Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(ixchel @ 2010 05 01, 10:20)

Zubriuka- as tai supratau, kad tu turi omeny, kad turi subresti spermatozoidai(raso, kad net kas 60-72h tesubresta unsure.gif ). Tik va nezinau, ar jie ir pas moteri pateke gali bresti, ar jau nebe g.gif

Na, as tiesiog galvojau, ar iskart ND uzsiimineti ar palaukti apie 24 val ir tada (nes tada kaip tik ant O uztaikyciau)... Kad seklytes stiprios butu ir lengviau plauktu iki tikslo smile.gif
Bet turbut kai pamatysiu OT teigiama, tai iskart i lova nieko nelaukus... tongue.gif

QUOTE(Selva @ 2010 05 01, 10:30)

Sveikam vyrui kelis dienos is eiles po karta per para ND tikrai nepasiukslins rezultatu  schmoll.gif Plius, spermiukai isgyvena moters organizme kelias dienas.

Taip kad pamacius teigiama OT ND jau galima atlikineti kasdien arba bent kas antra diena. Na, o jei norisi taupyti, tai galima daryti iki teigiamo OT  mirksiukas.gif  Taciau vis tik ilgesnis, nei 4dienu susilaikymas- nepatartinas.

Aciu, aciu!!!! 4u.gif Uij kaip darbuosimes!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 01, 21:30)
Na kas is to OT- vis tiek neduos tikslaus atsakymo. Juo labiau, kai taip mazai DPO.

Man beskaitant iskilo toks kvailas klausimas (cia kaip is Mitu grioveju doh.gif lotuliukas.gif )- ar karta panaudotas NT su neigiamu rezultatu, tapus nesciai rodytu teigiama rezultata biggrin.gif ? Juk reaguoja i atsiradusi hcg, kurio anksciau nebuvo g.gif
Atsakyti
Siandien man pradejo teplioti rudai. Nelabai stipriai, daugiau gleiviu.
Temperatura diena buvo 37.1.
Bet viskam turiu paaiskinimus- teplioja, nes maitinu pieneliu savo dicki.(sakau, gal del to ir testai tokie pakankamai ryskus g.gif , gal prolaktinas ir LH kazkaip susije? g.gif )
Temperatura kartais siaip uzkyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 02, 18:25)
Siandien man pradejo teplioti rudai. Nelabai stipriai, daugiau gleiviu.
Temperatura diena buvo 37.1.
Bet viskam turiu paaiskinimus- teplioja, nes maitinu pieneliu savo dicki.(sakau, gal del to ir testai tokie pakankamai ryskus g.gif , gal prolaktinas ir LH kazkaip susije? g.gif )
Temperatura kartais siaip uzkyla biggrin.gif

Deja, siuo atveju temperatura nepasako nieko, nebent ji matuojama ryte vos nubudus, tam tikroje vietoje ir yra pakankamai dienu matuota tiek pries ovultacija, tiek ir po ovuliacijos.

Prolaktinas su ciklu tai be abejo susijes, nes itakoja O. Jei aukstas PRL, tai O gali buti slopinama. Nezinau tiksliai, kokiu budu PRL slopina O- neutralizuodamas LH poveiki, ar stabdydamas folikulu augima, ar kaip kitaip, bet jei aktyviai maitini, tai teoriskai gali kol kas buti sunkiau pastoti.

Bet dar ne viskas prarasta- dar laukiam ciklo atomazgos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 02, 21:47)
Deja, siuo atveju temperatura nepasako nieko, nebent ji matuojama ryte vos nubudus, tam tikroje vietoje ir yra pakankamai dienu matuota tiek pries ovultacija, tiek ir po ovuliacijos.

Prolaktinas su ciklu tai be abejo susijes, nes itakoja O. Jei aukstas PRL, tai O gali buti slopinama. Nezinau tiksliai, kokiu budu PRL slopina O- neutralizuodamas LH poveiki, ar stabdydamas folikulu augima, ar kaip kitaip, bet jei aktyviai maitini, tai teoriskai gali kol kas buti sunkiau pastoti.

