Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

Reikia ND daryt ir diena pries ovuliacija, ne tik per mirksiukas.gif
O testukas tai ant ribos, jau tuoj tuoj... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 27 gegužės 2010 - 09:40
sveikos,

man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė? g.gif

nes per O išbandžiau 3 skirtingus testus - vienas toks 'termometras" - rodė O labai aiškiai..Bet kaina 50 Lt uz 7 vnt. O kiti juostukai - is ŽA, nu niekaip, testinė juostelė gerokai blankesnė už kontrolinę..tai kaip čia yra, nebesuprantu..Man susidarė įspūdis, kai nėr O testai juostukai apskritai nieko nerodo, o per O vos vos nusidažo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 27, 17:42)
sveikos,

man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė?  g.gif

nes per O išbandžiau 3 skirtingus testus - vienas toks 'termometras" - rodė O labai aiškiai..Bet kaina 50 Lt uz 7 vnt. O kiti juostukai - is ŽA, nu niekaip, testinė juostelė gerokai blankesnė už kontrolinę..tai kaip čia yra, nebesuprantu..Man susidarė įspūdis, kai nėr O testai juostukai apskritai nieko nerodo, o per O vos vos nusidažo.. g.gif

labas,man is ZA testai rode po II 8 dienas is eiles per cikla doh.gif ,nieko as nesupratau,kada ta O vyko ir nebudavo jie ryskus schmoll.gif ,paskui is kitos forumietes pirkau zalias juosteles,tie tai thumbup.gif ,1 diena buvo kuo ryskiausios II ir dabar as jau nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
va va..ir man tas pats...Jokio to pabrėžtino brūkšniuko, kuris rodytų LH bangą, o tuo pačiu ir ovuliaciją per artimiausias 36 val. ...o vos blankus brūkšniukas savaitę rodo tariamą O..Kai realiai tai - iškraipymas...
Parašiau jums į až..Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Na o as snd pakartojau, tai OT atsakymas toks kaip ir vakar g.gif
Atsakyti
Tie melyni testukai yra jautresni. Todel reikia but nevalgius, negerus ir t.t. doh.gif
As irgi esu pirkus tuos 7 uz 50 Lt, tai jie labai patiko, su jais viskas aisku. Bet jie ir mazesnio jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 27, 18:45)
Tie melyni testukai yra jautresni. Todel reikia but nevalgius, negerus ir t.t. doh.gif
As irgi esu pirkus tuos 7 uz 50 Lt, tai jie labai patiko, su jais viskas aisku. Bet jie ir mazesnio jautrumo.

tai kad bet kokio jautrumo testukus gadinant reikia negerti 3 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ne...turėjau testus, kai yra ovuliacija, ją ir rodo, jokio skirtumo paros metas, valgius, gėrus ar badavus. būdavo labai tikslu - prieš O blankus melsvas brūkšniukas, per O itin ryškus, lenkiant net kontrolinę juostelę, o sekančia dieną po O jau iškart blankesnė juostelė. bet ten buvo ne juosteliniai, o tokie "termometrai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 27 gegužės 2010 - 21:30
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 27, 15:42)
sveikos,

man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė?  g.gif

Sveikute,

Kazkaip keista jog jie tau nieko neparodo, gal juostukai nera tokie jautrus kaip "termometras"??? 4u.gif As dar naujoke OT gadinime, taciau pradejau nuo juostuku, tai isitikinau, kad jie veiksmingi, nors lb pigus, poto pabandziau pakaitalioti brangesnius ir pigesnius taciau tas pats rezultatas. O per ovuliacijos dieneles abu rode vienodai ir lb ryskus, o ovuliacijos diena juostukes greiciau pateike atsakymus, negu paprastom dienom. wub.gif blush2.gif Gal testukai brokuoti 4u.gif 4u.gif Jei nepasisektu si menesiuka pabandyk kita menesiuka ax.gif blush2.gif Sekmes!!!

Cia imeciau nuoroda jei noretum paziureti kaip atrodo:

Melynos juosteles buvo pigios po 0,80ct blush2.gif
Zalios juosteles po 2lt wub.gif 4u.gif

Tik atsiprasau jog juosteles aukstyn kojom 4u.gif blush2.gif blush2.gif

http://images53.fotk...25redaguota.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 28 gegužės 2010 - 00:10
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 12:23)
Aciu mergytes uz gerus palinkejimus ir sveikinimus,kai tik gydytoja uztvirtins po kokiu 2 sav.,ateisiu cia apciaudeti visas ir geru bacilu paskleisti lotuliukas.gif ,sekmes kuo dideliausios visoms 4u.gif

dideliausi sveikinimai o su tuo virusu...... doh.gif mano beveik visos drauges nestuke.gif daryk ka nori nepagaunu bacilos unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kartais paskaitinėdavau Jūsų skyrelį, bet parašyti prisiruošiau tik dabar, kai labai reikia OT reikaliukuose nusimanančių patarimo. 4u.gif 3 dienas dariausi OT ir visi testukai rodo II , o T net ryškesnė ir visos juostelės visiškai vienodo intensyvumo. (testai pirkti vaistineje, juosteles, kur po vieną parsiduoda). O trečią dieną dariausi du testukus juostelę ir kasetę, tai kasetėje T buvo gerokai blankesnė. Kaip manote kodėl taip? Gal kuriai irgi taip pasitaikė, brukštelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiu pieva @ 2010 05 28, 13:32)
Sveikutes,
kartais paskaitinėdavau Jūsų skyrelį, bet parašyti prisiruošiau tik dabar, kai labai reikia OT reikaliukuose nusimanančių patarimo.  4u.gif 3 dienas dariausi OT ir visi testukai rodo II , o T net ryškesnė ir visos juostelės visiškai  vienodo intensyvumo. (testai pirkti vaistineje, juosteles, kur po vieną parsiduoda). O trečią dieną dariausi du testukus juostelę ir kasetę, tai kasetėje T buvo gerokai blankesnė. Kaip manote kodėl taip? Gal kuriai irgi taip pasitaikė, brukštelkit mirksiukas.gif

Labukas Zemuogiu pieva smile.gif 4u.gif

Is manes menka patareja, bet ziuriu daznas reiskinys kada OT testukai klaidina. As manau, kad testukas nebuvo kokybiskas, nes kita diena tau jau rode gerai su kasetiniu. As gadinau 12 dienu, tai dvi dienas rode II, o praejus 2 dienom jau neberode ovuliacijos. ax.gif 4u.gif Gali buti ir organizmas maistauja nes daug atsiliepimu buvau radus. Norejau paklausti tu pirma menesi daraisi? Jei taip tai kita menesi pabandyk pasekti kaip kas, bandyk pirkti kitos firmos OT juosteles ir kelias dienas ilgiau nes gali neuztekti 3 dienu. blush2.gif Nors lb gerai suprantu jog sitas malonumas daug kainuoja ypac kas gyvena lietuvoj ir jei perki testukus, juosteles is vaistiniu. Bet pabandyk tikiuosi kita menesiuka pasiseks mirksiukas.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 28 gegužės 2010 - 22:29