Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 07:55)
Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti ax.gif ,uzvakar NT parode II blush2.gif ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins smile.gif ,sekmes visoms belaukiancioms nestuke.gif

Dideli sveikinimai drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Sveikutes,

Na mergaites gal jau kas pradejot gadinti NT? 4u.gif
Internete radau nuoroda, pagal kuria galima suzinoti ne tik savo ovuliacijos diena, bet ir kada galima pradeti nustatyneti NT ax.gif yra punktas pagal kuri galima paskaiciuoti net gimdymo data, kiek tiesos kiek ne, bet manau mazdaug blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Gaila, kad ikelti draudziama, bandziau ideti bet jos nerodo, matyt draudzia taisykles wub.gif wub.gif

Man pagal paskaiciavimus, tai jau neva galima rytoj darytis pirma NT, nes jau 10d. Bet man atrodo dar anstoka blush2.gif ax.gif Su pirmu nesekmingu pastojimu, tai parode tik 4 savaite, tai dabar nesitikiu greito rezultato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 29 gegužės 2010 - 00:24
Iki mmm man liko savaitele ax.gif Si menesi jau tiksliai zinojau, kada vyks ovuliacija 4u.gif Tai isitikinau, kad tikrai per tas dieneles pilvuka spazmuoja kaip, kad per menesines, tik jos siek tiek kitokios ir netokios skausmingos, taciau ir po ovuliacijos man kartais uzeidavo pabadymai kurie trukdavo vos akimirka ir gan daznokai, ko kitais menesiais atodo nebuvo. Jau krutine kaip 3 dienas jautri, skausminga ir padidejusi, taciau man krutine buna tokia ir pries mmm. Tai laukiu nesulaukiu atsakymu. Turiu ir dideliu baimiu, kad tik viskas butu gerai, jog vel nereiktu prarasti. Kaip viena mergicka pasisake geriau prarasti anksciau negu veliau ir pasekmes pazesnes, tam pritariu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 29 gegužės 2010 - 00:44
Sveikos
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 29, 00:41)
Iki mmm man liko savaitele  ax.gif Si menesi jau tiksliai zinojau, kada vyks ovuliacija 4u.gif  Tai isitikinau, kad tikrai per tas dieneles pilvuka spazmuoja kaip, kad per menesines, tik jos siek tiek kitokios ir netokios skausmingos, taciau ir po ovuliacijos man kartais uzeidavo pabadymai kurie trukdavo vos akimirka ir gan daznokai, ko kitais menesiais atodo nebuvo. Jau krutine kaip 3 dienas jautri, skausminga ir padidejusi, taciau man krutine buna tokia ir pries mmm. Tai laukiu nesulaukiu atsakymu. Turiu ir dideliu baimiu, kad tik viskas butu gerai, jog vel nereiktu prarasti. Kaip viena mergicka pasisake geriau prarasti anksciau negu veliau ir pasekmes pazesnes, tam pritariu  4u.gif  blush2.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 28, 20:26)
Labukas Zemuogiu pieva  smile.gif  4u.gif

Is manes menka patareja, bet ziuriu daznas reiskinys kada OT testukai klaidina. As manau, kad testukas nebuvo kokybiskas, nes kita diena tau jau rode gerai su kasetiniu. As gadinau 12 dienu, tai dvi dienas rode II, o praejus 2 dienom jau neberode ovuliacijos. ax.gif  4u.gif  Gali buti ir organizmas maistauja nes daug atsiliepimu buvau radus. Norejau paklausti tu pirma menesi daraisi? Jei taip tai kita menesi pabandyk pasekti kaip kas, bandyk pirkti kitos firmos OT juosteles ir kelias dienas ilgiau nes gali neuztekti 3 dienu. blush2.gif Nors lb gerai suprantu jog sitas malonumas daug kainuoja ypac kas gyvena lietuvoj ir jei perki testukus, juosteles is vaistiniu. Bet pabandyk tikiuosi kita menesiuka pasiseks  mirksiukas.gif 

