Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

OT tikrai teigiamas thumbup.gif Na gal pas tave tikrai ovuliacija veliau g.gif arba sis ciklas bus ilgesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 06 03, 15:03)
OT tikrai teigiamas  thumbup.gif Na gal pas tave tikrai ovuliacija veliau  g.gif arba sis ciklas bus ilgesnis  mirksiukas.gif

is testo man ir teigiamas ax.gif , vat nezinau kaip ten kitom dienom, ner su kuo palyginti, gal sakau per jautrus jie man... o gali but ryskus kai ne O jei per jautrus? g.gif Ciklas grybauja-tai gali but ir ilgesnis, na arba mano O veliau buna nei iprasta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 birželio 2010 - 14:56
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 03, 12:23)
sveikutes, noriu konsultacijos  ax.gif
iki siu mmm negalvojau gadinti OT, bet siandien kaip tais pajutau maudima kaip pries mmm ir gleives tokios vaisingos pasirode, tai nutariau pasidaryti OT pabandymui.
Siaip ciklas apie 30 dienu buna, o siandien jau 20 c.d. bet visada maniau kad man O buna veliau  g.gif bet darau pirma kart o ir BT nematuodavau...
Juostele ryski, bet situose reikaluose esu visiskai naujoke, gal sakau testas per jautrus, o gal jau nebelaikas daryti OT nes pries mmm unsure.gif ka galit pakomentuoti? blush2.gif
user posted image

Sveikute, na jau lb graziai atrodo tavo ryzkus testukas drinks_cheers.gif As manau juk nei viena nesam tikra koks ta menesi bus ciklas i prieki juk negalim uzbegti. Buna kad sergi daugmaz kas 35d, o kartais pasitaiko ir 30-40d. Greiciausiai tavo ovuliacija nusikele kelias dienas veliau, tai jei uzkibsi tai sveikinsim, o jei ne mmm ateis siek tiek veliau 4u.gif ax.gif Mano gine yra nekarta sakius, kad jei plius minus 5 dienas jei veluoja cia yra normalu, kada bus po 10 dienu skirtumas tada issireguliavusios mmm. As kol paaugle buvau sirkdavau kas 40-45d bet dabar sitiek metu praejo jos keiciasi kaip ir pats sirgimas. Dabar mano ciklas 30-35d. Tai nesijaudinkink. Juk mes zmones ne kompiuteriai neimanoma visiems tiksliai viskas ateiti, juk gyvenime yra is streso ir siaip visokiausiu dalyku, kurie viska nulemia. 4u.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 03 birželio 2010 - 18:26
Aciu mergytes uz nuomones 4u.gif ziuresiu smile.gif del ciklo ilgumo tai tikrai nieks neaisku daugumai, man pries mano pupa tai "grybaudavo" labai, paskui 5m. KT geriau, tai viskas buvo aisku ax.gif o tada susiplanavom ir greit prisiplanavom 2.gif po to kai maitinau tai nieko 9men - sachara konkreti doh.gif lotuliukas.gif tai dabar vel stebiu save po daug metu ir ziuriu kas cia gaunasi-"grybauja" ziuriu vel ax.gif - na bus kaip bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 birželio 2010 - 22:16
Sveikos mergaites,

Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru verysad.gif nail.gif Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai bash.gif. Tai tikiuosi kita men gal pasiseks tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 13:58)
Sveikos mergaites,

Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru verysad.gif nail.gif Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai bash.gif. Tai  tikiuosi kita men gal pasiseks  tongue.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu kad kitas menuo but tas stebuklingas.
O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND. blush2.gif nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles.
O va siandien jokiu skausmu ar maudimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 04, 14:10)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Linkiu kad kitas menuo but tas stebuklingas.
O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND. blush2.gif nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles.

Aciu uz palaikyma friends.gif, o tau si menesi sekmes linkiu sulaukti savo stebuklelio 2.gif 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
pries 2 sav issiemiau spirale ir pradejome gaminti dukra ax.gif ,ziuresim kas gausis.visos temos neskaiciau,tad gal nesupyksite jei pasikartosiu....noriu paklaust del vaisingu dienu testu,ar kam pasiteisino?ar pavyko juo naudojantis pastoti?ar g :ax:patikimesnis budas matuoti temp?sergu reguliariai kas 28 d.dat mano vaisingos dienos 12-14 d ?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 06 04, 17:28)
labas visoms 4u.gif
pries 2 sav issiemiau spirale ir pradejome gaminti dukra ax.gif ,ziuresim kas gausis.visos temos neskaiciau,tad gal nesupyksite jei pasikartosiu....noriu paklaust del vaisingu dienu testu,ar kam pasiteisino?ar pavyko juo naudojantis pastoti?ar g :ax:patikimesnis budas matuoti temp?sergu reguliariai kas 28 d.dat mano vaisingos dienos 12-14 d ?

