Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 19, 19:46)
Labai sunku spresti... Bet as manau, kad 15 16 CD  blink.gif Kazkaip taip man atrodo, jei butu mano, as taip interpretuociau...

zubriuka- OT parode LH banga(II), o O vyksta tik po 20-44h mirksiukas.gif uztat taip ir persikelia tolyn nuo ryskiausio unsure.gif
Atsakyti
Aciukas uz atsakymus 4u.gif Pati nebezinau kada man ta O buvo g.gif Siaip man yra buve kai O rode antra labai rysku antra pagaliuka,tai gal tik viena kart per 8 menesius.O visus kitus kartus tai tokie antri neryskus,bet ir ne vaiduokliai.
O pilva skauda jau dvi savaites tikrai,na neskuda bet maudzia.Na reiks palaukt dar kelias dienas ir bandyti darytis NT,aisku jei neateis MM.Nes pagal viska siandien jos man turi ateiti ax.gif
Noreciau ir as prisijungti prie sausinuku temutes blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia dar naujoke, noreciau,kad ir mane priimtumet i jusu bury 4u.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 20, 13:10)
Aciukas uz atsakymus 4u.gif Pati nebezinau kada man ta O buvo g.gif Siaip man yra buve kai O rode antra labai rysku antra pagaliuka,tai gal tik viena kart per 8 menesius.O visus kitus kartus tai tokie antri neryskus,bet ir ne vaiduokliai.
O pilva skauda jau dvi savaites tikrai,na neskuda bet maudzia.Na reiks palaukt dar kelias dienas ir bandyti darytis NT,aisku jei neateis MM.Nes pagal viska siandien jos man turi ateiti ax.gif
Noreciau ir as prisijungti prie sausinuku temutes blush2.gif  wub.gif

Tai siandien ryt drasiai testa gali daryti. Nes ir ne pats jautriausias jau parodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 14, 08:51)
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina  rolleyes.gif

Sveikos mergytes, dar ir kaip gadinam OT 4u.gif 4u.gif. Nusprendem su vyru, kad jau laikas planuoti vaikeli, per du menesius dar nepavyko sulaukti rezultatelio, blush2.gif tai nusprendziau paexperimentuoti ir suzinoti savo dieneles, nes malsumas zudo. 4u.gif biggrin.gif Sis menuo mano pirmasis. O man pasiskaiciuoti siek tiek sunkoka, nes mano ciklas yra ilgesnis nei 30 dienu. ax.gif bigsmile.gif Internete radau kur galima suzinoti savo vaisingas dieneles net nepataike, ar tavo ciklas 30 ar 40 rodo vaisingas dienas tuo paciu laiku. O su OT testukais pavyko nustatyti tiksliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 20, 03:06)
Sveikutes, as cia dar naujoke, noreciau,kad ir mane priimtumet i jusu bury  4u.gif  ax.gif  wub.gif

Prasom prasom 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Panasu, kad visos cia gyvenam laukimu.. pirmiausia laukiam O, paskui laukiam neateinanciu lotuliukas.gif
..pasidarau O testa ir jau iskart laukiu kitos dienos, kada ji vel darysiu.. schmoll.gif
o kur megavimasis sia diena?

18cd ir OT net nevaiduokliauja.. BT siryt pamaciau 35,9 tai net issibudinau lotuliukas.gif saltuole kokia lotuliukas.gif
Tikiuos cia kritimas artinantis O.
Tikiuosi ir laukiu toliau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 20, 15:03)
Prasom prasom  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Aciu uz silta priemima. 4u.gif mirksiukas.gif

As dar daug ko nemoku, bet pabandysiu ikelti nuoroda kaip man sekesi sia savaite suzinoti, kada ivyks ovuliacija. blush2.gif

Ovuliacijai nustatyti naudojau juosteles, jos pirktos ne lietuvoje, tai informacijoj radau parasyta, kad palankiausias laikas nuo 10-20val. Tai kiekviena diena dariausi 10val. Visas dienas rode II bruksniukus kaip ir reikalaujama instrukcijoj, nes kitu atveju jei taip nera juostele brokuota. 11-12diena nesimato, kadangi plika akim vos iziurima, taciau kiekviena diena vis riskejo. Jei nelabai matos mergaites pasididinkite nors nuotrauka didelio formato ax.gif 4u.gif Labai atsiprasau, kad testukai aukstyn kojom 4u.gif blush2.gif pastebejau, kaip jau nuotraukyte buvo padaryta bicycle.gif

Papildyta:
Cia mano testukai:

http://images53.fotk...25redaguota.jpg

4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

19d jau matesi sioks toks rezultatas, net nakti pradejo pilva mausti,vos ne sutapimas, kuris zinoma liovesi po pusvalandzio, tai mintyse galvojau, kad rytoj pamatysiu ko laukiau visa savaite blush2.gif ax.gif

Kas keisciausia, siandien lb greitai parode atsakyma, jog jis teigiamas. Apsidziaugem kartu su vyru ir kol jis nedarbe "plesem meile" vacation1.gif
Siaip kaip vyras uzsake testukus urmu blush2.gif blush2.gif wub.gif 25 vnt OT ir 25 vnt nestumo juosteles. Tai vis galvojau ar jos patikimos, bet matau, kad jos kuo puikiausiai veikia. Efektyvumas nesiskiria nuo brangesniu juosteliu. Zalios spalvos brangesnes wub.gif wub.gif wub.gif

Kam kyla didelios abejones galesit su lyginti su manaisiai blush2.gif ax.gif 4u.gif
as ir taip dariau kol paciai neuzriskejo. Dabar bus metas kitiems darbams ir kitu testukui gadinimui, bet manau as greit nepaliksiu dar jusu temeles biggrin.gif 4u.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(saya @ 2010 05 20, 16:06)
Panasu, kad visos cia gyvenam laukimu.. pirmiausia laukiam O, paskui laukiam neateinanciu  lotuliukas.gif 
..pasidarau O testa ir jau iskart laukiu kitos dienos, kada ji vel darysiu..  schmoll.gif
o kur megavimasis sia diena?

