Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

Nu vsa pasidariau OT...antras bruksniukas vaiduokliukas...negeriau nuo 14 val, tai turetu but teisingas rezultatas....kita kart reikes darytis po ppietu....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 17, 16:13)
Nors ixchel nepažinojau, bet NUOŠIRDŽIAI sveikinu  mirksiukas.gif

O as tave jauciuos pazistanti, nes net is keleto senu temeliu rinkaus info, o tavo komentarai man buvo labai informatyvus 4u.gif
Skleidziu gera virusiuka tau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 18, 16:23)
Nu vsa pasidariau OT...antras bruksniukas vaiduokliukas...negeriau nuo 14 val, tai turetu but teisingas rezultatas....kita kart reikes darytis po ppietu....

Na va, siaip instrukcijoj sakoma, kad rytais OT nedaromi wink.gif
QUOTE(ixchel @ 2010 05 18, 20:03)
Skleidziu gera virusiuka tau nestuke.gif  wub.gif

Tai tepliojimai baigesi ir viskas jau gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sveikinu ixchel su stebukliuku wub.gif
Merginos padekite,kaip jus manote kada man galejo buti ovuliacija g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 12:51)
Sveikutes 4u.gif
user posted image

Is situ visu tai gal 16cd teigiamiausias, bet ir nelabai ryskus. O tu nematuoji BT?
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 05 19, 14:03)
Is situ visu tai gal 16cd teigiamiausias, bet ir nelabai ryskus. O tu nematuoji BT?

ne,nematuoju.O kas? Manot kad galejo but neivykusi O? Gal butu ryskiau jei skanuociau blush2.gif Na bet kuriuo atveju NT rodo neigiama doh.gif vel... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 19, 13:41)
Tai tepliojimai baigesi ir viskas jau gerai?  bigsmile.gif

jie kazkaip ir baiges po apsilankymo RK g.gif Aisku, dziaugiuos del to. Bet kol kas dar geriu duphastona. Bet kadangi neteplioja, tai vietoj 2 tab/diena siandien pradejau 1 gert blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 13:51)

aciuks.gif tau to paties nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 14:54)
jie kazkaip ir baiges po apsilankymo RK g.gif Aisku, dziaugiuos del to. Bet kol kas dar geriu duphastona. Bet kadangi neteplioja, tai vietoj 2 tab/diena siandien pradejau 1 gert blush2.gif

Geriau be gydytojo leidimo duphaston dozes nemazink. O pas plepses nebeuzsuki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 13:08)
ne,nematuoju.O kas? Manot kad galejo but neivykusi O? Gal butu ryskiau jei skanuociau blush2.gif Na bet kuriuo atveju NT rodo neigiama doh.gif vel... verysad.gif

Tai palauk dar, darykis NT kai mm neateis 4u.gif
Del OT tai as tokius skaitau neigiamais, bet kiekvienam kitaip, man kai teigiamas buna tai testinis bruksniukas ryskesnis uz kontrolini.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 19, 18:04)
Geriau be gydytojo leidimo duphaston dozes nemazink. O pas plepses nebeuzsuki?  rolleyes.gif

na, man ji ne mano gydytojas israse... Tai ziuresiu, ka kt savaite pasakys mano gine. Jei lieps gerti- toliau pilna doze gersiu, jei ne, tai tik puse dozes kaip dabar ax.gif
Kazkaip jau daugiau i sausinukiu skyreli uzsuku, o pas jus tik paskaitau kokios naujienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 12:51)
Sveikutes 4u.gif
user posted image

galetu buti ir 17 ir 18 CD ir netgi, mazai tiketina, bet imanoma kad ir 19 CD. Taigijei tau 28 dienu ciklas, kaip kad liniuotej, tai jis dar ,,paveluos kazkur iki 31 CD vidutiniskai mirksiukas.gif O testams, aisku, dar per anksti ka nors rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 05 19, 02:51)
Sveikutes 4u.gif
user posted image

Labai sunku spresti... Bet as manau, kad 15 16 CD blink.gif Kazkaip taip man atrodo, jei butu mano, as taip interpretuociau...
Atsakyti