga. Su šiais neskubu.
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 15, 16:55)
GAPO, kaip gera akis paganyt po tavo augaliukus Jauciasi, kiek meiles i juos idedi
Aha...meilės......gal darbo....Jūs meile vadinat sulinkusią nugarą, varvantį prakaitą ir žemėmis aplipusį liežuvį?
Va, tik rezultatas supermalonus akiai
Aciu visoms uz atsakymus tada ramia sirdim seju i dezute o paskui pikiuoju kaip kad jus sakot
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 15, 18:23)
Aciu visoms uz atsakymus tada ramia sirdim seju i dezute o paskui pikiuoju kaip kad jus sakot
Šiandiena nesėk, nes pagal mėnulį geriausia sėjimui pomidoram ,paprikai rytoj ir poryt
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 17:25)
Šiandiena nesėk, nes pagal mėnulį geriausia sėjimui pomidoram ,paprikai rytoj ir poryt
as vis netrevojau, kada cia tos gerosios dienos bus (nors niekad pagal jas nesejau ), o dabar paziuriu i lauka ir suabejoju, ar ne per anksti
O daigeliai man irgi relaksacine terapija dabar, vis einu pavepsot, mazu kuris ugtelejo per sprindi per pastarasias 10 minuciu.