Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Kyria @ 2010 05 05, 11:33)
as tiksliai nezinau kokius turiu...............( irgi is ZA)
dabar turiu su melynu galiuku jie man nelabai  schmoll.gif
turejau su zaliu tai tie super ryskus buvo  ax.gif

Kaip keistai... As pirkau vaistinej (eus JAV) elementariausioj, niekur nerandu jokiu stiprumo skaiciu, net nezinau kokie pas mane... Kur pas jus tas stiprumas uzrasytas? Ant dezutes ar kokio informacinio lapelio??? bigsmile.gif Reiks savo gerai apziureti...
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 05, 23:55)
Kaip keistai... As pirkau vaistinej (eus JAV) elementariausioj, niekur nerandu jokiu stiprumo skaiciu, net nezinau kokie pas mane... Kur pas jus tas stiprumas uzrasytas? Ant dezutes ar kokio informacinio lapelio???  bigsmile.gif Reiks savo gerai apziureti...

Pas mane irgi nera parasyta, tiesiog pirkdama is ZA pasakai kokio jautrumo nori, gal ji zino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 05, 21:43)
Pas mane irgi nera parasyta, tiesiog pirkdama is ZA pasakai kokio jautrumo nori, gal ji zino  unsure.gif

Suprasta! 4u.gif
Man paprasciau vistik i vaistine uzsukti...
Oi, reik tikreti, kad "suveiks" tie OT, nes kolkas tai niekaip nepagaunu... O laukiu nesulaukiu!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 06, 16:42)
Suprasta!  4u.gif
Man paprasciau vistik i vaistine uzsukti...
Oi, reik tikreti, kad "suveiks" tie OT, nes kolkas tai niekaip nepagaunu... O laukiu nesulaukiu!
wub.gif

vaistinej kelis kartus brangiau jie kainuoja. o cia sm kelios parduoda ax.gif

as siandien vel ot dariau, 27cd, tai vis tiek vaiduokli rodo doh.gif
Atsakyti
Ixchel, patarciau veltui neeikvoti OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 06, 07:36)
vaistinej kelis kartus brangiau jie kainuoja. o cia sm kelios parduoda ax.gif

as siandien vel ot dariau, 27cd, tai vis tiek vaiduokli rodo doh.gif

As uz Atlanto, tai man tik vaistine ir telieka... Bet cia visiskai iprastas ir normalus dalykas, ne ka brangesnis uz elementarius vaistus nuo kosulio... blink.gif o LT pries keleta metu net nebuvau apie OT girdejus bigsmile.gif
O 27cd ne NT reiketu jau darytis?? blush2.gif
Atsakyti
Gyvenancioms uzsieny labai pigiai OT ivairaus jautrumo galima nusipirkti ir parsisiusti per ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 06, 09:08)
Gyvenancioms uzsieny labai pigiai OT ivairaus jautrumo galima nusipirkti ir parsisiusti per ebay  mirksiukas.gif

Reikes pasiknisti e-bay ar amazon (nors tikiuosi, kad kita menesi jau neprireiks ax.gif )... Gera ideja, gal ten surasiu kazkokiu tarsi stipresniu, aiskiau gal bus..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 06, 19:26)
Ixchel, patarciau veltui neeikvoti OT  4u.gif

cia jau gal jau ne i tema, NT toooooki nerysku vaiduokli parode, kad jo nesimato lotuliukas.gif tik pakraipius pries sviesa kazkas matos ir tai daugiau nei po 10 min, tai del to OT ir sugadinau.
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 06, 23:48)
cia jau gal jau  ne i tema, NT toooooki nerysku vaiduokli parode, kad jo nesimato lotuliukas.gif tik pakraipius pries sviesa kazkas matos ir tai daugiau nei po 10 min, tai del to OT ir sugadinau.

Na jeigu bent vaiduokli rodo tai turetu po truputi jau ir rysketi, man jeigu jau pradeda vaiduokliauti, tai isryskeja iki teigiamo labai greit, pvz si karta 12CD pamaciau vaiduokli, bet jau 14CD buvo teigiamas, 15CD jau O apturejau doh.gif
Ir dar tempa kazko nukrito keliom padalom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 07 gegužės 2010 - 07:32
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 07, 08:29)
Na jeigu bent vaiduokli rodo tai turetu po truputi jau ir rysketi, man jeigu jau pradeda vaiduokliauti, tai isryskeja iki teigiamo labai greit, pvz si karta 12CD pamaciau vaiduokli, bet jau 14CD buvo teigiamas, 15CD jau O apturejau  doh.gif
Ir dar tempa kazko nukrito keliom padalom  doh.gif

Sveikos,gal cia tik implantacinis pakritimas mirksiukas.gif,bus matyt,ka parodys rytoj BT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 07 gegužės 2010 - 07:48
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 07, 08:29)
Na jeigu bent vaiduokli rodo tai turetu po truputi jau ir rysketi, man jeigu jau pradeda vaiduokliauti, tai isryskeja iki teigiamo labai greit, pvz si karta 12CD pamaciau vaiduokli, bet jau 14CD buvo teigiamas, 15CD jau O apturejau  doh.gif
Ir dar tempa kazko nukrito keliom padalom  doh.gif

tu apie OT, jei 12cd? as apie NT mirksiukas.gif
Atsakyti