Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 16, 19:49)
Galejo smile.gif Man praeita cikla irgi panasiai buvo smile.gif
Man zaidimas su tais OT, labai slidus dalykas smile.gif
Kada OT dareisi vakar? Gal ryte, ar iki pietu? O siandien irgi tuo pat metu?

visada darausi tuo paciu metu, po darbo 17 val. viskas tas pats, tik gal siandien apie 15 val isgeriau puse puodelio vandens, bet nemanau kad tas galejo taip stipriai itakoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 17:42)
nieko nesuprantu  doh.gif  vakar OT vaiduoklis buvo ryskus, sakyciau net labai, bet tikrai truko iki teigiamo. na o siandien vaiduoklis vos iziurimas, nors visi pozymiai kad jau O visai salia: maudzia strenas, skauda sonus ir t.t. tad jau net nebezinau ka galvoti, negi tas ryskus vaiduoklis galejo buti teigiamas OT? nesamone kazkokia  g.gif

Gali gali ir neretai taip ir buna. Dar ryt del viso pikto pasidaryk, bet panasu, kad LH bangos jau buta. Belieka laukti pakylan BT, kad nustatyti, kada buvo O.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:43)
Gali gali ir neretai taip ir buna. Dar ryt del viso pikto pasidaryk, bet panasu, kad LH bangos jau buta. Belieka laukti pakylan BT, kad nustatyti, kada buvo O.

tai tada reiskia vel nepataikem doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 18:46)
tai tada reiskia vel nepataikem  doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades  doh.gif

Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks mirksiukas.gif Ne beda jei O ir ryt bus. Ramiakas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 21:16)
Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks  mirksiukas.gif  Ne beda jei O ir ryt bus. Ramiakas 4u.gif

tikekimes kad viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 20:42)
nieko nesuprantu  doh.gif  vakar OT vaiduoklis buvo ryskus, sakyciau net labai, bet tikrai truko iki teigiamo. na o siandien vaiduoklis vos iziurimas, nors visi pozymiai kad jau O visai salia: maudzia strenas, skauda sonus ir t.t. tad jau net nebezinau ka galvoti, negi tas ryskus vaiduoklis galejo buti teigiamas OT? nesamone kazkokia  g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 16 kovo 2010 - 20:45
Labas rytas

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 19:46)
tai tada reiskia vel nepataikem  doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades  doh.gif

Na kodel gi nepataiket, gal ir pataiket ax.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:16)
Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif
nes juk O metu OT laisvai gali buti neigiamas smile.gif
Atsakyti
tai vis tik tas ryskus ryskus vaiduoklis ir buvo teigiamas OT, siandien pasidariau, antra juostele tikras vaiduoklis. doh.gif na kita cikla jau zinosiu, ko tiketis.
Atsakyti
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07)
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif  4u.gif

Kokius vaistukus MB vartoja?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 20:07)
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif  4u.gif

Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode doh.gif ,irgi nieko nesupratau,o si cikla jau normaliai,2 dienas g.gif .Taip ir nesupratau,kodel schmoll.gif
Atsakyti
sveikos
na pasidariau 3 OT lyg i teigiama nesa g.gif
na ka kryptingai kombinuoju ND....
jei ne........... nestuke.gif pridesiu ir BT matavima ax.gif
bus pilnas komplektas tada smile.gif

P.S.
kieno mb ka geria ir nuo ko? labai domina gal ir maniskiui reiketu ....,o tai tinginiauja biski ax.gif
( jei ne viesai labai prasau i az)
Atsakyti