Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16)
sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis  tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2  grizo tai kokie ND tokiu laiku  blush2.gif

As dziaugiuosi, tik labai skaudu jam atsakyti, paaiskinti, kodel nenoriu ND blush2.gif Kad tai ne del kazkokiu asmeniniu nenoru, o kad vienas is budu padydinti ir pastiprinti grikiukus verysad.gif

Na va, parodysiu jums savo BT mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/65701

O OT neigiamas buvo visas dienas. Jokios antros juosteles dar nera. Ziuresim ka siandien pagaminsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 11:40)
Na va, parodysiu jums savo BT  mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/65701

Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus g.gif Man nelabai patinka tavo BT grafikėliai- nėra ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros ciklo fazės g.gif Kažin kaip su hormonais pas tave g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16)
sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis  tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2  grizo tai kokie ND tokiu laiku  blush2.gif

Maniskis irgi vakar pasake, kad jis baisiai pavarges ir nuejo 9 val miegoti verysad.gif Tai mus si menesi isejo trys dienos is eiles ND per O, nu gal sakau kas nors iseis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 12:51)
Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus  g.gif Man nelabai patinka tavo BT grafikėliai- nėra ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros ciklo fazės  g.gif Kažin kaip su hormonais pas tave  g.gif

Atsimeni, klausiau taves kada hormonu tyrimus daryt mirksiukas.gif tai padariau as juos ax.gif Visi tyrimai geri g.gif ir skydliaukes ir prolaktinas ir progesteronas smile.gif
Ir dar man nepatinka kad vienas ciklas skyriasi nuo kito. t.p. kad kai folikulas kaireje kiausydeje vaisingumo pozymiai vienoki, o kai desineje puseje, jie kitokie g.gif Manau mano kiausydes skirtingai funkcianuoja g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O kiek laiko tiems grikiukams reikia, kad jie normaliai"subrestu"? Turbut kaip ir daug kur rasoma, geriausia myletis kas 2-3 dienas? ax.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 11:51)
Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus  g.gif Man nelabai patinka tavo BT grafikėliai- nėra ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros ciklo fazės  g.gif Kažin kaip su hormonais pas tave  g.gif

QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 12:01)
Atsimeni, klausiau taves kada hormonu tyrimus daryt mirksiukas.gif  tai padariau as juos ax.gif  Visi tyrimai geri g.gif ir skydliaukes ir prolaktinas ir progesteronas smile.gif 
Ir dar man nepatinka kad vienas ciklas skyriasi nuo kito. t.p. kad kai folikulas kaireje kiausydeje vaisingumo pozymiai vienoki, o kai desineje puseje, jie kitokie g.gif  Manau mano kiausydes skirtingai funkcianuoja g.gif

O man tai II faze atrodo trumpoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 12:01)
Atsimeni, klausiau taves kada hormonu tyrimus daryt mirksiukas.gif  tai padariau as juos ax.gif  Visi tyrimai geri g.gif ir skydliaukes ir prolaktinas ir progesteronas smile.gif 
Ir dar man nepatinka kad vienas ciklas skyriasi nuo kito. t.p. kad kai folikulas kaireje kiausydeje vaisingumo pozymiai vienoki, o kai desineje puseje, jie kitokie g.gif  Manau mano kiausydes skirtingai funkcianuoja g.gif

doh.gif dabar atsimenu blush2.gif
Nu jei sako, kad geri, tai reiškiasi geri mirksiukas.gif
O kad kiaušidės skirtingai funkcionuoja tai galimas dalykas mirksiukas.gif Svarbiausia, kad abi FUNKCIONUOJA thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 12:34)
O man tai II faze atrodo trumpoka  g.gif

Dėl grikiukų, tai net tyrimus darytis reikia, kad praeitų 3-4 dienos mirksiukas.gif Maniškis buvo nuėjęs po 2 dienų susilaikymo, tai sakė niu niu niu, bet rezultatai GERI thumbup.gif Todėl dabar ramiau man dėl kas 2-3 dienos ND mirksiukas.gif

Trumpoka II fazė (ypač 8 dienos), bet čia nieko baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 18:11)

O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND?  As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip?  Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? 

