Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

čiliukai jau labai seniai sėti,nemanau,kad kas dar išdygs.Bet paprikos sudygo,beveik šimtu procentu iš thomson morgon ar kaip ten.
Atsakyti
Gal kas auginote tokius pomidorus: "Alicante", "Faworyt" ir "100s & 1000s".
Ant pokeliu neraso ar jie aukstaugiai ar dar kokie, tai idomu kokio aukscio kokie uzaugs, nes siltnamis nedidelis ir bijau kad kokie pietineje puseje pasodinti neuzaugtu gigantais ir neuzgoztu sviesos kitiems, mazesniems, pomidorams doh.gif
Pastarieji 100s & 1000s tokie maziukai, tikriausiai cia tie kuriuos jus vadinate balkoninukais, nes raso jog sodinti i vazonus, bet ant pakucio pasiziurejus atrodo kaip kokios vynuoges, tai gal ju ir aukstaugiu buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 15, 11:00)
čiliukai jau labai seniai sėti,nemanau,kad kas dar išdygs.Bet paprikos sudygo,beveik šimtu procentu iš thomson morgon ar kaip ten.

gyventumet arciau, pasidalinciau ciliukais. Dabar nelabai gausis ax.gif Bet turbut bandysit dar pasiset?

Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 03 15, 11:10)
Gal kas auginote tokius pomidorus: "Alicante", "Faworyt" ir "100s & 1000s".
Ant pokeliu neraso ar jie aukstaugiai ar dar kokie, tai idomu kokio aukscio kokie uzaugs, nes siltnamis nedidelis ir bijau kad kokie pietineje puseje pasodinti neuzaugtu gigantais ir neuzgoztu sviesos kitiems, mazesniems, pomidorams  doh.gif
Pastarieji 100s & 1000s tokie maziukai, tikriausiai cia tie kuriuos jus vadinate balkoninukais, nes raso jog sodinti i vazonus, bet ant pakucio pasiziurejus atrodo kaip kokios vynuoges, tai gal ju ir aukstaugiu buna?  g.gif

man atrodo, kad 100s & 1000s kaip tik ir bus aukstaugiai vysniniai mirksiukas.gif Alicante irgi aukstaugiai. Paziurekit ant pakeliu, turi buti parasyta. Jei indeterminate - aukstaugiai. Determinate - zemaugiai.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 10:54)
Tikiuosi, neužteršiu labai eterio smile.gif savo pagyrom, bet kad labai norisi biggrin.gif pasirodyti pirmaisiais pomidorų raudonskruosčiais vaisiais.
user posted image

Šaunu 4u.gif
Papildyta:
Mano čiliukai sudygo , o paprikos nei viena, rytoj žadu dar sėti g.gif , bet manau kad jau per vėlai ax.gif
Kokie klausimai , ar neužteršiu eterio, g.gif dėkit visos savo pagyras, džiaukimės rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 15 kovo 2010 - 11:19
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 11:17)
1. Mano čiliukai sudygo , o paprikos nei viena, rytoj žadu dar sėti g.gif , bet manau kad jau per vėlai ax.gif
2. Kokie klausimai , ar neužteršiu eterio,  g.gif dėkit visos savo pagyras, džiaukimės rezultatais thumbup.gif

1. Sek, tik gal kokias hibridines. Pas mane taip sparciai auga paprikos, kad net pomidorus lenkia. Manau, kad ir tavo pasetosios dar spes uzaugt. Tuo labiau, kad dabar saulute sviecia, silciau, tai ir augs viskas sparciau.
2. Zinoma, tokios foto baisiai puosia sita tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 11:56)
Pas mane ciliukai  sudygo visi  blink.gif  Nezinau, ka reiks daryt su jais. Susejau visa pakeli galvodama, kad gali ne visi galveles iskelt. O jie eme ir sudygo misku. Tiek daug man sodint tikrai nereiks.

Siuskit i Marijampole biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi ketinau dar porą paprikų Whitney pasėt kartu su pomidorais. Nemanau, kad bus per vėlu. Juo labiau, ir rašo III mėnesį sėti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 10:15)
man atrodo, kad 100s & 1000s kaip tik ir bus aukstaugiai vysniniai  mirksiukas.gif  Alicante irgi aukstaugiai. Paziurekit ant pakeliu, turi buti parasyta. Jei indeterminate - aukstaugiai. Determinate - zemaugiai.

Tai vat kad neraso ugio, tik kokiais atstumais sodinti doh.gif dabar dar skaitau, ant alicante raso "limituoti iki 4 kekiu", tai negi man dabar ir ziedynus reikes geneti? doh.gif gaila. cia jug ne lapai, tas pats kaip sakytu nusikarpyk nagus iki puses lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 10:17)
Mano čiliukai sudygo , o paprikos nei viena,

Man pirmieji darzininkystes metai tai neistveriau ir iskapsciau paprika "Californian Wonder", nu ir dygsta thumbup.gif koki milimetra jau isleido sakny thumbup.gif
Atsakyti
as tai jau nieko nebesodinsiu, tik pomidorus. Jau ir taip namie vietoms tuoj patiems nebeliks biggrin.gif
Na, nebent kelis agurkiukus pasodint del ankstyvesnio paragavimo. Bet niekad nebandziau su agurkais namie zaist g.gif
Atsakyti
Matau kad kažkokia nesamonė,man irgi nesudygo nei baklažanai,nei čiliai,nei paprikos,matau gal kokia viena bando išlysti,šią savaitę sėsiu pamidorus šiltnamiui matysim kaip bus.
Mergaitės o ką reiškia determinantinės sėklos,ar čia reiškia hibridai ,ar ką kitą
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 15, 13:36)

Mergaitės o ką reiškia determinantinės sėklos,ar čia reiškia hibridai ,ar ką kitą

Determinantinės, tai reiškia žemaūgė veislė. Indeterminantinė - aukštaūgiai.
Atsakyti
Mergiukės, sėklas išsiunčiau šiandien nuo ankstyvo ryto iš centrinio pašto pirmenybiniu, gal jau ryt gausit.

Visą kitą (pinigėlius ir sąskaitas) surašysiu kai kiek aplaisvėsiu..Porą dienų pas mani avralas..

Greisi, siųsk pirmenybiniu, kai gausi..a? 4u.gif

A čiliukus daiginat durbių substrate kokiam ar marly?
Atsakyti