Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(gandriuke... @ 2010 05 08, 15:33)
tikrai dar neteigiamas  mirksiukas.gif  man ir tie zali zymiai geresni  thumbup.gif  Tik deja vistiek nesiseka  nestuke.gif  patapt  doh.gif

drinks_cheers.gif patapsim patapsim nestuke.gif kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saya @ 2010 05 08, 03:54)
Sveikutes,
jungiuosi i jusu buri ir as, jei priimsit  4u.gif
Noriu paklausti jusu patarimo, ar yra prasminga nuo pat pirmo ciklo pradet naudot OT arba BT matuot?
oh...kaip viskas sudetinga atrodo.... ir kas kvailiausia, kad iki dar visai neseniai tikejau, kad po kontraceptiku pirmi trys menesiai yra patys vaisingiausi  doh.gif
doh.gif  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif Na, as tai tavo vietoj pabandyciau be nieko, tik ND darbu pagalba pora menesiu, o gal ims ir pavyks.. Nes is draugu praktikos zinau: nutrauke kontraceptines po daug metu irgi ir pirma cikla pastojo mirksiukas.gif Taip kad viskas imanoma ir sekmes!!!

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 04:07)
Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT g.gif ,melynus OT baigiau,jie man tokie jau neryskus,o zalia siandien pasidariau,tai visai kitas reikalas blink.gif ,bet jis dar ne teigiamas,ar ne g.gif
http://public.fotki....1/dsc02522.html

Mano siandien praktiskai lygiai toks pats, tai as ziuriu kaip i neigiama, bet matosi, kad O jau ne uz kalnu, dienele dvi ir viskas... Tai as jau po ND ax.gif Siulau nesnausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso biggrin.gif
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 09:09)
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image

Sveikinimai 4u.gif

Na bet ir isikandus tu tuos OT po paraliais doh.gif doh.gif doh.gif Tavo NT kuo ryskiausiai nestuma rodo, o tu dar kazko OT nori daryt doh.gif

Dabar isitikinai, kad OT gadinimas ciklo pabaigoj yra loterija, speliones, nestumo nustatymui reikia vistik isigyti NT mirksiukas.gif Taipogi, prasisklaidei mita, kad neva velyvos implantacijos zirniukas "iseina su mm" doh.gif Galesi dabar ir kitas pamokyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 11:40)
Sveikinimai  4u.gif

Na bet ir isikandus tu tuos OT po paraliais  :  Tavo NT kuo ryskiausiai nestuma rodo, o tu dar kazko OT nori daryt  doh.gif

Dabar isitikinai, kad OT gadinimas ciklo pabaigoj yra loterija, speliones, nestumo nustatymui reikia vistik isigyti NT  mirksiukas.gif  Taipogi, prasisklaidei mita, kad neva velyvos implantacijos zirniukas "iseina su mm"  doh.gif  Galesi dabar ir kitas pamokyt  4u.gif

doh.gif lotuliukas.gif kur man juos det lotuliukas.gif
O OT man juk buvo II, bet tikrai ne riebos juosteles ketvirtadieni.
Siaip kitoms siulyciau isigyt 10 jautrumo NT, nes su tais 25 is tikro nervu tampymas lotuliukas.gif
Na, del mito prasklaidymo tai nezinau- tu juk dar sakei, kad ir normali implantacija, ne velyva galejo buti unsure.gif zodziu, siandien dziaugiuos, o rytojus parodys, kaip bus wub.gif
Atsakyti
Jei zirniukas iseina su mm, tai ne del mm, o del kitu priezasciu nono.gif

OT II ciklo gale esu maciusi ir su nestumo nebuvimu, ypac, jei tos II nebuvo ryskios ryskios. Pas kai kurias merginas apskritai OT pravaiduokliuoja visa cikla, kad ir kada bedarytu. Taip kad as laikaus savo: ciklo vidury darome OT, pabaigoj- NT.
Atsakyti
Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol verysad.gif Tai dabar ir nezinau ar galiu tiketi OT. g.gif Na bet cia tikriausia kiekvienai moteriai individualiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 11:21)
Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol  verysad.gif Tai dabar ir nezinau ar galiu tiketi OT.  g.gif  Na bet cia tikriausia kiekvienai moteriai individualiai.  4u.gif

Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan.

Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR).
Atsakyti
user posted image

as maciau tongue.gif o dabar kuo graziausiai teigiamas NT su kuo ir sveikinu mirksiukas.gif
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 10:09)
Jei zirniukas iseina su mm, tai ne del mm, o del kitu priezasciu  nono.gif

OT II ciklo gale esu maciusi ir su nestumo nebuvimu, ypac, jei tos II nebuvo ryskios ryskios. Pas kai kurias merginas apskritai OT pravaiduokliuoja visa cikla, kad ir kada bedarytu. Taip kad as laikaus savo: ciklo vidury darome OT, pabaigoj- NT.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 13:07)
Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT g.gif ,melynus OT baigiau,jie man tokie jau neryskus,o zalia siandien pasidariau,tai visai kitas reikalas blink.gif ,bet jis dar ne teigiamas,ar ne g.gif
http://public.fotki....1/dsc02522.html

pagal mane cia dar ne teigiamas

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

nu o mes......... dirbam, OT rodo pievas as laukiu stebuklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 13:56)

Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR).

Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 10:09)

user posted image

Sveikinu thumbup.gif nestuke.gif wub.gif Pataupyk OT kaidar vieno leliuko uzsimanysit mirksiukas.gif
Atsakyti