Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 16:46)
tiek tai as zinau. bet man pora dienu maziausiai ju buna daugiau nei be ND.

mirksiukas.gif
Žinai, vienoj temoj mergina klausė, kodėl jai po santykių išskyrų ženkliai padaugėja ir baisiai nustebo, kad ten spermiukai lauk eina doh.gif Tai sakau, gal čia tik man vienai jie lauk eina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 17:18)
mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb  mazinasi  ax.gif jam kazkaip naturaliai iseina...tai jam boulingas tai kase tai dar koks velnias  ax.gif
o del depresono ir man uzeina  ir galingas toks sakyciau  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

P.S.
siap man labai iskyros priklauso nuo ND

Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai blush2.gif
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND? As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip? Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif
Atsakyti
Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 19:11)
Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai blush2.gif
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND?  As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip?  Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko?  As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif

gal ilgiau reiktu pagulet,ne 10min g.gif
Papildyta:
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 20:27)
Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks bigsmile.gif

be abejo ,ivyks,kur ji desis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 18:11)
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND?  As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip?  Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko?  As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif

As tai nesidedu pagalves,o paprasciausiai po ND uzmiegu blush2.gif ir po keliu valandikiu keliuosi i WC,gerai cia ar ne,nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 15:50)
mirksiukas.gif
Tai sakau, gal čia tik man vienai jie lauk eina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na nemanau kad nors vienai isigeria lotuliukas.gif butu negirdetas atvejis blink.gif
Atsakyti
dekoju visoms, paiskaiciau naudingu patarimu ir situaciju 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 14:33)
Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 12–16 dienų) iki ateinančių mėnesinių. "
Dar info

Aciu uz nuorodas 4u.gif
As zinau, kad likus 14d iki ateinanciu mm, bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan. Na, bet nesvarbu, cia gal labiau teorinis klausimas, gal man taip nenutiks, nes butu laaabai jau anksti smile.gif

Idomiai mano BT pakilusi tokia, idomu kaip bus per antraja faze, tikiuosi bus bent koks soktelejimas, nes paprasta pas mane tokia laikosi ne I, o II fazeje (na, gal kiek aukstesne) unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Ice tea, ar priimsit i savo namucius ax.gif

Mes planavom planavom, pavargom, nusprendem pailset... verysad.gif Bet as jau ipratau stebeti BT ir OT, tai ir toliau tai darysiu, bet jau ne taip kruopsciai ax.gif
Nes jau nestupo pozymiai pradejo vaidentis....Bijau as to psichologinio nestumo... doh.gif

Visom planuojancioms pavasario proga -
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 18:27)

O ir BT pakilo thumbup.gif

QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 19:55)
na nemanau kad nors vienai isigeria    lotuliukas.gif  butu negirdetas atvejis  blink.gif

Juokauju gi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 07:12)
bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan.

Žinok GALI mirksiukas.gif Aš net su gine kalbėjau apie tokius atvejus, kaip pastojimas iškart po mmm arba prieš pat mmm mirksiukas.gif Sakė būna impulsyvios O, per kurias bac ir pastoji mirksiukas.gif Todėl jinai man ir rekomendavo nepasikliauti vien ciklo viduriu, o mėgautis ND VISĄ ciklą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 07:44)
Labas rytas merginos 4u.gif
Ice tea, ar priimsit i savo namucius ax.gif

mirksiukas.gif Aišku, kad priimsim rolleyes.gif Visada smagu sulaukti JŪSŲ O tongue.gif mirksiukas.gif

O aš jau baigiau ovuliuoti lotuliukas.gif Vakar įkaliau vaistuką nuo skausmo ir viskas baigėsi mirksiukas.gif Bet su ND patingėjau blush2.gif Tiksliau MB sugalvojo SVARBIĄ priežastį užsibūti darbe ir grįžo, kai aš jau miegojau hihihi.gif hihihi.gif O vidurnaktį pabudau, bet buvo gaila VĖL prievartauti vyrą doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 10:10)

mirksiukas.gif Aišku, kad priimsim rolleyes.gif Visada smagu sulaukti JŪSŲ O  tongue.gif  mirksiukas.gif
O aš jau baigiau ovuliuoti  lotuliukas.gif Vakar įkaliau vaistuką nuo skausmo ir viskas baigėsi  mirksiukas.gif Bet su ND patingėjau blush2.gif Tiksliau MB sugalvojo SVARBIĄ priežastį užsibūti darbe ir grįžo, kai aš jau miegojau  hihihi.gif  hihihi.gif O vidurnaktį pabudau, bet buvo gaila VĖL prievartauti vyrą  doh.gif  mirksiukas.gif

Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O blush2.gif Bet su ND pas mane atvirkstine situacija blush2.gif MV pyksta, kai sakau - davai ne kiekviena diena, o kas antra, kad stipresni grikiukai butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 08:18)
Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O  blush2.gif  Bet su ND pas mane atvirkstine situacija blush2.gif  MV pyksta, kai sakau - davai ne kiekviena diena, o kas antra, kad stipresni grikiukai butu lotuliukas.gif

sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2 grizo tai kokie ND tokiu laiku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyria: 19 kovo 2010 - 10:16