Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 16:46)
Ufff  karsta.gif  karsta.gif O aš pagalvojau, kad man jau vaidenasi  mirksiukas.gif
Papildyta:

Va va  thumbup.gif  thumbup.gif O čia jau aš suprantu, čia jau GĖRIS  thumbup.gif  thumbup.gif
Sėkmės įsitvirtinime  mirksiukas.gif

aciuks.gif tikiuosi,kad kitas ciklas irgi bus tvarkingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 16, 14:54)
aciuks.gif tikiuosi,kad kitas ciklas irgi bus tvarkingas wub.gif

O kodėl tu lauki kito ciklo blink.gif Tau gal ir šis bus SĖKMINGAS bigsmile.gif
Ar aš kažką praleidau pro ausis blush2.gif
Papildyta:
Visai šaunus straipsnis čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 17:04)
O kodėl tu lauki kito ciklo  blink.gif Tau gal ir šis bus SĖKMINGAS  bigsmile.gif
Ar aš kažką praleidau pro ausis  blush2.gif
Papildyta:
Visai šaunus straipsnis čia  mirksiukas.gif

sis ciklas buvo mano eksperimentinis biggrin.gif pirmas ciklas,kai matavau BT ir gadinau OT ,norejos paziuret kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 16, 14:40)
Ne ne, ji pasirodo buvo paeksmerimentavimui uzdejusi kazkuria diena 36.9 ir nenuemusi, del to taip ir buvo, ir as pakomentavau, kad O jau buvo laugh.gif Bet dabar jau sutvarke smile.gif

aga aga sorry mergaites buvau pridirbusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 16, 15:07)
sis ciklas buvo mano eksperimentinis biggrin.gif pirmas ciklas,kai matavau BT ir gadinau OT ,norejos paziuret kas ir kaip ax.gif

Labai linkiu kad eksperimentas baigtųsi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 16, 15:07)

Na bet tavo bt grafikiukas labai jau grazus 4u.gif gal tikrai jau kito ciklo tau neprireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 17:10)
Labai linkiu kad eksperimentas baigtųsi  nestuke.gif  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif ir as labai to tikiuosi wub.gif
ir tau labai nuosirdziai linkiu kuo greiciau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 16 kovo 2010 - 15:14
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 13:40)
bigsmile.gif turim potencialią kandidatę į  nestuke.gif  bigsmile.gif Puiki BT  thumbup.gif  thumbup.gif  Kiek dienų liko iki mmm  bigsmile.gif

Ar mane? Nea, mano NT jau daryti ir abu neigiami ax.gif O DPO pas mane svyruoja 10-12.
QUOTE(Vijora @ 2010 03 16, 13:44)
Sveikos 4u.gif na ka,Selva,snd pakilau 36,8 smile.gif
ir vakar pakoregavau FF BT savo kai kurias,kurios buvo su pusytem,o zymejau be...nemaniau,kad galima,ir ka jsu manot...ogi perskaiciavo mano O ,ne 17 o 16cd biggrin.gif nemaniau,kad tos pusytes tokios svarbios blush2.gif pasirodo,kad net labai
va imetu savo grafikiuka
http://www.fertility...com/home/2d7e1f

Na, kai kitokios BT tai kitoks ir vertinimas mirksiukas.gif Manau ir 16CD ir 17CD yra logiskos O. Na bet nebeziurekim i praeiti, tiesiog laukime kuom viskas pasibaigs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 15:12)
Ar mane? Nea, mano NT jau daryti ir abu neigiami  ax.gif  O DPO pas mane svyruoja 10-12.

Nu bet jei ryt nepramuš ir BT bus aukštumoj, tai pabandyk OT apsiūsiot- gal jis bus kokybiškas bigsmile.gif Matyt tie du daryti NT buvo brokuoti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 16:04)
Visai šaunus straipsnis čia  mirksiukas.gif

Paskaiciau ta straipsni g.gif , man kaip tik tokios skairdios isskyros buvo dvi dienas pries tai kai OT parode teigiama, o siandien pagal viska turi buti O, o isskyros tokios baltos jau antra diena, bet ju daug ir pilva vakar po pietu jau taip maude ir siandien visa diena maudzia, tai gal jau siandien ta tikrojo O ir bus? g.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu doh.gif vakar OT vaiduoklis buvo ryskus, sakyciau net labai, bet tikrai truko iki teigiamo. na o siandien vaiduoklis vos iziurimas, nors visi pozymiai kad jau O visai salia: maudzia strenas, skauda sonus ir t.t. tad jau net nebezinau ka galvoti, negi tas ryskus vaiduoklis galejo buti teigiamas OT? nesamone kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 18:42)
nieko nesuprantu  doh.gif  vakar OT vaiduoklis buvo ryskus, sakyciau net labai, bet tikrai truko iki teigiamo. na o siandien vaiduoklis vos iziurimas, nors visi pozymiai kad jau O visai salia: maudzia strenas, skauda sonus ir t.t. tad jau net nebezinau ka galvoti, negi tas ryskus vaiduoklis galejo buti teigiamas OT? nesamone kazkokia  g.gif

Galejo smile.gif Man praeita cikla irgi panasiai buvo smile.gif
Man zaidimas su tais OT, labai slidus dalykas smile.gif
Kada OT dareisi vakar? Gal ryte, ar iki pietu? O siandien irgi tuo pat metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 16 kovo 2010 - 18:50