Sveika, as cia ir naujoke, bet biski jau zinau blush2.gif Pasiteisint OT - aisku pasiteisina, o kaip kitaip, juk nustatai savo vaisingas dienas gi, zinau daug merginu kurios butent taip ir patapo nestuke.gif va as bandau O sugauti, nes bernaicio norim, bet cia kaip bus taip smile.gif jei tavo mmm pastovios ir ciklas 28d. tai testukus teoriskai reiktu gadinti nuo 12c.d. o gal net 1-2d. anksciau nes tai individualus dalykas, pasek savo savijauta. Del temp. matavimo tai atskira kalba. Yra net atskira tema tam. Patarciau jei tingi viska skaityti, isiskaityti sios temutes bent 1psl. mirksiukas.gif o cia jei ir tam neturi laiko:

Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai – tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias — parodys ovuliacijos testas.

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 04, 16:10)

linkiu kad ND butu sekmingi buve 4u.gif maniskiu OT jautrumas irgi 20.
Mano OT siandien jau netoks ryskus, tai gal tikrai vakar O buvo g.gif tik va neaisku kas pries tai buvo...ir skausmas aiskus bet ne sonuose, biski kitoks-todel ir abejoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 04 birželio 2010 - 18:32
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 04, 19:30)
Sveika, as cia ir naujoke, bet biski jau zinau  blush2.gif Pasiteisint OT - aisku pasiteisina, o kaip kitaip, juk nustatai savo vaisingas dienas gi, zinau daug merginu kurios butent taip ir patapo  nestuke.gif va as bandau O sugauti, nes bernaicio norim, bet cia kaip bus taip smile.gif jei tavo mmm pastovios ir ciklas 28d. tai testukus teoriskai reiktu gadinti nuo 12c.d. o gal net 1-2d. anksciau nes tai individualus dalykas, pasek savo savijauta. Del temp. matavimo tai atskira kalba. Yra net atskira tema tam. Patarciau jei tingi viska skaityti, isiskaityti sios temutes bent 1psl. mirksiukas.gif o cia jei ir tam neturi laiko:

Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai – tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias — parodys ovuliacijos testas.

Papildyta:

aciu tau uz info 4u.gif ,del savijautos tai kokia ji turi buti? blush2.gif ,jezau kaip geda kad nestebejau niekada.siand mano menesiniu 2 diena,tai kada man cia ta testa daryti?ir kokiu principu jis darosi?seiles,slapimas?kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 04 birželio 2010 - 18:34
QUOTE(disa @ 2010 06 04, 19:33)
aciu tau uz info 4u.gif ,del savijautos tai kokia ji turi buti? blush2.gif ,jezau kaip geda kad nestebejau niekada.siand mano menesiniu 2 diena,tai kada man cia ta testa daryti?ir kokiu principu jis darosi?seiles,slapimas?kas?

Na del nestebejimo tai-kai nereik tai neapsikrauni papildomais rupesciais, man ir taip mirksiukas.gif Siaip gaunasi, kad sio reikalo naujoke naujoke mokina doh.gif nes pati tiek tezinau, bet gal padesiu blush2.gif Del sekimo tai pabandyk pastebeti vaisingas gleives - jos buna kiap kiausinio baltymas, skaidrios, gausios, dazniau tada kyla noras smileysex.gif blush2.gif per O jauciami skausmai sonuose ar pilvo apacioje (panasiai kaip pries mmm) ir t.t.
Sakei kad tavo ciklas 28d. tai teoriskai turetum OT darytis nuo 12c.d., bet gali ir pora d. anksciau, bus aiskiau bent jau pradzioje. (Jei jau siandien 2 c.d. tai tada darytis gali nuo 10 c.d. tai butu 06.12), teoriskai O turetu buti +/-06.17 diena, tai OT darai kelias d. pries ja ir po jos, tada matai kaip keiciasi juosteliu bruksniuku spalva. Visgi patariu pasiskaityti 1psl. biggrin.gif ten apraso kaip daromas OT (naudojamas slapimas). Siaip dazniausiai forumietes perka OT ir SM - tik manau kad negaliu viesai to reklamuoti g.gif doh.gif jei domins is ko-rasykit i AZ-parasysiu nikus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 04 birželio 2010 - 19:03
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 14:58)
Sveikos mergaites,

Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru verysad.gif nail.gif Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai bash.gif. Tai  tikiuosi kita men gal pasiseks  tongue.gif  4u.gif

Gal kitas bus sekmingas 4u.gif dar tik trecias ciklas... smile.gif
Papildyta:
As galvoju, kad reikia nusipirkti mazesnio jautrumo OV testuku g.gif Dabar naudoju 20, tai kartais man jie nepatinka, lyg suabejoju tuo ryskumu, yra ta OV ar ne doh.gif Turejau nusipirkus is vaistines, berods 40 ar 50 jautrumo, tai buvo labai aiskiai ir ryskiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 04 birželio 2010 - 20:38