Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 15:14)
Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau.  wub.gif

Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu g.gif Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Selva,2010 05 09, 17:59]
Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu g.gif Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Na visiskai neaisku man pasidare smile.gif Jei OT neparodo, kad vyks ovuliacija, t.y. gali buti banga, o ovuliacijos - ne.. g.gif
O ka tuomet naudot, kad suzinot, ar ta ovuliacija buvo, ar ne? BT kombinuotas su OT gal cia gali padet? Jei pgauni banga, o paskui po keliu dienu temperatura uzkyla? Ar ir tai nebutnai reiskai ivykusia ovuliacija?

Et...laukiu savo OT atkeliaujanciu ir isibegejam su ND ax.gif
Ogi koks svaiginantis tas planavimo jausmas... rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=ixchel,2010 05 09, 11:09]
Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso biggrin.gif
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image

Dideliausi sveikinimai ixchel, patapus nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 05 09, 17:15)
Sveikinu  thumbup.gif  nestuke.gif  wub.gif  Pataupyk OT kaidar vieno leliuko uzsimanysit  mirksiukas.gif

viena ausim girdejau, kad sesute planuoja... Tai reiks perleist thumbup.gif

QUOTE(saya @ 2010 05 09, 20:09)
Dideliausi sveikinimai ixchel, patapus  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 00:09)
Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso biggrin.gif
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image

Taigi cia jau aiskiausiai nestuke.gif !!! Nuosirdziausiai sveikinu!!!!
4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 02:56)
Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan.

Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR).

Na zinote ka... !!! blink.gif As galvojau, kad jau cia ir viskas, kai OT II parodo.. Pasirodo, ne tik nuo to priklauso... Man siryt aiskiausiai parode teigiama OT, tai per pertrauka nuo ND uzbegau cia... Ir vel issigandau, kad gal nebus tos O ir pan. doh.gif Negerai abejoti, bet kai taip pasiskaitai.... Ech, kad tik sis menesis butu laimingas ir viskas gautusi kaip Ixchel drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 17:59)
Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu  g.gif  Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti  4u.gif

Tu visiskai teisi, folikulai neuzaugdavo iki reikiamo dydzio. verysad.gif

Aciu tau labai uz palinkejima!!! 4u.gif Cia man pirmas siame forume. wub.gif
Mes irgi labai, labai tikime, kad musu mazylis jau kazkur netoli. nestuke.gif

ixchel didziuliai sveikinimai!!! nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit ir stiprekit!!!
Atsakyti
Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot g.gif
http://public.fotki....1/dsc02582.html
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 08:48)
Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot g.gif

Pas mane tokie jau buna teigiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 11, 09:05)
Pas mane tokie jau buna teigiami  smile.gif

Aciu smile.gif ,tai va,man irgi taip pasirode,matysiu,ka siandieninis parodys,tai pasidarys aiskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 07:48)

15 dienos teigiamiausiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 06:48)

pas mane su zaliais toks buvo viena diena pries riebiasias II
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 05 11, 13:27)
pas mane su zaliais  toks buvo viena diena pries riebiasias II

na,siandieninis mano OT jau neigiamas,taip,kad galiu laukti O,jei tik ji ivyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 03:26)
na,siandieninis mano OT jau neigiamas,taip,kad galiu laukti O,jei tik ji ivyks g.gif

Nelabai supratau 4u.gif
Jei neigiamas, tai dar nebus O... Reikia teigiamo sulaukti o tada O laukti...
Man jau dvi dienas OT teigiama rodo, nezinau kiek cia dar laiko truks ir kada is tikro ta O ivyks (-o). Tikiuosi, kad uztaikysim
Atsakyti