Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 17:15)
Aciu uz palaikyma friends.gif, o tau si menesi sekmes linkiu sulaukti savo stebuklelio 2.gif  4u.gif

Aciukas saulyte,zinoma kad linkiu ir tau bei visoms kitoms kuo greiciau tapti nestuke.gif
Na,man beliko laukti mano dieneles g.gif Nors manau kad kai eisiu darytis progesterono tyrima,darysiuos ir HCG.Nes man butinai reik suzinoti iki birzelio 14 dienos ar as nestuke.gif Mano OT labai ryskus buvo birzelio 3 diena ir skausmai kiaurej kiausidej buvo.O sekancia diena viskas nurimo.Logiskai mastant reiskia kad man ivyko matyt nakti arba anksti ryte O g.gif Bet va BT viska isjudino verysad.gif Pasimeciau visai-pagal BT man O ivyko birzelio2 g.gif nu nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Nu as tai siandien visai pasimeciau doh.gif nieko nebesuprantu... mmm turejo buti anksciausiai tik po savaites, o OT pries pora d. 20c.d. rode riebiu riebiausiai II...na galvojau gal nusikele ir mmm bus veliau...dabar OT blankeja jau pora d. ir prasidejo tempiojimas blink.gif nieko nebesuprantu, kaip kad mmm jau belstusi, bet tada kaip suprasti OT ? g.gif mistika visiskai. Ka galit pakomentuoti? unsure.gif
user posted image
foto tai nelabai kokybiska, siaip matosi ryskiau tie II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 birželio 2010 - 13:39
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 04, 19:30)

Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Mergaites, tai kada tiksliai ta ovuliacija prasideda??? nes tikrai esu ne vienoje vietoje skaicius, kad po LH bangos, ovuliacija prasideda 12-24 val. g.gif
Man reikia tiksliai zinoti, kada prasideda ovuliacija, nes norim berniuko, o jau tarp 12 ir 44 valandu - skirtumas didziulis doh.gif , o zinant, kad 12 valandu po ovuliacijos, jau palankiausia yra mergaitei, tai paklaidos kaip ir buti negali schmoll.gif
Na kuo toliau, tuo viskas sudetingiau atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 06 05, 16:30)
Mergaites, tai kada tiksliai ta ovuliacija prasideda??? nes tikrai esu ne vienoje vietoje skaicius, kad po LH bangos, ovuliacija prasideda 12-24 val. g.gif
Man reikia tiksliai zinoti, kada prasideda ovuliacija, nes norim berniuko, o jau tarp 12 ir 44 valandu - skirtumas didziulis doh.gif , o zinant, kad 12 valandu po ovuliacijos, jau palankiausia yra mergaitei, tai paklaidos kaip ir buti negali schmoll.gif
Na kuo toliau, tuo viskas sudetingiau atrodo blink.gif

Po LH bangos gali prasideti ir po 12 valandu ir po 24 ir netgi po 36 valandu, cia individualiai mirksiukas.gif Man asmeniskai tai po teigiamo OT kitai dienai jau turiu O, tai praktiskai ji ivyksta 24 valandu begyje ax.gif Gali kartu matuoti dar ir BT tai tuomet matysi per koki laikotarpi ta O tau vyksta smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
kaip jums atrodo ar virsutinis testas gali buti teigiamas?

user posted image

P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 20:06)
sveikos merginos,

user posted image
P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe  blush2.gif

,

Sveikute, manau, kad galetu, aisku iziureti siek tiek sunku ax.gif blush2.gif , bet jei tau neramu padaryk dar kelias dieneles tada jau zinosi 100 proc, aisku tik nepamirskit 4u.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 22:06)
sveikos merginos,

user posted image

Kazko nerodo nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 23:06)
sveikos merginos,

Pagal mane, tai jie cia visi teigiami bigsmile.gif nu gal pats apatinis siek tiek sviesesnis...
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 05, 19:38)
Po LH bangos gali prasideti ir po 12 valandu ir po 24 ir netgi po 36 valandu, cia individualiai  mirksiukas.gif  Man asmeniskai tai po teigiamo OT kitai dienai jau turiu O, tai praktiskai ji ivyksta 24 valandu begyje  ax.gif Gali kartu matuoti dar ir BT tai tuomet matysi per koki laikotarpi ta O tau vyksta  smile.gif

Neturiu galimybes matuosi BT verysad.gif , o kokiu dar yra budu suzinoti, kada tiksliai ivyksta O, nes iki siol galvojau, kad cia jau taisykle, kad po LH bangos, per 12-24 val, VISOMS prasideda O (na, kurioms is vis ji prasideda) doh.gif . Man cia taip viskas painu, kad skaitau jusu tema kaip poterius kas vakara, bet niekas cia man neaisku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LLuna: 06 birželio 2010 - 11:19
QUOTE(LLuna @ 2010 06 06, 10:18)
Neturiu galimybes matuosi BT verysad.gif , o kokiu dar yra budu suzinoti, kada tiksliai ivyksta O, nes iki siol galvojau, kad cia jau taisykle, kad po LH bangos, per 12-24 val, VISOMS prasideda O (na, kurioms is vis ji prasideda) doh.gif . Man cia taip viskas painu, kad skaitau jusu tema kaip poterius kas vakara, bet niekas cia man neaisku verysad.gif

Sveikute, tu tokia neviena as ir nesu matavus blush2.gif 4u.gif Aisku mes planuojam ne taip senai, tai tik susigundziau OT,o prie BT reikia irgi didelio darbo, kas ryta keliuos kasdien vos ne skirtingu laiku, priklauso kada vyra isleidziu i darba, jei pradeciau tai tureciau nuo 4:30 pradeti,bet tada jau pastoviai, tai miegas nuo to kencia,nes kas ryta reiktu darytis 4u.gif Na budu yra, tik reikia tureti daikciuku, kur pagal seiles tikrina ir tt. Mat gal O ir buna, taciau juk daug veiksniu tai lemia, kad pora ir sveika visvien nepavyksta pastoti, tai nepergyvenk labai. Man sis menuo pirmas kada dariaus OT siaip buvo trecias. Tai si menesi nepavyko, bet manau iki metu galima nesukti galvos. Pries pora metu kai kuriuos tyrimus teko darytis, bet tai nebuvo tie tyrimai kurie butu susije su vaisingumu, taciau jokiu virusu ar siaip nepageidaujamu sveciu nebuvo,sveika sveikutele apart uzdegimo kuri patys daktarai vilkino. Na tirtis rimciau pradetume jau po kokiu metu ar net veliau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti