QUOTE(LLuna @ 2010 06 06, 10:18)
Neturiu galimybes matuosi BT
, o kokiu dar yra budu suzinoti, kada tiksliai ivyksta O, nes iki siol galvojau, kad cia jau taisykle, kad po LH bangos, per 12-24 val, VISOMS prasideda O (na, kurioms is vis ji prasideda)
. Man cia taip viskas painu, kad skaitau jusu tema kaip poterius kas vakara, bet niekas cia man neaisku
Sveikute, tu tokia neviena as ir nesu matavus
Aisku mes planuojam ne taip senai, tai tik susigundziau OT,o prie BT reikia irgi didelio darbo, kas ryta keliuos kasdien vos ne skirtingu laiku, priklauso kada vyra isleidziu i darba, jei pradeciau tai tureciau nuo 4:30 pradeti,bet tada jau pastoviai, tai miegas nuo to kencia,nes kas ryta reiktu darytis
Na budu yra, tik reikia tureti daikciuku, kur pagal seiles tikrina ir tt. Mat gal O ir buna, taciau juk daug veiksniu tai lemia, kad pora ir sveika visvien nepavyksta pastoti, tai nepergyvenk labai. Man sis menuo pirmas kada dariaus OT siaip buvo trecias. Tai si menesi nepavyko, bet manau iki metu galima nesukti galvos. Pries pora metu kai kuriuos tyrimus teko darytis, bet tai nebuvo tie tyrimai kurie butu susije su vaisingumu, taciau jokiu virusu ar siaip nepageidaujamu sveciu nebuvo,sveika sveikutele apart uzdegimo kuri patys daktarai vilkino. Na tirtis rimciau pradetume jau po kokiu metu ar net veliau