Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 13, 21:51)
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina  rolleyes.gif

4u.gif Dar ir kaip gadina ax.gif Teisingiau, jau baige gadinti ir laukia teigiamu rezultatu kita savaitgali wub.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 01:11)
sulaukiau pagaliau 32 CD (lapraskopinis ciklas) teigiamu  blush2.gif
Bet susipykus su SB  doh.gif
user posted image

Aiskiai ryskiai! 4u.gif 4u.gif Prasom prie ND darbu ir sekantys ka parodo lai buna II thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,
pardejau ir as si cikla naudoti OT blush2.gif gal galetumet pakomentuoti ar jau cia teigiamas reiskia ar laukti ryskesnio? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 14, 07:05)
Sveikos mergytes,
pardejau ir as si cikla naudoti OT  blush2.gif gal galetumet pakomentuoti ar jau cia teigiamas reiskia ar laukti ryskesnio? blush2.gif

user posted image

As manau, kad turetu dar parysketi ax.gif Ta kuri blankesne, turi buti tokios pat arba ryskesnes spalvos nei kita juostele.. Bent jau pas mane tai susilygino abieju intensyvumas... Bet jau galit ND po truputi atlikineti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 14, 18:05)

sakyciau, truksta "per Marytes plauka". Bet iki to kito karto, kada gali tekti daryti testa, jau gali ir blesti pradeti, taip kad nesnauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 14, 16:28)
As manau, kad turetu dar parysketi  ax.gif Ta kuri blankesne, turi buti tokios pat arba ryskesnes spalvos nei kita juostele.. Bent jau pas mane tai susilygino abieju intensyvumas... Bet jau galit ND po truputi atlikineti  4u.gif  4u.gif

QUOTE(ixchel @ 2010 05 14, 21:46)
sakyciau, truksta "per Marytes plauka". Bet iki to kito karto, kada gali tekti daryti testa, jau gali ir blesti pradeti, taip kad nesnauskit 4u.gif

dekui mergytes mirksiukas.gif ND atliekami drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

as esu tikrai uz OT ir jie man ne karta parode ovuliacija, bet laaabai dziaugiuosi, kad viena karta apsiriko rolleyes.gif OT buvo akivaizdziai teigiamas, bet nebuvo galimybes atlikti namu darbu blush2.gif ir visa cikla jau buvau nurasiusi unsure.gif bet po savaiteles sugalvojau testi BT matavima ir pamaciau pakilima bigsmile.gif tai pasirodo ta velesne ovuliacija man isejo i nauda wub.gif ir nieko nepraziopsojom smileysex.gif
beje, ovuliacija ivyko 25CD rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 11:11)
sulaukiau pagaliau 32 CD (lapraskopinis ciklas) teigiamu  blush2.gif
user posted image

o via siandieninis (nusitroskinau gal kokias 4 val lotuliukas.gif )
user posted image
ko gero turiu zymeti kaip neigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 05 15, 21:28)

tai vis tik 14 d. teigiamas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 15, 11:13)
tai vis tik 14 d. teigiamas buvo g.gif

Ten lietuvaitei man atrodo komentavom... Tai pas ja man atrodo, kad dar priesaky O buvo.

Cia tai, matyt, 14 d bus buve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 15, 22:28)
Ten lietuvaitei man atrodo komentavom... Tai pas ja man atrodo, kad dar priesaky O buvo.

niekas man daugiau neryskeja, tkk blankesni darosi g.gif o BT man nubreze O 13CD... ir 12-13 dienom jauciau O, maude pilva ir sona dilgciojo... bet kodel taip man rodo OT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 09:06)
niekas man daugiau neryskeja, tkk blankesni darosi g.gif o BT man nubreze O 13CD... ir 12-13 dienom jauciau O, maude pilva ir sona dilgciojo... bet kodel taip man rodo OT? g.gif

Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji?

Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 09:37)
Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji?

Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti.

as turiu 20 jautrumo.
dekui uz info mirksiukas.gif as ju neismetu, vis kieviena diena pasiziuriu, palyginu... tai man ryskiausias atrodo 13 CD, nors ir 15CD viena is ryskesniu g.gif na dar siandien viena OT padarysiu, ziuresiu ka rodys ir jau turbut baigsiu OT si cikla...
Atsakyti