Sekmes  mirksiukas.gif

thumbup.gif Aciū už atsakymą, gal dar kas kokia nuomonę turėsit. mirksiukas.gif
Testukus esu rudenį darius, tai taippogi buvo pastoviai II brukšniukas, tik tada T visada buvo blankesnis( dariausi kasetinius), tik apie 17 c.d.lyg tamsėjo. Na ir ketvirtą dieną tas pats juostelė - T ryškesnė, o kasetė - T blankesnė, na cūdai kažkokie su tais testais. Dariau nuo 11c.d. iki 14 c.d., kaip manot ar toliau tęsti? O kokio jautrumo testukus geriau naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiu pieva @ 2010 05 29, 12:51)
thumbup.gif Aciū už atsakymą, gal dar kas kokia nuomonę turėsit. mirksiukas.gif
Testukus  esu rudenį darius, tai taippogi buvo pastoviai II brukšniukas, tik tada T visada buvo blankesnis( dariausi kasetinius), tik apie 17 c.d.lyg tamsėjo. Na ir ketvirtą dieną tas pats juostelė - T ryškesnė, o kasetė - T blankesnė, na cūdai kažkokie su tais testais. Dariau nuo  11c.d. iki 14 c.d., kaip manot ar toliau tęsti? O kokio jautrumo testukus geriau naudoti?

Bet jei tau ir anskciau tai yra buve tai jau tikrai mistika kazkokia 4u.gif Manau, kad uztekt turetu, nes tu jau zinai mazdaug savo dieneles, tai neverta gadinti lb daug. As kaip nezinojau tiksliai tai sugadinau lb daug wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

norejau pasiklausti, o kokius jus OT perkat? kurie geriausi? o kurie jum pasirode visai nieko gero?

Kazkaip pagalvojau reik ir man pagaudyt savo dieneles, bet nesinori prisipirkti kokiu nors nelabai kokiu testuku.. ax.gif

Please, pasidalinkit patirtim
Atsakyti
QUOTE(Buteryte @ 2010 05 29, 16:11)
Sveikos mirksiukas.gif

norejau pasiklausti, o kokius jus OT perkat? kurie geriausi? o kurie jum pasirode visai nieko gero?

Kazkaip pagalvojau reik ir man pagaudyt savo dieneles, bet nesinori prisipirkti kokiu nors nelabai kokiu testuku.. ax.gif

Labas,as bandziau ir melynus ir zalius,man zali 20 jautrumo thumbup.gif ,pirkau is forumietes caramelcandy mirksiukas.gif
Atsakyti

Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją

! 

Mieli portalo narės/nariai,
Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )

Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:

* arba 2 liniuotės
* arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka
* arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio)
* arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)

Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)

Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:

* šeimos nuotraukų galeriją
* augintinių/augalų nuotraukų galerija
* rankdarbių galeriją be kainų
* nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)

Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

tema apie parašus yra čia ir čia
konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia

Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia

Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus  paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.

P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.

Atsakyti
Pagaliau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 31, 16:11)
Pagaliau  doh.gif
user posted image

Sveikinam drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Buteryte @ 2010 05 29, 14:11)
Sveikos mirksiukas.gif

Sveikute,

Sios firmos visai nieko OT juosteles 4u.gif blush2.gif

http://www.safescreen.co.uk

Bent pirma menesi lb gerai parode, o kas gausis ziuresim wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 31 gegužės 2010 - 20:37
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 31, 19:35)
Sveikinam  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:
Sveikute,

Sios firmos visai nieko OT juosteles  4u.gif  blush2.gif

http://www.safescreen.co.uk

Bent pirma menesi lb gerai parode, o kas gausis ziuresim  wub.gif  ax.gif

Sitos zalios juosteles, tokios pat kaip ir pries tai rasiau apie kitos firmos juosteles( melynas)

Cia kaip jos atrodo 4u.gif ax.gif

http://images116.fot...DSCF3790-vi.jpg
Atsakyti
sveikutes, noriu konsultacijos ax.gif
iki siu mmm negalvojau gadinti OT, bet siandien kaip tais pajutau maudima kaip pries mmm ir gleives tokios vaisingos pasirode, tai nutariau pasidaryti OT pabandymui.
Siaip ciklas apie 30 dienu buna, o siandien jau 20 c.d. bet visada maniau kad man O buna veliau g.gif bet darau pirma kart o ir BT nematuodavau...
Juostele ryski, bet situose reikaluose esu visiskai naujoke, gal sakau testas per jautrus, o gal jau nebelaikas daryti OT nes pries mmm unsure.gif ka galit pakomentuoti? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 birželio 2010 - 13:27