Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

GREICIAUSIAI KAIMYNE NEMEGSTA PERSODINIMO, O POMIDORAI TAI PAPRASYTU TURBUT JEI GALETU ....
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 10:11)
Tikrai taip. Perskaičiau, kad šiaip pomidorai daugiamečiai, tai ir sumaniau, kad galima pasilikt smile.gif

koks gražus pomidorčikas wub.gif o neturi foto kaip jis atrodė žiemą?

skaičiau ,kd pomidorams patinka persodinimas-vis giliau įkišant į žemę-išleidžia papildomų šaknų ir tampa stipresni, kiti sako,kad jiems tai nepatinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 15 kovo 2010 - 15:07
iš mano patirties tai ko daugiau persodini to jie geresni
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 15, 15:02)
Laba merginos 4u.gif
kaip jus sejat pomidorus ar kiekviena seklyte i atskira vazoneli,ar pasejat visas i kokia dezute ir paskui jau pikiuojat blush2.gif  nes mano kaimyne tai sake, kad ses kiekviena atskirai kad nereiktu persodineti , nes pomidorai nemegsta persodinejimu g.gif

na, kas jau kas, bet pomidorai labai mėgsta persodinimus mirksiukas.gif tai ne kokie agurkiniai tongue.gif O jei dar juos vis giliau sodinsit ar bent apkaupsit, kad išleistų papildomas šaknytes, tai tik padėkotų jie tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 03 15, 15:05)
GREICIAUSIAI KAIMYNE NEMEGSTA PERSODINIMO, O POMIDORAI TAI PAPRASYTU TURBUT JEI GALETU ....

drinks_cheers.gif

QUOTE(juliana1 @ 2010 03 15, 15:12)
iš mano patirties tai ko daugiau persodini to jie geresni

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi kaip tik vakar skaitinejausi dar pries seja kaip elgtis su pomidorais, tai perskaiciau, kad pomidorai megsta pikiavima. Jei jau norima seti i atskirus vazonelius, tada sejama po 2-3 seklytes i vazoneli ir skilcialapiu fazeje paliekamas stipriausias augaliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 15, 14:11)
Ojei, nu ko gi taip panikuoji, GAPO visus metus tą savo pomidorą už ausų tampė, po paduška ant pečiaus augino, o tavo, mano ir dar daugelio kitų, dar tik iš po žemės ūsus kaišiot pradėjo. Turiu ir aš nusmurgėlių, net nesiruošiu tręšt. Po truputį, bet auga. Nenorėk ,kad daigai kaip bambukai augtų.... mirksiukas.gif

Na jau lotuliukas.gif . Beje, jis buvo paliktas ramybėj. Retai laistomas, gyveno su kaktusais ant vienos palangės, stovėjo vietoj. Kai pradėjo dažniau lįst saulutė pamačiau, kad krauna žiedus. Persodinau. Ėmiau sočiau girdyt. Tik kelis žiedus vaisinau, juk saulės dar tikrai nėra daug. Ir tai mėnesį laiko nokinasi. Bet aš jo neskubinu, tegul, juk jis dėl grožio wub.gif O šiųmečiai balkoninukai dar nedideli.

Pasėjau 02 18 du Golden Kionigin, Vienas dabar jau su tikrais lapeliais, o kitas neseniai išlindo. Nesupaisysi. Bus irgi nupiepęs pirmo atžvilgiu, bet dėl to neverta panikuoti. mirksiukas.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 15, 15:06)
koks gražus pomidorčikas wub.gif o neturi foto kaip jis atrodė žiemą?

skaičiau ,kd pomidorams patinka persodinimas-vis giliau įkišant į žemę-išleidžia papildomų šaknų ir tampa stipresni, kiti sako,kad jiems tai nepatinka g.gif

Ačiū. Žiemą neįamžinau, tik kai užmezgė vaisius vasarį.Prasta foto.
Pirmais metais buvo toks dručkis, jei domina rasit toliau tame albume, o pavasarį ėmė augt 3 šakos, tįstelėjo, iš pradžių ramsčiau, bet paskui daviau laisvę tai svyra dabar, o naujos šakelės ir viršūnėlės auga į viršų.
Atsakyti
GAPO, kaip gera akis paganyt po tavo augaliukus wub.gif Jauciasi, kiek meiles i juos idedi smile.gif Ir man ramiau pasidare - kazkaip idealizuoju as pasirodo daigu isvaizda, mano pacios pasirodo ne tokie jau prasti blush2.gif Tik pomidoru dar nesejus, tai pavarvinau seile i tavo grazuolius.
Atsakyti
Ačiū, kaip vyriškis į garažą, taip aš prie augalų, man tai atgaiva.
Šiuos pomidorus ketinu auginti dideliuose induose, nusibezdžioniavau iš Greisi smile.gif . Šiltnamio nėra. Teks panešiot kol bus dar šaltos naktys pradžioj. O kitus, kurie dar net nesėti, sodinsiu lauke po danga. Su šiais neskubu.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 15, 16:55)
GAPO, kaip gera akis paganyt po tavo augaliukus  wub.gif Jauciasi, kiek meiles i juos idedi  smile.gif

Aha...meilės......gal darbo....Jūs meile vadinat sulinkusią nugarą, varvantį prakaitą ir žemėmis aplipusį liežuvį? karsta.gif
Va, tik rezultatas supermalonus akiai wub.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif tada ramia sirdim seju i dezute o paskui pikiuoju kaip kad jus sakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 15, 18:23)
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif  tada ramia sirdim seju i dezute o paskui pikiuoju kaip kad jus sakot  biggrin.gif

Šiandiena nesėk, nes pagal mėnulį geriausia sėjimui pomidoram ,paprikai rytoj ir poryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 17:25)
Šiandiena nesėk, nes pagal mėnulį geriausia sėjimui pomidoram ,paprikai rytoj ir poryt bigsmile.gif

as vis netrevojau, kada cia tos gerosios dienos bus (nors niekad pagal jas nesejau biggrin.gif ), o dabar paziuriu i lauka ir suabejoju, ar ne per anksti g.gif doh.gif
O daigeliai man irgi relaksacine terapija dabar, vis einu pavepsot, mazu kuris ugtelejo per sprindi per pastarasias 10 minuciu.
Atsakyti