Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(ixchel @ 2010 05 07, 05:33)
kaip ir sakiau, nieko nesitikiu, juolab, kad jums nesimato- as turbut noriu matyt lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
cia kaip ir 13dpo butu g.gif jei OT 2 juostukes isryskejo 04.24, 15cd, tai aisku, galejo O ir 04.25 buti, nes jos abi ryskios buvo ir 17 cd doh.gif . Tada butu 12 dpo.bet net  kaip 12dpo, tai tikrai ziauriai neryskus.
Man mmm ateina kaip laikrodukas, ryt i pavakare turetu buti, tai turbut net neverta ryt NT kartot, juolab, kad vaistinej rinkaus is 2, abieju jautrumas25 doh.gif

Tik svarbu labai noreti, pasistengti ir tuo tiketi!!! mirksiukas.gif Viskas bus gerai!!! 4u.gif 4u.gif
O man vakar pirma karta OT parode antra juostele. Ir ne vaiduokliska, bet ryskoka tokia... Tai jau greitai isryskes visai ir tada jau O bus... (tikiuosi, kad abi bus ryskios siandien arba veliausiai rytoj)
Tai vakar ND saziningai atlikau, po to zvake stovejau lovoj lotuliukas.gif ir kojas susikeliau ant pagalviu... Taip ir ismiegojau visa nakti su kojom pakeltom rolleyes.gif Ko nepadarysi del nestuke.gif ... Nezinau kaip dar galeciau padeti tam zirniukui papulti kur reikia ir isitvirtinti, tai darau ka galiu! Jei si menesi nepavyks doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 07, 18:45)
Tik svarbu labai noreti, pasistengti ir tuo tiketi!!!  mirksiukas.gif Viskas bus gerai!!!  4u.gif  4u.gif
O man vakar pirma karta OT parode antra juostele. Ir ne vaiduokliska, bet ryskoka tokia... Tai jau greitai isryskes visai ir tada jau O bus... (tikiuosi, kad abi bus ryskios siandien arba veliausiai rytoj)

tai kad jau kaip minejau, siandien visiskas pms doh.gif
O tau linkiu kuo greiciau nestuke.gif wub.gif ir prasinesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 07, 08:03)
tai kad jau kaip minejau, siandien visiskas pms doh.gif
O tau linkiu kuo greiciau nestuke.gif  wub.gif ir prasinesti bigsmile.gif

Na laikykis... 4u.gif Zinau, koks PMS'as blogis....
Anksciau ar veliau mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 07, 16:45)
Tik svarbu labai noreti, pasistengti ir tuo tiketi!!!  mirksiukas.gif Viskas bus gerai!!!  4u.gif  4u.gif
Tai vakar ND saziningai atlikau, po to zvake stovejau lovoj  lotuliukas.gif ir kojas susikeliau ant pagalviu... Taip ir ismiegojau visa nakti su kojom pakeltom  rolleyes.gif Ko nepadarysi del  nestuke.gif ... Nezinau kaip dar galeciau padeti tam zirniukui papulti kur reikia ir isitvirtinti, tai darau ka galiu! Jei si menesi nepavyks  doh.gif  doh.gif

nu turi pasisekti jei aju taip stengiesi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
jungiuosi i jusu buri ir as, jei priimsit 4u.gif
Mes dar tik pradedam planuoti t.y. iki pat sio ciklo geriau piliules... gal koki 10 metu. g.gif O kai jau mmintyse smarkiai pradejo suktis vaikuciai, pasiskaicius visai issigandau, kad taip sunku po tableciu gali buti pastoti. Kad ciklas issireguliaves buna ilgai, ar, kad nebuna ovuliacijos is vis.. doh.gif
Del to, aisku esu pilna baimiu ir dvejoniu, nes labai jau noriu patapti nestuke.gif

Noriu paklausti jusu patarimo, ar yra prasminga nuo pat pirmo ciklo pradet naudot OT arba BT matuot? Ar tai pades man pamatyt, ar ovuliacija vyksta ir labiau susigaudyt cikle? Info apie OT skaiciau, kad tik po keliu menesiu nutraukus piliules reiketu testuotis, tai va ir suabejoojau. Testukai jau pakeliui pas mane ir tikiuosi ju sulaukt kokia 10-12cd, manau, kad gadinsiu juos bet kuriuo atveju blush2.gif
oh...kaip viskas sudetinga atrodo.... ir kas kvailiausia, kad iki dar visai neseniai tikejau, kad po kontraceptiku pirmi trys menesiai yra patys vaisingiausi doh.gif
doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT g.gif ,melynus OT baigiau,jie man tokie jau neryskus,o zalia siandien pasidariau,tai visai kitas reikalas blink.gif ,bet jis dar ne teigiamas,ar ne g.gif
http://public.fotki....1/dsc02522.html
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 15:07)
Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT g.gif ,melynus OT baigiau,jie man tokie jau neryskus,o zalia siandien pasidariau,tai visai kitas reikalas blink.gif ,bet jis dar ne teigiamas,ar ne g.gif

pagal mane dar neigiamas, bet ND juk malonus darbas biggrin.gif (jei net uz poros dienu bus teigiamas, tiek spermiukai jau isgyvena)
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 08, 15:16)
pagal mane dar neigiamas, bet ND juk malonus darbas biggrin.gif (jei net uz poros dienu bus teigiamas, tiek spermiukai jau isgyvena)

taip taip ND thumbup.gif ,kas pas tave naujo,ar atkeliavo nelabosios mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 15:22)
taip taip ND thumbup.gif ,kas pas tave naujo,ar atkeliavo nelabosios mmm doh.gif

kol kas ne g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saya @ 2010 05 08, 12:54)
Noriu paklausti jusu patarimo, ar yra prasminga nuo pat pirmo ciklo pradet naudot OT arba BT matuot? Ar tai pades man pamatyt, ar ovuliacija vyksta ir labiau susigaudyt cikle? Info apie OT skaiciau, kad tik po keliu menesiu nutraukus piliules reiketu testuotis, tai va ir suabejoojau. Testukai jau pakeliui pas mane ir tikiuosi ju sulaukt kokia 10-12cd, manau, kad gadinsiu juos bet kuriuo atveju  blush2.gif
oh...kaip viskas sudetinga atrodo.... ir kas kvailiausia, kad iki dar visai neseniai tikejau, kad po kontraceptiku pirmi trys menesiai yra patys vaisingiausi  doh.gif
doh.gif  doh.gif

Kada pradet patuot BT ir daryt OT- tik pradejus planuot ar po keliu planavimo menesiu- kiekvienos individualus sprendimas 4u.gif

O kad po KT nutraukimo iskart yra didele tikimybe pastot, tai kai kuriais atvejais is tiesu pasitvirtina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 14:07)

tikrai dar neteigiamas mirksiukas.gif man ir tie zali zymiai geresni thumbup.gif Tik deja vistiek nesiseka nestuke.gif patapt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 08, 15:23)
kol kas ne g.gif  unsure.gif

tikekimes,kad neatsliukins ax.gif
Atsakyti