Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

! 
Dar kartą prašau nepaversti šios temos "Skelbimų lenta"!
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 04, 01:58)
Dar klausimeli, mergaites, turiu...
Jei tarkim man siandien parode OT neigiama, ar nebus per didelis tarpas, jei kita karta tik poryt darysiuos.. Nes dar prie ciklo vidurio nepriartejau, kazkaip atrodo, kad gal dar ne laikas O, tai norisi pataupyti testukus... Kad ir kitam menesiui uztektu!  blink.gif
Kaip jus darot? Saziningai kiekviena diena, ar nieko tokio prasokti keleta???

Kelinta dabar CD ir kokio ilgio tavo ciklai? Ar pirma cikla daraisi OT?

Jei norisi taupyti, tai patariu persikirpti OT juostele isilgai per puse- is vieno turesi du mirksiukas.gif

As siaip jau kai pradedavau OT tai pertrauku nebedarydavau, bet kaip ir kitos merginos sake- pradedavau OT daryti kelios dieneles pries galima O- ilga laika stebejau savo cikla ir jau turejau patirties nuspeti, kada O arteja (tarkim, kad ir vaisingos gleives).

Na, o siaip tai manau, kad prakeista viena diena po aiskiai neigiamo OT nera tragedija. Juo labiau, pastojame juk ne nuo OT o nuo ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 03, 21:03)
Jeigu dar tik ciklo pradzia, tai ner ko gadint tu OT  tongue.gif  Mano ciklas 28-30 dienu, tai as pradedu gadint kazkur nuo 11-12 CD  mirksiukas.gif

QUOTE(Selva @ 2010 05 04, 02:44)
Kelinta dabar CD ir kokio ilgio tavo ciklai? Ar pirma cikla daraisi OT?

Jei norisi taupyti, tai patariu persikirpti OT juostele isilgai per puse- is vieno turesi du  mirksiukas.gif

As siaip jau kai pradedavau OT tai pertrauku nebedarydavau, bet kaip ir kitos merginos sake- pradedavau OT daryti kelios dieneles pries galima O- ilga laika stebejau savo cikla ir jau turejau patirties nuspeti, kada O arteja (tarkim, kad ir vaisingos gleives).

Na, o siaip tai manau, kad prakeista viena diena po aiskiai neigiamo OT nera tragedija. Juo labiau, pastojame juk ne nuo OT o nuo ND  4u.gif

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Sis menesis - pirmas mano gyvenime, kada bandau pagauti O su OT. Nes po mano visu cistu operaciju gavosi taip, kad per paskutinius metus laiko mmm pasislinko daugiau nei menesiu, is 6-7 dienu liko tik 3-4 dienos (kartais pirma diena tik "normali" kitas tik teplioja, o buna, kad kaip ateina mmm tai visu pajegumu tas kelias dienas blush2.gif ), palyginus su seniau isskyru galima sakyti nera.. Na, seniau galejau lengvai pagal isskyras gaudytis - dabar beveik svaru visa menesi.
Kadangi bandom jau daugiau nei metus, tai pagalvojau, kad tikrai metas OT. Pagal savo kuna visiskai neturiu supratimo kada mano O vyksta dabar. Tai kazkaip pagalvojau, kad nepagaunam zirniuko todel, kad gal mano O daug anksciau nei galvoju ir pan.
Po mano mmm dabar tik kelios dienos praejo, pradejau darytis OT ir turbut iki kokios 10 CD bandysiu pagal jusu patarimus - ne kasdien darysiu.. 4u.gif
Negaila man OT, esme ta, kad kaskart kai jau ruosiuosi daryti, tai bunu tokia "issitampius vidiniskai"... Nemoku paaiskinti, bet as taaaip laukiu tu vaisingu dieneliu, kad man atrodo, kad kasdien jei tikrinciau - sutrumpinciau savo gyvenima finale kokia valanda lotuliukas.gif Prisijaudinu labai...
Zodziu, nosi auksciau ir gaudau savo vaisingas dieneles wink.gif
Atsakyti
Sveikos OT gadintojos mirksiukas.gif ,praeita cikla dariau pertrauka su OT,tai si pradesiu vel,nuo siandien,nes kol kas man zalias miskas su ta O ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Atsakyti
siandien 12dpo pasidariau ot, kazkas vos vos lyg matos, bet jauciu man visad jie matos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 05, 13:13)
siandien 12dpo pasidariau ot, kazkas vos vos lyg matos, bet jauciu man visad jie matos lotuliukas.gif

Kai pastojau, 12DPO NT vaiduokliavo, o OT buvo aiskios ryskios riebios dvi juosteles. Patarciau daryti NT, o ne OT nestumo nustatymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 05, 15:37)
Kai pastojau, 12DPO NT vaiduokliavo, o OT buvo aiskios ryskios riebios dvi juosteles. Patarciau daryti NT, o ne OT nestumo nustatymui  4u.gif

aisku, taip ir galvojau, kad ot butu labai ryskus drinks_cheers.gif
Nes ten vos vos iziurima, na, gal kaip kokia 10CD.
Turbut kaip ir visos kitos dabar laukiu naujos O, nors dar mmm neatejo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 05, 15:37)
Kai pastojau, 12DPO NT vaiduokliavo, o OT buvo aiskios ryskios riebios dvi juosteles. Patarciau daryti NT, o ne OT nestumo nustatymui  4u.gif

O kokius OT tu naudoji? kokio jautrumo? As naudoju 20 ar 25 jautrumo pirktus is ZA, tai jie kazkokie neryskus, net kontroline juostele atrodo galetu but ryskesne, o tariama O diena praktiskai niekad nebuna tokios jau riebut riebuteliai II g.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 05, 14:35)
O kokius OT tu naudoji? kokio jautrumo? As naudoju 20 ar 25 jautrumo pirktus is ZA, tai jie kazkokie neryskus, net kontroline juostele atrodo galetu but ryskesne, o tariama O diena praktiskai niekad nebuna tokios jau riebut riebuteliai II  g.gif

Manieji 20miU jautrumo. Bet cia kiekviena individualiai turi atsirinkti jai tinkamiausius. Man pries O irgi nebudavo tokie visiskai teigiami, manau man idealiausiai butu tike 15miU.
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 05, 16:35)
O kokius OT tu naudoji? kokio jautrumo? As naudoju 20 ar 25 jautrumo pirktus is ZA, tai jie kazkokie neryskus, net kontroline juostele atrodo galetu but ryskesne, o tariama O diena praktiskai niekad nebuna tokios jau riebut riebuteliai II  g.gif

As irgi is ZA 20 naudoju,man irgi niekada nebudavo riebus II g.gif
Atsakyti
as tiksliai nezinau kokius turiu...............( irgi is ZA)
dabar turiu su melynu galiuku jie man nelabai schmoll.gif
turejau su zaliu tai tie super ryskus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 05 05, 22:33)
as tiksliai nezinau kokius turiu...............( irgi is ZA)
dabar turiu su melynu galiuku jie man nelabai  schmoll.gif
turejau su zaliu tai tie super ryskus buvo  ax.gif

melyni is ŽA pas mane 20 jautrumo, nesu turejus kitu, bet irgi nepasakyciau, kad kontroline labai labai ryski.
Atsakyti