QUOTE(ixchel @ 2010 05 07, 05:33)
kaip ir sakiau, nieko nesitikiu, juolab, kad jums nesimato- as turbut noriu matyt
cia kaip ir 13dpo butu jei OT 2 juostukes isryskejo 04.24, 15cd, tai aisku, galejo O ir 04.25 buti, nes jos abi ryskios buvo ir 17 cd . Tada butu 12 dpo.bet net kaip 12dpo, tai tikrai ziauriai neryskus.
Man mmm ateina kaip laikrodukas, ryt i pavakare turetu buti, tai turbut net neverta ryt NT kartot, juolab, kad vaistinej rinkaus is 2, abieju jautrumas25
cia kaip ir 13dpo butu jei OT 2 juostukes isryskejo 04.24, 15cd, tai aisku, galejo O ir 04.25 buti, nes jos abi ryskios buvo ir 17 cd . Tada butu 12 dpo.bet net kaip 12dpo, tai tikrai ziauriai neryskus.
Man mmm ateina kaip laikrodukas, ryt i pavakare turetu buti, tai turbut net neverta ryt NT kartot, juolab, kad vaistinej rinkaus is 2, abieju jautrumas25
Tik svarbu labai noreti, pasistengti ir tuo tiketi!!! Viskas bus gerai!!!
O man vakar pirma karta OT parode antra juostele. Ir ne vaiduokliska, bet ryskoka tokia... Tai jau greitai isryskes visai ir tada jau O bus... (tikiuosi, kad abi bus ryskios siandien arba veliausiai rytoj)
Tai vakar ND saziningai atlikau, po to zvake stovejau lovoj ir kojas susikeliau ant pagalviu... Taip ir ismiegojau visa nakti su kojom pakeltom Ko nepadarysi del ... Nezinau kaip dar galeciau padeti tam zirniukui papulti kur reikia ir isitvirtinti, tai darau ka galiu! Jei si menesi nepavyks