Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 08:55)
Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti ax.gif ,uzvakar NT parode II blush2.gif ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins smile.gif ,sekmes visoms belaukiancioms nestuke.gif

Sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 09:55)
Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti ax.gif ,uzvakar NT parode II blush2.gif ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins smile.gif ,sekmes visoms belaukiancioms nestuke.gif

Sveikinimai ! thumbup.gif
Dabar tik lepinti save ir saugoti pilvinuka mirksiukas.gif

O as gi pagavau O pries pora dieneliu, ir temperatura pradejo kaip tik kilti, tai tikiuosi kazkas vyksta.. Prmas men po KT, tai ziuresim, kaip cia bus.. O buvo 21 cd, velokai, bet tikiuosi, kad bent jau buvo smile.gif
Dabarbelieka tik laukti rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz gerus palinkejimus ir sveikinimus,kai tik gydytoja uztvirtins po kokiu 2 sav.,ateisiu cia apciaudeti visas ir geru bacilu paskleisti lotuliukas.gif ,sekmes kuo dideliausios visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 15:23)
Aciu mergytes uz gerus palinkejimus ir sveikinimus,kai tik gydytoja uztvirtins po kokiu 2 sav.,ateisiu cia apciaudeti visas ir geru bacilu paskleisti lotuliukas.gif ,sekmes kuo dideliausios visoms 4u.gif

Nekantriai lauksim drinks_cheers.gif Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 25, 22:55)

Sveikinimai dideliausi!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 25, 22:53)
Sveikute,

Neliudek, kita menesiuka pasiseks  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 26, 00:14)
4u.gif Uij zinok "strigau" Naujokiu pasnekesiuose... Bet gal ir gerai, kad jums galvos nekvarsinau, nes uij kokioj duobej buvau... Dabar vel grizta gyvenimo dziaugsmas, parleksiu ir as pas jus... Pasipasakosiu, pasiskaitysiu kaip kam sekasi...
4u.gif  4u.gif
Man jau sestadieni taip buvo: ir silke ir asaru pakalne kartu  blink.gif Neliudek!!!  4u.gif  4u.gif
Naujas menuo, nauja pradzia!

Aciu mergytes 4u.gif as niekad nenuleidziu ranku smile.gif o siaip ir nesitikejau si men., bet tos veluojancios mmm 6 dienas vilties suteike doh.gif
bet apetitas mano blink.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 10:55)

Sveikinu 4u.gif laukiam uzkrato smile.gif
Atsakyti
Rodausi, kaip manot? g.gif Dar nelabai turbut teigiamas.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 26, 19:35)
Rodausi, kaip manot?  g.gif  Dar nelabai turbut teigiamas..  blush2.gif

darykit ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 26, 17:35)
user posted image

ne, turetu sitie te4stukai buti ryskesni.
Bet ND niekada ne pro sal, bet paterciau pasitaupyti rytdienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 26, 07:35)
user posted image

g.gif Manau, kad jau i ta puse, bet dar nea... Nes antroji juostele turi buti tokio pat ryskumo arba ryskesne... Bet jau "ant dienu", taip kad galit kibti i ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 26, 17:35)

dar manau neteigiamas
Atsakyti
Na man irgi ne teigiamas rodos, bet snd BT jau kilstelejo, jeigu suvedu kitas dienas aukstesnes tai brezia snd O doh.gif Na bandysiu snd dar OT pagadint, manau bus teigiamas rolleyes.gif
Atsakyti