Tikiuosi, neužteršiu labai eterio savo pagyrom, bet kad labai norisi pasirodyti pirmaisiais pomidorų raudonskruosčiais vaisiais.
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 09:54)
Tikiuosi, neužteršiu labai eterio savo pagyrom, bet kad labai norisi pasirodyti pirmaisiais pomidorų raudonskruosčiais vaisiais.
cia dabar???????
Nuo kada tu ji augini??
Papildyta:
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 15, 09:40)
mergaites,ar jus mirkot seklytes kalio permanganate ar tai butina
as siaip niekad nemirkau. Bet nesu isitikinusi, kad tikrai nereikia.
mmm. kaip noreciau sito raudonskruoscio niam niam, net seile nutyso pamacius
QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 10:03)
cia dabar???????
Nuo kada tu ji augini??
Nuo kada tu ji augini??
Nuo praėjusios vasaros
Papildyta:
Permanganate galima mirkyti tas sėklas, kurios nėra beicuotos ar kitaip padengtos cheminėm priemonėm.
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 10:05)
Nuo praėjusios vasaros
cia koks nors balkoninukas per ziema islaikytas? Bliamba, del tokio vaizdo-skonio-kvapo galeciau ir as susigundyt koki pomidoriuka per ziema bandyt augint
Tikrai taip. Perskaičiau, kad šiaip pomidorai daugiamečiai, tai ir sumaniau, kad galima pasilikt
na, GAPO, tiesiog
As pries gera savaite, pusantros, sejau savo pomidorus, iskarto i atskirus indelius, nezinau, gerai cia ar blogai, pasiskaiciavau, kiek man daigu reikes, vyras bumbejo, "kad rizikuoju, ka darysiu jei nesudigs", nu ir ka, sudygo 99 proc Is pradziu sudygo mano pacios seklos, ziuriu pirktiniu nesimato, pakrapsciau zemes... Pasirodo seklytes lengvoje zemeje taip nueje gilyn, kad randasi kokiame 3cm gylyje, isleide daigelius ir bando kastis i virsu, tai prakapstinejau ir ziuresiu kas bus toliau
sveikos
Papasakokit kada jus daigus jau ant saules pastatote? kazkur vel prisiskaiciau jog pirmas 7d reikia padeti juos vesiau, kad neisstyptu, tai ir laikau ant siaurines palanges, tik kad jie man vistiek stiebiasi aukstyn Kaip jus darot? Pomidorai sudygo super, i kiekviena skyreli sudejau po 2..4 seklas, tipo extra, nu ir sudygo visi ~95% ko negaliu pasakyti apie agurkus 60% ir paprikas 0% eisiu ir as turbut pakapstut, kas ten darosi
O kada jau skaitosi kad daigai isstypo?
Papasakokit kada jus daigus jau ant saules pastatote? kazkur vel prisiskaiciau jog pirmas 7d reikia padeti juos vesiau, kad neisstyptu, tai ir laikau ant siaurines palanges, tik kad jie man vistiek stiebiasi aukstyn Kaip jus darot? Pomidorai sudygo super, i kiekviena skyreli sudejau po 2..4 seklas, tipo extra, nu ir sudygo visi ~95% ko negaliu pasakyti apie agurkus 60% ir paprikas 0% eisiu ir as turbut pakapstut, kas ten darosi
O kada jau skaitosi kad daigai isstypo?
QUOTE(GAPO @ 2010 03 15, 10:54)
Buvau pašte ,sėklų dar nėra .
Iš čiliukų vienas sudygo iš kokia 30 .Vilmor sėklos.
QUOTE(serzas @ 2010 03 15, 10:44)
sveikos
Papasakokit kada jus daigus jau ant saules pastatote?
Papasakokit kada jus daigus jau ant saules pastatote?
taigi kai tik sudygsta, taip ir statykit,kad kuo daugiau sviesos gautu. Stypsta tada, kai sviesos truksta.
O paprikos ilgiau dygsta, taip kad dar palaukit.
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 15, 10:49)
Buvau pašte ,sėklų dar nėra .
nepergyvenk, ateis.
Pas mane ciliukai sudygo visi Nezinau, ka reiks daryt su jais. Susejau visa pakeli galvodama, kad gali ne visi galveles iskelt. O jie eme ir sudygo misku. Tiek daug man sodint tikrai nereiks.