Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 21, 15:43)
Sveikutes 4u.gif 
Na as ir vel prisidesiu prie jusu drinks_cheers.gif Nors nesu OT gadinimo fanatike-bet niekaip neiseina mums nestuke.gif tai ir vel teks gadint ax.gif

tai kol tu memiu ner, dar pala, nes jei veluoja, gal veliau impantavos?Kiek veluoja?
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 20, 15:03)
sveika. Jau merginos mane atsiunte paziuret ar nepamirsai kelio namo g.gif issiunciau tik info pasiskaityt,o jin issikrauste visam blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 21, 21:28)
tai kol tu memiu ner, dar pala, nes jei veluoja, gal veliau impantavos?Kiek veluoja?

Labas rytelis.
Atejo vakar pas mane memes-bet jau su tokiu griausmu.O siandien raitausi kaip skauda doh.gif Tad atsisveikinu einu isgersiu vaistuku ir lekiu i lovyte-iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 22, 10:48)
Labas rytelis.
Atejo vakar pas mane memes-bet jau su tokiu griausmu.O siandien raitausi kaip skauda doh.gif Tad atsisveikinu einu isgersiu vaistuku ir lekiu i lovyte-iki 4u.gif

gaila... tikiuos, kita menesi pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 22, 15:54)
gaila... tikiuos, kita menesi pasiseks 4u.gif

Aciukas 4u.gif Ir as labai tikiuosi,nes si cikla man O turetu buti netoli mano gimtadienio dieneles arba per mano gimtadieni-tai tikiuosi lyg dovaneles blush2.gif
o kaip tu jautiesi? wub.gif
Atsakyti
Ech... liudna man siandien verysad.gif mmm velavo 6 dienas, tai jau labai tikejausi, kad uzkibau...o siandien vel mmm pasirode unsure.gif
Prisivalgiau visko is eiles: bandeliu, sausainiu, silkes blush2.gif Raminu save unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 24 gegužės 2010 - 17:34
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 24, 16:33)
Ech... liudna man siandien verysad.gif  mmm velavo 6 dienas, tai jau labai tikejausi, kad uzkibau...o siandien vel mmm pasirode unsure.gif
Prisivalgiau visko is eiles: bandeliu, sausainiu, silkes blush2.gif Raminu save unsure.gif

Sveikute,

Neliudek, kita menesiuka pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 05 21, 13:48)
sveika. Jau merginos mane atsiunte paziuret ar nepamirsai kelio namo  g.gif  issiunciau tik info pasiskaityt,o jin issikrauste visam blink.gif  lotuliukas.gif

4u.gif Uij zinok "strigau" Naujokiu pasnekesiuose... Bet gal ir gerai, kad jums galvos nekvarsinau, nes uij kokioj duobej buvau... Dabar vel grizta gyvenimo dziaugsmas, parleksiu ir as pas jus... Pasipasakosiu, pasiskaitysiu kaip kam sekasi...
4u.gif 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 24, 07:33)
Ech... liudna man siandien verysad.gif  mmm velavo 6 dienas, tai jau labai tikejausi, kad uzkibau...o siandien vel mmm pasirode unsure.gif

Man jau sestadieni taip buvo: ir silke ir asaru pakalne kartu blink.gif Neliudek!!! 4u.gif 4u.gif
Naujas menuo, nauja pradzia!
Atsakyti
Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti ax.gif ,uzvakar NT parode II blush2.gif ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins smile.gif ,sekmes visoms belaukiancioms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 09:55)
Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti ax.gif ,uzvakar NT parode II blush2.gif ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins smile.gif ,sekmes visoms belaukiancioms nestuke.gif

wub.gif nuosirdziausiai sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 07:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dideliausi sveikinimai nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 09:55)

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti