Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 15, 12:36)
Matau kad kažkokia nesamonė,man irgi nesudygo nei baklažanai,nei čiliai,nei paprikos

man net keista, kaip cia taip g.gif Baklazanus pirkau paprasciausius - Black Beauty. Irgi miskas. Ir labai greit sudygo.
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 03 15, 13:08)
A čiliukus daiginat durbių substrate kokiam ar marly?

as tai neturiu kantrybes su marlem cackintis. Dedu viska i durpiu substrata, palieju gerai - ir ant radiatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 15, 14:08)
Mergiukės, sėklas išsiunčiau šiandien nuo ankstyvo ryto iš centrinio pašto pirmenybiniu, gal jau ryt gausit.

Visą kitą (pinigėlius ir sąskaitas) surašysiu kai kiek aplaisvėsiu..Porą dienų pas mani avralas..

ratuto ačiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 15 kovo 2010 - 13:22
As ciliukus laikiau keleta dienu ant dregno skudurelio isdeliojus ir uzdengus su tuo paciu skudureliu, tada i maza plastmasine dezute dejau ir laikiau siltam vonios kambary ta dezute. Kasdien atidarau, ispakuoju, pravedinu, sudrekinu skepetaite, jei reikia. Po keleto dienu isleido labai grazias "uodegytes", tada sukisau i substrata pomidorams/paprikoms - sudygo ir auga 100 proc. Taip pat ir paprikas daiginu.

Labai jau nekantrauju pomidorus seti ((kai kurios ziuriu jau ir vaisiais dziaugiasi smile.gif ) - as laukiu palankiu dienu, stengiuos prisilaikyti menulio kalendoriaus, kai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 15, 14:08)
Mergiukės, sėklas išsiunčiau šiandien nuo ankstyvo ryto iš centrinio pašto pirmenybiniu, gal jau ryt gausit.
Ačiū. aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, esu naujokė pomidorų sodinime, noriu paklausti kokius pomidorus galima sodinti tankiau, o kokius rečiau ačiū 4u.gif
Atsakyti
nzn kas man su pomidorais pasidare....islindo kaip ir viskas gerai graziai buvo.... dabar visai sustojo aukt...paliko toks ilgas kotelis ir pora lapeliu... sakykit kaskiek ir kuom jus laistot pomidorus? gal reik juos kom nors patrest? beje kur jus perkat ka kalio permaganada??

nzn ne ka bedaryt su savo pomidorais.... dar pas Gapo pamaciau kaip atrodo, tai isvis sustresavau, kad manieji nieko gero nezada....!!!!
Atsakyti
Antigone, nestresuok mirksiukas.gif Bent jau pas mane tikrai nemazai ant palanges visokiu nupiepeliu - gal tik nepuolam girtis jais, pasirodom tik grazuolius visokius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 15, 14:58)

nzn ne ka bedaryt su savo pomidorais....  dar pas Gapo pamaciau kaip atrodo, tai isvis sustresavau, kad manieji nieko gero nezada....!!!!

Ojei, nu ko gi taip panikuoji, GAPO visus metus tą savo pomidorą už ausų tampė, po paduška ant pečiaus augino, o tavo, mano ir dar daugelio kitų, dar tik iš po žemės ūsus kaišiot pradėjo. Turiu ir aš nusmurgėlių, net nesiruošiu tręšt. Po truputį, bet auga. Nenorėk ,kad daigai kaip bambukai augtų.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 15, 13:58)
nzn ne ka bedaryt su savo pomidorais....  dar pas Gapo pamaciau kaip atrodo, tai isvis sustresavau, kad manieji nieko gero nezada....!!!!

taigi Gapo jau antrametis pomidoras. Nesijaudinkit, uzaugs jusiskiai dar. Gaus daugiau saulytes, silumos ir uzaugs.
Atsakyti
jei jau taip ,tada laukiu ir as............
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 15, 14:52)
jei jau taip ,tada laukiu ir as............

as kai savuosius pasesiu ir jie sudigs, tai jusiskiai ohoho kokie grazus bus palyginti su mano 'jaunuoliais' mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
kaip jus sejat pomidorus ar kiekviena seklyte i atskira vazoneli,ar pasejat visas i kokia dezute ir paskui jau pikiuojat blush2.gif nes mano kaimyne tai sake, kad ses kiekviena atskirai kad nereiktu persodineti , nes pomidorai nemegsta persodinejimu g.gif
Atsakyti