Nu vsa pasidariau OT...antras bruksniukas vaiduokliukas...negeriau nuo 14 val, tai turetu but teisingas rezultatas....kita kart reikes darytis po ppietu....
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 17, 16:13)
O as tave jauciuos pazistanti, nes net is keleto senu temeliu rinkaus info, o tavo komentarai man buvo labai informatyvus
Skleidziu gera virusiuka tau
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 18, 16:23)
Nu vsa pasidariau OT...antras bruksniukas vaiduokliukas...negeriau nuo 14 val, tai turetu but teisingas rezultatas....kita kart reikes darytis po ppietu....
Na va, siaip instrukcijoj sakoma, kad rytais OT nedaromi
QUOTE(ixchel @ 2010 05 18, 20:03)
Skleidziu gera virusiuka tau
Tai tepliojimai baigesi ir viskas jau gerai?
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 05 19, 14:03)
Is situ visu tai gal 16cd teigiamiausias, bet ir nelabai ryskus. O tu nematuoji BT?
ne,nematuoju.O kas? Manot kad galejo but neivykusi O? Gal butu ryskiau jei skanuociau Na bet kuriuo atveju NT rodo neigiama vel...
QUOTE(Selva @ 2010 05 19, 13:41)
Tai tepliojimai baigesi ir viskas jau gerai?
jie kazkaip ir baiges po apsilankymo RK Aisku, dziaugiuos del to. Bet kol kas dar geriu duphastona. Bet kadangi neteplioja, tai vietoj 2 tab/diena siandien pradejau 1 gert
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 13:51)
tau to paties
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 14:54)
jie kazkaip ir baiges po apsilankymo RK Aisku, dziaugiuos del to. Bet kol kas dar geriu duphastona. Bet kadangi neteplioja, tai vietoj 2 tab/diena siandien pradejau 1 gert
Geriau be gydytojo leidimo duphaston dozes nemazink. O pas plepses nebeuzsuki?
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 13:08)
ne,nematuoju.O kas? Manot kad galejo but neivykusi O? Gal butu ryskiau jei skanuociau Na bet kuriuo atveju NT rodo neigiama vel...
Tai palauk dar, darykis NT kai mm neateis
Del OT tai as tokius skaitau neigiamais, bet kiekvienam kitaip, man kai teigiamas buna tai testinis bruksniukas ryskesnis uz kontrolini.
QUOTE(Selva @ 2010 05 19, 18:04)
na, man ji ne mano gydytojas israse... Tai ziuresiu, ka kt savaite pasakys mano gine. Jei lieps gerti- toliau pilna doze gersiu, jei ne, tai tik puse dozes kaip dabar
Kazkaip jau daugiau i sausinukiu skyreli uzsuku, o pas jus tik paskaitau kokios naujienos
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 12:51)
Sveikutes
Sveikinu ixchel su stebukliuku
Merginos padekite,kaip jus manote kada man galejo buti ovuliacija
Sveikinu ixchel su stebukliuku
Merginos padekite,kaip jus manote kada man galejo buti ovuliacija
galetu buti ir 17 ir 18 CD ir netgi, mazai tiketina, bet imanoma kad ir 19 CD. Taigijei tau 28 dienu ciklas, kaip kad liniuotej, tai jis dar ,,paveluos kazkur iki 31 CD vidutiniskai O testams, aisku, dar per anksti ka nors rodyti.