Bet dar ne viskas prarasta- dar laukiam ciklo atomazgos  4u.gif

del temperaturos visiskai sutinku drinks_cheers.gif
jau senokai maitinu tik 1 karta pries nakti, matindama sausi buvau pastojus, deja verysad.gif
Pamirsau pamineti, kad tepliojimas man ne pirma karta- kai labai sumazinau maitinima pienuku, tada kartais buna, kad pries mmm pateplioja(bet dazniau buna pora- trejeta dienu pries). Bet, pvz., pries tai buvusi cikla visai netepliojo.
Sianakt pirma karta nakciai nemaitinau vaikucio... Kazkaip ir gaila, bet, kita vertus, jau nemazas...
Testu kol kas negadinu, matau, kad neverta, nes kiek radau foto, tai net 12 diena vos iziurimi testai(NT). O OT gali buti kokia banga, dar apgaus doh.gif
Atsakyti
Sveikos ,
Ar jums taip yra buvę, gal vieną dieną ov testas ryškesnis, kita blankesnis? blush2.gif Darau kiekvieną dieną, vakar jau lyg ryškesnis, ne teigiamas, bet... o šiandien vos matomas. Bandom sesei broliuką pagaut, tai dabar laukiu tos lemtingosios OOO tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2010 05 03, 14:43)
Sveikos ,
Ar jums taip yra buvę, gal vieną dieną ov testas ryškesnis, kita blankesnis?  blush2.gif Darau kiekvieną dieną, vakar jau lyg ryškesnis, ne teigiamas, bet... o šiandien vos matomas. Bandom sesei broliuką pagaut, tai dabar laukiu tos lemtingosios OOO  tongue.gif

Taip, tai visom taip yra. LH juk sulyka labai trumpam. Tai paprastai OT ir buna- pirma neryskus, tada stipriai ryskus, tada vel neryskus ar net nematomi.

Po ryskaus OT O gali ateiti per 0-48val vidutiniskai. Tad pats laikas kibti i darbus.
Atsakyti
O man ir siandien teplioja, ryskus pms, tuoj ateis mmm. Teks ir kita menesi OT gadint.
Atsakyti
Dar klausimeli, mergaites, turiu...
Jei tarkim man siandien parode OT neigiama, ar nebus per didelis tarpas, jei kita karta tik poryt darysiuos.. Nes dar prie ciklo vidurio nepriartejau, kazkaip atrodo, kad gal dar ne laikas O, tai norisi pataupyti testukus... Kad ir kitam menesiui uztektu! blink.gif
Kaip jus darot? Saziningai kiekviena diena, ar nieko tokio prasokti keleta???
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 04, 03:58)
Dar klausimeli, mergaites, turiu...
Jei tarkim man siandien parode OT neigiama, ar nebus per didelis tarpas, jei kita karta tik poryt darysiuos.. Nes dar prie ciklo vidurio nepriartejau, kazkaip atrodo, kad gal dar ne laikas O, tai norisi pataupyti testukus... Kad ir kitam menesiui uztektu!  blink.gif
Kaip jus darot? Saziningai kiekviena diena, ar nieko tokio prasokti keleta???

Jeigu dar tik ciklo pradzia, tai ner ko gadint tu OT tongue.gif Mano ciklas 28-30 dienu, tai as pradedu gadint kazkur nuo 11-12 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 04, 06:03)
Jeigu dar tik ciklo pradzia, tai ner ko gadint tu OT  tongue.gif  Mano ciklas 28-30 dienu, tai as pradedu gadint kazkur nuo 11-12 CD  mirksiukas.gif

mano irgi ciklas 28 -29 dienos tai visada O budavo kokia 15CD tai OT pradedavau gadinti nuo kokios 12 irgi dienos o va praejusi cikla tai ir buciau praziopsojus O nes ji ivyko anksciau 13 CD. ir as pastojau bet nelaimingai verysad.gif taip kad geriau jau nuo kokios 10 CD pradeti aisku jei testuku negaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 05 04, 11:07)
mano irgi ciklas 28 -29 dienos tai visada O budavo kokia 15CD tai OT pradedavau gadinti nuo kokios 12 irgi dienos o va praejusi cikla tai ir buciau praziopsojus O nes ji ivyko anksciau 13 CD. ir as pastojau bet nelaimingai  verysad.gif  taip kad geriau jau nuo kokios 10 CD pradeti aisku jei testuku negaila  rolleyes.gif

Man gruodzio menesi buvo tas pats kas ir tau verysad.gif Dabar bandau 3-cia cikla po persileidimo ax.gif
Atsakyti