18cd ir OT net nevaiduokliauja.. BT siryt pamaciau 35,9 tai net issibudinau  lotuliukas.gif  saltuole kokia  lotuliukas.gif 
Tikiuos cia kritimas artinantis O.
Tikiuosi ir laukiu toliau..  rolleyes.gif

Chi chi megavimasis tada kada ji atliekam lotuliukas.gif. Kaip jums mergaites atrodo ar kartais netampam mes testuku darymo manijakem? nail.gif 4u.gif
Kaip as vyrui pasakiau zinai sakau as darausi priklausoma nuo ju 4u.gif lotuliukas.gif cia kaip rukymas lotuliukas.gif. Bent man taip buvo kaip laukiau tos dienos ar jau esu nestuke.gif ir vis daraisi smile.gif

O dabar si poreiki patenkini ir net jau pabosti gali kaip kasdiena turi padaryti po testuka 4u.gif , poto kitoki testuka jei uzveluos lotuliukas.gif
Atsakyti
o man patinka tas OT gadinimo ritualas smile.gif nusipirkau 100 OT ir 50 nt testuku- tai gadinti ju negaila, o MALONU smile.gif
Atsakyti
Pagal sita informacija rasta internete, man atitiko, o testukai tik patvirtino, aisku diena i diena ne, bet jei buciau radus anksciau butu pataike ir susitaupe testukai tongue.gif

KADA PRADĖTI TYRIMĄ?

Nusistatykite savo menstruacinio ciklo trukmę (t.y., dienų skaičius nuo mėnesninių pirmos dienos iki sekančių mėnesninių pirmos dienos minus 1 diena). Tada pagal žemiau pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tirtis. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.

Jūsų ciklo trukmė. Nuoroda: http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0

Tyrimo pradžios diena
21 diena 5 diena
22 dienos 6 diena
23 dienos 7 diena
24 dienos 8 diena
25 dienos 9 diena
26 dienos 10 diena
27 dienos 11 diena
28 dienos 12 diena
29 dienos 13 diena
30 dienos 14 diena
31 diena 15 diena
32 dienos 16 diena
33 dienos 17 diena
34 dienos 18 diena
35 dienos 19 diena
36 dienos 20 diena
37 dienos 21 diena
38 dienos 22 diena
39 dienos 23 diena
40 dienų 24 diena
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na as ir vel prisidesiu prie jusu drinks_cheers.gif Nors nesu OT gadinimo fanatike-bet niekaip neiseina mums nestuke.gif tai ir vel teks gadint ax.gif
Dariausi siandien NT 10 jautrumo,net vaiduoklio nera-taip kad laukiu memiu savo.Ir siaip galetu jos jau ateiti,nes tas laukimas irgi zudo,zinai kad nera nestuke.gif ,o dar ir kai memes pasiklydo kazkur-visai kantrybes neber verysad.gif
Visoms grazuas ir vaisingo savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 21, 13:43)
Sveikutes 4u.gif 
Na as ir vel prisidesiu prie jusu drinks_cheers.gif Nors nesu OT gadinimo fanatike-bet niekaip neiseina mums nestuke.gif tai ir vel teks gadint ax.gif
Dariausi siandien NT 10 jautrumo,net vaiduoklio nera-taip kad laukiu memiu savo.Ir siaip galetu jos jau ateiti,nes tas laukimas irgi zudo,zinai kad nera nestuke.gif ,o dar ir kai memes pasiklydo kazkur-visai kantrybes neber verysad.gif
Visoms grazuas ir vaisingo savaitgalio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikute,
Kaip sako nenukabink noses, o tu ne viena,mes visos kartu, o visoms smagiau ir linksmiau laukti rezultatu, ypac jei kam pasiseks sulaukti. drinks_cheers.gif 4u.gif As dar pradinuke, nors jau smalsumas zudo. Vis ta reikaliuka atidedavom, bet metukai bega ir spaudzia, nes moters amziums ne amzinas nors dar nemazai laiko iki 30metu, taciau nejusi kada ir jie ateis, nors reikia isitikinti ar viskas gerai, kad speciau i traukini su jumis mergaites. Visos drauges ir klasiokes kas po viena, kas po du ir tokiu yra kas tris jau turi, o as dar nei vieno verysad.gif ax.gif verysad.gif . blush2.gif
Aisku sis laikas piniginiu atzvilgiu lb blogas nes gyvenu uzsieny ir nedirbu jau pusmeti, persikraustem i didesni miesta kur bekalbiu neima, o kalbos neismoksi per tiek laiko, metu metus turi mokytis kada dirbi. blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 21 gegužės 2010 - 15:27