Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 12:07)
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif  4u.gif

o ka vartoja Tavo brangiausias nes mums cia reiktu, maniskis jau pradeda zirzti kad reikia tiek darbuotis....
o mano OT siandien buvo labai jau ryskus, tai is ryto padarem ND
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07)
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif

Man per mm vaiduokliavo, tai gine sake nekreipti demesio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07)
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif  4u.gif

Žinok, net nežinau ką ir sakyti g.gif Gal per jautrius OT naudoji g.gif Neįsivaizduoju doh.gif O BT matuoji g.gif
Dėl TB potencijos taigi bigsmile.gif thumbup.gif Maniškis atvirkščiai- jau antra naktis jaučiasi PRIEVARTAUJAMAS tongue.gif lotuliukas.gif Sakė, jau kreipsis į lygias teisias, nes žmona jį prievartauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal gali perleisti saviškį mirksiukas.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 17, 19:31)
Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode doh.gif ,irgi nieko nesupratau,o si cikla jau normaliai,2 dienas g.gif .Taip ir nesupratau,kodel schmoll.gif

Gal anovuliacinis buvo g.gif
Atsakyti

Gal anovuliacinis buvo g.gif
[/quote]
Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis g.gif ,nes tik antra men.OT darau ir BT matuoju,tai man dar cia raudona sviesa ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 08:50)
Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis g.gif ,nes tik antra men.OT darau ir BT matuoju,tai man dar cia raudona sviesa ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945

PUIKUS grafikėlis thumbup.gif thumbup.gif SUPER ND thumbup.gif thumbup.gif Laukiam PRIBLOŠKIANČIO rezultato mirksiukas.gif
Jei turi, įkelk ir ano ciklo BT- smalsu ax.gif
Atsakyti
labukas
nu zinokit mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima unsure.gif
mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje) blush2.gif
na ir planuok kad gudra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:53)
PUIKUS grafikėlis  thumbup.gif  thumbup.gif SUPER ND  thumbup.gif  thumbup.gif Laukiam PRIBLOŠKIANČIO rezultato  mirksiukas.gif
Jei turi, įkelk ir ano ciklo BT- smalsu ax.gif

toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo schmoll.gif ,o si cikla matuoju 6 val. ryto zadintuvo pagalba,o ir OT buvo teigiamas tik 1,kiti 2 vaiduokliavo ir su ND stengemes blush2.gif ,matysim,kas iseis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 09:26)
labukas
nu zinokit  mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima  unsure.gif
mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje)  blush2.gif
na ir planuok kad gudra  doh.gif

Oi kaip mums tai pažįstama doh.gif Toks vaizdas, kad vaikai JAUČIA blush2.gif maniškis irgi tuo metu lyg ir kvėpuot kitaip pradeda, toks vaizdas, kad klauso doh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:28)
toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo schmoll.gif ,o si cikla matuoju 6 val. ryto zadintuvo pagalba,o ir OT buvo teigiamas tik 1,kiti 2 vaiduokliavo ir su ND stengemes blush2.gif ,matysim,kas iseis g.gif

Ale KARŠTA motera esi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet anas ciklas nepasakyčiau kad anovuliacinis pagal BT g.gif Nes dvi ryškios fazės matosi kuo puikiausiai smile.gif Bet kas buvo tas pražuvo irnesakyk.gif dabar susitelkiam į ŠĮ ciklą mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 03 18, 08:59]
Oi kaip mums tai pažįstama doh.gif Toks vaizdas, kad vaikai JAUČIA blush2.gif maniškis irgi tuo metu lyg ir kvėpuot kitaip pradeda, toks vaizdas, kad klauso doh.gif tongue.gif
Papildyta:

Pas mane jei ne mergina tai dar suo loti pradeda doh.gif juokas pro asaras tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 10:20)
Pas mane jei ne mergina tai dar suo loti pradeda  doh.gif juokas pro asaras tiesiog  ax.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:38)
Oi geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė  unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif

Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas g.gif
Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, g.gif , gal cia del to, kad geriu zoleles kazkokias kurios reguliuoja cikla ir kartu stimuliuoja ovuliacija? Nes praeitus tris menesius O OT rode tik viena diena, tai gal sakau zoleles veikia?
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu ax.gif g.gif Vis galvoju, kad va ta diena neatlikom ND tai todel ir neuzkibo ta menesi...Nesuprantu, kas cia pasidare, tas noras pastoti jau varo mane is proto kartais, vakar jau net kazkokia depresija uzpuolus buvo, jau nuotaikos taip nebuvo, kad siaubas kazkoks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emse: 18 kovo 2010 - 10:48
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43)
Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas g.gif
Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, g.gif , gal cia del to, kad geriu zoleles kazkokias kurios reguliuoja cikla ir kartu stimuliuoja ovuliacija?  Nes praeitus tris menesius O OT rode tik viena diena, tai gal sakau zoleles veikia?

Ufff karsta.gif tai gerai mirksiukas.gif Nes jau buvau išsigandus, kad čia man kažkas darosi rolleyes.gif Aš irgi geriu žoleles, bet aš geriu šalaviją. Tai turbūt jis irgi turi TAM įtakos mirksiukas.gif
O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna mirksiukas.gif

Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti