QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 20, 15:03)
Aciu uz silta priemima.
As dar daug ko nemoku, bet pabandysiu ikelti nuoroda kaip man sekesi sia savaite suzinoti, kada ivyks ovuliacija.
Ovuliacijai nustatyti naudojau juosteles, jos pirktos ne lietuvoje, tai informacijoj radau parasyta, kad palankiausias laikas nuo 10-20val. Tai kiekviena diena dariausi 10val. Visas dienas rode II bruksniukus kaip ir reikalaujama instrukcijoj, nes kitu atveju jei taip nera juostele brokuota. 11-12diena nesimato, kadangi plika akim vos iziurima, taciau kiekviena diena vis riskejo. Jei nelabai matos mergaites pasididinkite nors nuotrauka didelio formato
Labai atsiprasau, kad testukai aukstyn kojom
pastebejau, kaip jau nuotraukyte buvo padaryta
Papildyta:
Cia mano testukai:
http://images53.fotk...25redaguota.jpg
19d jau matesi sioks toks rezultatas, net nakti pradejo pilva mausti,vos ne sutapimas, kuris zinoma liovesi po pusvalandzio, tai mintyse galvojau, kad rytoj pamatysiu ko laukiau visa savaite
Kas keisciausia, siandien lb greitai parode atsakyma, jog jis teigiamas. Apsidziaugem kartu su vyru ir kol jis nedarbe "plesem meile"
Siaip kaip vyras uzsake testukus urmu
25 vnt OT ir 25 vnt nestumo juosteles. Tai vis galvojau ar jos patikimos, bet matau, kad jos kuo puikiausiai veikia. Efektyvumas nesiskiria nuo brangesniu juosteliu. Zalios spalvos brangesnes
Kam kyla didelios abejones galesit su lyginti su manaisiai
as ir taip dariau kol paciai neuzriskejo. Dabar bus metas kitiems darbams ir kitu testukui gadinimui, bet manau as greit nepaliksiu dar jusu temeles
Papildyta:
QUOTE(saya @ 2010 05 20, 16:06)
Panasu, kad visos cia gyvenam laukimu.. pirmiausia laukiam O, paskui laukiam neateinanciu
..pasidarau O testa ir jau iskart laukiu kitos dienos, kada ji vel darysiu..
o kur megavimasis sia diena?
18cd ir OT net nevaiduokliauja.. BT siryt pamaciau 35,9 tai net issibudinau
saltuole kokia
Tikiuos cia kritimas artinantis O.
Tikiuosi ir laukiu toliau..
Chi chi megavimasis tada kada ji atliekam
. Kaip jums mergaites atrodo ar kartais netampam mes testuku darymo manijakem?
Kaip as vyrui pasakiau zinai sakau as darausi priklausoma nuo ju
cia kaip rukymas
. Bent man taip buvo kaip laukiau tos dienos ar jau esu
ir vis daraisi
O dabar si poreiki patenkini ir net jau pabosti gali kaip kasdiena turi padaryti po testuka
, poto kitoki testuka jei uzveluos