Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:47)
Ufff  karsta.gif tai gerai  mirksiukas.gif Nes jau buvau išsigandus, kad čia man kažkas darosi  rolleyes.gif Aš irgi geriu žoleles, bet aš geriu šalaviją. Tai turbūt jis irgi turi TAM įtakos  mirksiukas.gif
O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna  mirksiukas.gif

Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą...  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu lotuliukas.gif o ne nuo vyro lotuliukas.gif
OI jau kaip noreciau toj gruodinuku temoj atsidurti tai ne tas zodis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emse: 18 kovo 2010 - 10:50
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43)
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? 

Mes tai pagal norus, bet per TAS dienas AŠ stengiuosi MB suvilioti ir pasiimti ko man reikia tongue.gif lotuliukas.gif Bet irgi ne visada gaunasi rolleyes.gif Tiksliau, LABAI reikalauju, per pačią O (nors gaudom kasytes lotuliukas.gif ), o po to būna štilis kelias dienas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:49)
Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu  lotuliukas.gif  o ne nuo vyro lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tai jau TIKRAI, kad lengviau nuo žolių nei nuo vyrų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 12:15)
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif

Pojūčiai lieka pojūčiais doh.gif Iš didelio noro galim jausti, ką norim doh.gif
Bet jei BT užsiciklinusi stovi, tai gal termometras streikuoja g.gif Pabandykit pažasty pamatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu, kelinta CD anksciausiai gali ivykti O?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:45)
Žinok, net nežinau ką ir sakyti  g.gif Gal per jautrius OT naudoji g.gif Neįsivaizduoju doh.gif O BT matuoji g.gif
Dėl TB potencijos taigi  bigsmile.gif thumbup.gif Maniškis atvirkščiai- jau antra naktis jaučiasi PRIEVARTAUJAMAS  tongue.gif  lotuliukas.gif Sakė, jau kreipsis į lygias teisias, nes žmona jį prievartauja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal gali perleisti saviškį  mirksiukas.gif  hihihi.gif

Labutis,
Oi su malonumu zinok perleisciau blush2.gif nes man jau igryso,bet nieko vakar susedom-pakalbejom ir sake kentes tongue.gif lotuliukas.gif
Mano MB rado kad spermiukai blogi.Galvyte sau,uodegeles sau.Per drauges dede,mes iskart sekancia diena papuolem i vaisingumo klinika Klaipedoje.Ten paziurejo,apziurejo ir israse mums tokia eile gerti siuos vaistukus,sake kad yra galimybe gana greit pastoti (priklauso ar keisis sperma,o ji jau pasikeite thumbup.gif ),nors sake po 74 paru vel reiks pasirodyti jei nepavyks iki to laiko man tapt nestuke.gif
Taigi manajam liepe gerti;
Ryte;
Tribestan 2 tab. ir Foline rugsti 400mg.
Per pietus:
Tribestan 2 tab.
Vakare;
Tribestan 2tab.Ir toki papilda,kur ieina (cinkas,kalcis,magnis ir vitaminas D)
O man tai liepe gert foline rugsti 800 ir toliau vastoti gali tuos pacius pregnacare conception vitaminus.Jokiu budu negert liepe A vitamino ir labai riboti vitamina C-daugiau nei 500 negalima.Tai jei valgau citrusinius vaisius,kivi tai ta diena negeriu vitamino C.
Stai ir viskas 4u.gif
Siandien dar pasidarysiu OT ziuresiu ka rodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 14:17)
Idomu, kelinta CD anksciausiai gali ivykti O?

Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 12–16 dienų) iki ateinančių mėnesinių. "
Dar info
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 03:38)
Oi geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė  unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif

man jau nuo sestadienio pilva skauda, vakar net budiege nemaloniai, maniau praeis bet lur tau siandien OT vel teigiamas, ir nakti siandien sona dure tai net atsibudau, nu vienu zodziu tikiuosi jau siandien paskutine diena , nes pasirode creamy isskyros.
Papildyta:
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 05:15)
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif

man viena cikla buvo taip ne is vietos tik tiesiaja, tai nieko gero ciklo galas neparode, dar vienos panos zinau toki pat varianta tai irgi nieko gero.
Atsakyti
Man tai dar vakar tokiu isskyru daug buvo, o siandien jau viskas sausa iki siol, tai matyt jau baigesi vaisingas periodas. Pojuciu jokiu, BT nematuoju, tik siaip pasimatuoju i pazasti, tai jau vakar rode 36.8 ir siandien tiek pat. Beliko laukti ciklo pabaigos ir rezultatu ax.gif Nu jeigu ir vel nieko, tai eina sau...jau si menesi padariau viska...
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 09:43)
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND?  Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu ax.gif  g.gif   Vis galvoju, kad va ta diena neatlikom ND tai todel ir neuzkibo ta menesi...Nesuprantu, kas cia pasidare, tas noras pastoti jau varo mane is proto kartais, vakar jau net kazkokia depresija uzpuolus buvo, jau nuotaikos taip nebuvo, kad siaubas kazkoks ax.gif

mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb mazinasi ax.gif jam kazkaip naturaliai iseina...tai jam boulingas tai kase tai dar koks velnias ax.gif
o del depresono ir man uzeina ir galingas toks sakyciau sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

P.S.
siap man labai iskyros priklauso nuo ND
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyria: 18 kovo 2010 - 16:20
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 16:18)
P.S.
siap man labai iskyros priklauso nuo ND

Pusdienis po ND išskyrų nereiktų vertinti, nes juk spermiukai lauk eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 15:41)
Pusdienis po ND išskyrų nereiktų vertinti, nes juk spermiukai lauk eina  mirksiukas.gif

tiek tai as zinau. bet man pora dienu maziausiai ju buna daugiau nei be ND.
Atsakyti