Labai iškalbinga inf-ja, tik klausimas, kodėl uždraudus šį preparatą nemažai ES valstybių (pvz. Airijoje nuo 2007 m.), Lietuvoje dar tas nepadaroma...
http://www.vvkt.lt/i....php?1216832450
Nuo skausmo NIMESIL
As uzgeriu miltelius vandeniu. Man taip skaniau ir greiciau
As uzgeriu miltelius vandeniu. Man taip skaniau ir greiciau
As Nimesil geriu tik nuo skausmo, nepilnoj stiklinej vandens istirpdau miltelius, o nuo temperaturos geriu kitokius vaistukus.
na man vakar terapeutė temperatūrai numušti iršašė Nimesilį (2 k per parą gert), jokių gripostatų liepė nebegerti
as viena karta isgeriau nimesil ant tuscio skrandzio, buvo rytas prasidejo mmms lb skausmingai tai iskart atsikelus ir isgeriau nimesil ir po valandos nualpau nuo tada i nimesil baisu net paziuret
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 02, 13:39)
as viena karta isgeriau nimesil ant tuscio skrandzio, buvo rytas prasidejo mmms lb skausmingai tai iskart atsikelus ir isgeriau nimesil ir po valandos nualpau
Tai nereik gert ant tuščio skrandžio
Vaisto gamintojai informuoja taip.
KAS YRA NIMESIL IR KAM JIS VARTOJAMAS ?
Nimesil yra nesteroidinis vaistas nuo uždegimo (NVNU), pasižymintis skausmą malšinančiomis savybėmis. Jis vartojamas ūminiam skausmui malšinti, skausmingo osteoartrito simptomams gydyti, mėnesinių skausmingiems negalavimams gydyti.
KAS YRA NIMESIL IR KAM JIS VARTOJAMAS ?
Nimesil yra nesteroidinis vaistas nuo uždegimo (NVNU), pasižymintis skausmą malšinančiomis savybėmis. Jis vartojamas ūminiam skausmui malšinti, skausmingo osteoartrito simptomams gydyti, mėnesinių skausmingiems negalavimams gydyti.
QUOTE(enkuL @ 2010 03 11, 11:47)
As ir zinau, kad Nimesil vartojamas skausmui malsinti. Gal geriau temperatura numusineti kokiu Gripeks arba Theraflu
o šitų niekad nepripažinau ir turbūt nepripažinsiu
NIEKADA perkant nimesil neprašė jokio recpeto,nė vienoj vaistinėj
O as isgeriau ant tuscio skrandzio ir nenualpau, matyt cia gali buti, kad nualpai nuo skausmingu menesiniu, o ne nuo nimesil.. o gal nuo abieju kartu... kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 05, 17:14)
o šitų niekad nepripažinau ir turbūt nepripažinsiu
prašo, prašo