Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 10:09)
as turiu 20 jautrumo.
dekui uz info mirksiukas.gif as ju neismetu, vis kieviena diena pasiziuriu, palyginu... tai man ryskiausias atrodo 13 CD, nors ir 15CD viena is ryskesniu g.gif na dar siandien viena OT padarysiu, ziuresiu ka rodys ir jau turbut baigsiu OT si cikla...

Jei kada kita parta pirksi, pabandyk 15jautrumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau ax.gif ). Siandien isryskejo vel gan aiski antra I. Tai ka cia reiskia? Kaip cia suprasti... Nuo O praejo 7 dienos, po to visa laika rode neigiama tai kaip sita dalyka interpretuoti???
Nieko nesuprantu
user posted image
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 15, 19:28)
o via siandieninis (nusitroskinau gal kokias 4 val  lotuliukas.gif )
user posted image
ko gero turiu zymeti kaip neigiamas  g.gif

man cia toks klausimukas iskilo........... manau jei tikrai tik 21 dareisi tai jis paprasciausia neteisingas nes jau koncentracijos nera unsure.gif
cia mano nuomone,ka kitos mastot?
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 16, 21:30)
Labas mergaites,

Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau  ax.gif ). Siandien isryskejo vel gan aiski antra I. Tai ka cia reiskia? Kaip cia suprasti... Nuo O praejo 7 dienos, po to visa laika rode neigiama tai kaip sita dalyka interpretuoti???
Nieko nesuprantu
user posted image
4u.gif  4u.gif

paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyria: 16 gegužės 2010 - 22:32
QUOTE(Kyria @ 2010 05 16, 12:34)
paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo wink.gif

Pasiziurejau, bet nelabai ka ten ir supratau ax.gif blush2.gif Kaip kita kalba butu parasyta. Man pirmas menuo su OT testais, tai nesu profe sitam klausime. Tai cia nieko tokio? Nei antros O nei nestuke.gif nerodo ??? mirksiukas.gif Nes girdejau, kad OT galima vietoj NT naudoti, tai jau pagavau mazyte vilti pamacius, kad atsiradineja vel antra juostele wub.gif
Beje, aciu labai uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 16 gegužės 2010 - 22:50
Sveikutės mirksiukas.gif
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 12:17)

Įlindau pasmalsauti, kaip jums sekasi, o čia TOKIOS NAUJIENOS bigsmile.gif Selvuk, SVEIKINU yahoo.gif yahoo.gif
Tahoe, SVEIKINU ir tave wub.gif clap.gif clap.gif
Nu čia nerealiai geros žinios thumbup.gif thumbup.gif

Nors ixchel nepažinojau, bet NUOŠIRDŽIAI sveikinu mirksiukas.gif

O aš jau po pirmųjų mmm (po laparoskopijos), tai kibsim į darbus thumbup.gif
Sėkmės visoms OT fanėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 gegužės 2010 - 15:21
Aciu Ice Tea, jau atpratau priimti sveikinimus wub.gif Sekanti tebunie tu! 4u.gif

Zubriuka, o tai dar vis OT gadini? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 17, 06:37)
Zubriuka, o tai dar vis OT gadini?  biggrin.gif

"Ant durniaus" viena pabandziau, nes pries tau nedariau jau 5 dienas kokias, nes jau rode tik vien I. Ir kai vel pamaciau antra, tarsi teigiama, tai vel gadinti pradejau. Jau siandien antra diena darau ir vel II. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 17, 18:16)
"Ant durniaus" viena pabandziau, nes pries tau nedariau jau 5 dienas kokias, nes jau rode tik vien I. Ir kai vel pamaciau antra, tarsi teigiama, tai vel gadinti pradejau. Jau siandien antra diena darau ir vel II.  g.gif  bigsmile.gif

Negadink, nelaidyk pinigu. Geriau nusipirk jautru NT ir ji pasidaryk, kaip priklauso. Kam veltui tuscias viltis isikalbet?..
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 17, 14:26)
Negadink, nelaidyk pinigu. Geriau nusipirk jautru NT ir ji pasidaryk, kaip priklauso. Kam veltui tuscias viltis isikalbet?..

ax.gif ax.gif blush2.gif
4u.gif
Kaip jau rasiau kitoj temelej: dar 3 dieneles liko man pakenteti... Nusprendziau, kad nieko nebegadinsiu, nei OT nei NT, darysiu kada reikia ir bus kaip bus... Nes vistik nelabai tikisi, kad virs metu planavau - nieko, o va pirma menesiuka prie SM prisijungiau, "kartu" visos laukiam, OT testukus padariau, kojas palaikiau zvake po ND ir taukst is pirmo menesio ir pasiseke... Nelabai realu kai pagalvoji...
Bet viltis durniu motina wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 05 17, 14:26)

Beje, sveikinu su 2.gif !!!! clap.gif
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif
Noriu isgirsti Jusu nuomones...pasidariau OT 05 14 vakare, rode II ryskius, po to kiekviena diena dariau ryte, visas dienas II ryskus labai, siandien irgi.....jau 5 diena....cia O uzsitese? ar ovuliuosiu visa menesi taip?smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 18, 07:30)
Labukas mergaites 4u.gif
Noriu isgirsti Jusu nuomones...pasidariau OT 05 14 vakare, rode II ryskius, po to kiekviena diena dariau ryte, visas dienas II ryskus labai, siandien irgi.....jau 5 diena....cia O uzsitese? ar ovuliuosiu visa menesi taip?smile.gif

Aciukas 4u.gif

Svarbu pamineti keleta dalyku:

1. Teigiamas OT nerodo vykstancios O. Jis viso labo parodo, kad sukilo LH hormonas, kuris lemia, kad netrukus O ivyks. (deja, gali ir neivykti, bet cia retesniais atvejais). Taigi, nera taip, kad jei O tesiasi tiek laiko, kiek matomi teigiami OT. Ovuliacija neuztrunka ilgai, nes ovuliacija- tai folikulo sprogimas- tai evyksta kelias dienas.

2. OT nedarome rytais. OT daromi popiet. Panasiu laiku, kad galima butu lyginti.

3. OT- individualus dalykas, kiekviena moteris pasirenka sau tinkama jautruma. Pas kai kurias moteris buna padidejes hormono LH, kuri gaudo OT kiekis (siaip tai vertetu issitirti, galbut yra polinkis i policistines kiausides)- tada joms geriau rinktis mazesnio jautrumo OT- 25 ar 30, kitaip visa cikla gali matytis II. Kitoms, atvirksciai, kad pamatyti ryskutelius II reikia labai jautraus OT- 15mIU jautrumo.

Mano patarimas pasidaryti hormonu LH ir FSH tyrima ciklo 3-5dienomis, nes gali buti, kad LH hormonas virsija normas, kas gali lemti O sutrikdyma.
Atsakyti
Aciu 4u.gif
pas mane 20 jautrumas...
pasidarysiu gryzus is darbo....

buvau pasidarius tuos tyrimus (anksciau) viskas buvo idealu...reikes tada kita cikla vel pasidaryt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliuke159: 18 gegužės 2010 - 10:54