Sveikutes 4u.gif
Aš jau paskutiniu metu nesidedu nieko po sedyne ir neguliu zvake blush2.gif Tiesiog po ND stengiuosi niekur neiti ir uzmigti su vis turteliu.Bet ryte kai atsibundu tai visada isteka,tai normalu mirksiukas.gif Be to,po kazkiek laiko vyro sperma ne tirsteja,o skysteja-tai manau,kad jei ir isbega nieko tokio,visvien vienas is keliu milijonu tu grikiuku nukeliauja link stebuklingos vieteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 14:34)
Sveikos  4u.gif

O kiek laiko tiems grikiukams reikia, kad jie normaliai"subrestu"? Turbut kaip ir daug kur rasoma, geriausia myletis kas 2-3 dienas?  ax.gif
O man tai II faze atrodo trumpoka  g.gif

O as girdejau nuomone, kad tai priklauso nuo vyro. jei mylisi kasdien tai ir grikiai normaliai subresta wink.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 19, 15:08)
visvien vienas is keliu milijonu tu grikiuku nukeliauja link stebuklingos vieteles wub.gif

Tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 13:47)
doh.gif dabar atsimenu  blush2.gif
Nu jei sako, kad geri, tai reiškiasi geri  mirksiukas.gif
O kad kiaušidės skirtingai funkcionuoja tai galimas dalykas  mirksiukas.gif Svarbiausia, kad abi FUNKCIONUOJA  thumbup.gif  thumbup.gif
Dėl grikiukų, tai net tyrimus darytis reikia, kad praeitų 3-4 dienos  mirksiukas.gif Maniškis buvo nuėjęs po 2 dienų susilaikymo, tai sakė niu niu niu, bet rezultatai GERI  thumbup.gif Todėl dabar ramiau man dėl kas 2-3 dienos ND  mirksiukas.gif

Trumpoka II fazė (ypač 8 dienos), bet čia nieko baisaus  mirksiukas.gif

Kad funkcionuoja abi, patvirtino gine smile.gif 2 menesius stebejo, matavo mano folikulus, sake dydeli ir grazus lotuliukas.gif

Del antros fazes, tai man ja briezia tokia trumpa nes pirmame grafikelyje O neteisingai nubreze verysad.gif ne ir pagal pojuciu ir pagal BT O buvo keleta dienu anksciau ax.gif Po sio menesio grafikelio, padarysiu kad to pirmojo gal neskaiciuotu g.gif O siaip menesines pas mane visada reguliarios 28-29 dienos ax.gif
Vyro grikiuku tyrimai parode uzdegima. Pas mane rado Chlamidijas, gydymes, po jo praejo pusantro menesio, kita savaite darysiu pakartotinus tyrimus blush2.gif Labai bijau rezultatu... verysad.gif
Pries valanda dariau OT, tai lygtai jau vaiduokliukas atsirado g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijakicia: 19 kovo 2010 - 15:15
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 08:13)
Kad funkcionuoja abi, patvirtino gine smile.gif  2 menesius stebejo, matavo mano folikulus, sake dydeli ir grazus lotuliukas.gif

Del antros fazes, tai man ja briezia tokia trumpa nes pirmame grafikelyje O neteisingai nubreze verysad.gif  ne ir pagal pojuciu ir pagal BT O buvo keleta dienu anksciau ax.gif  Po sio menesio grafikelio, padarysiu kad to pirmojo gal neskaiciuotu g.gif  O siaip menesines pas mane visada reguliarios 28-29 dienos ax.gif 
Vyro grikiuku tyrimai parode uzdegima. Pas mane rado Chlamidijas, gydymes, po jo praejo pusantro menesio, kita savaite darysiu pakartotinus tyrimus blush2.gif  Labai bijau rezultatu... verysad.gif
Pries valanda dariau OT, tai lygtai jau vaiduokliukas atsirado g.gif

sveikos, man siandien nubreze linijas , tai ziuresim kas cia gero iseis is tokiu meno kuriniu!!!
Atsakyti
O man siandien vel nieko doh.gif jau 20cd o as dar be o, nesuprantu gal isvis pas mane nebus o doh.gif tuo labiau, kad mano ciklas 30-32 dienos iprastai buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 19, 16:08)
O man siandien vel nieko doh.gif  jau 20cd o as dar be o, nesuprantu gal isvis pas mane nebus o doh.gif  tuo labiau, kad mano ciklas 30-32 dienos iprastai buna ax.gif

Tikrai įdomiai g.gif Nu palaukiam dar rytojaus ir porytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti