Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 04 27, 17:05)
Kita karta (jei prireiks), patarciau isbandyti mazesnio jautrumo OT  g.gif  Gal bus maziau vaiduokliuojanciu..

Na man ir siandieninis ryskus smile.gif

O tu pirma cikla daraisi OT? Kokio ilgio tavo ciklai?

standartiskai 28 dienos.Darausi pirma cikla.Mazesnio jautrumo - 25? Na, kol kas turiu dar tiek, kad ir kitam ciklui pakaks (geriau nereiktu, bet jei juostele ne tokia ryski, turbut jau reiks). ax.gif
Siandieninis kai labiau apdziuvo, maziau ryskus, bet tikrai be abejoniu 2 juosteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 27 balandžio 2010 - 16:11
Esu nekantri blush2.gif
sakykite, rasete, kad OT anksciau nestuma parodo nei NT. O kada galima bandyt? Vis tiek ne anksciau spejamos implantacijos, t.y. ne anksciau nei savaite po O? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 04 29, 08:23)
Esu nekantri blush2.gif
sakykite, rasete, kad OT anksciau nestuma parodo nei NT. O kada galima bandyt? Vis tiek ne anksciau spejamos implantacijos, t.y. ne anksciau nei savaite po O? g.gif  unsure.gif

Implantacija vykti gali 4-11DPO. Dazniausiai apie 6DPO. Iki to laiko nei OT, nei NT nerodys. Siaip tai OT nera patikimas nestumo testas, bet man asmeniskai, kai 12DPO 10miU jautrumo NT rode blanku antra bruksneli, 20miU jautrumo OT buvo ryskut ryskytelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 29, 17:17)
Implantacija vykti gali 4-11DPO. Dazniausiai apie 6DPO. Iki to laiko nei OT, nei NT nerodys. Siaip tai OT nera patikimas nestumo testas, bet man asmeniskai, kai 12DPO 10miU jautrumo NT rode blanku antra bruksneli, 20miU jautrumo OT buvo ryskut ryskytelis  ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif man iki 12-kos dpo - kaip nuo Zemes iki menulio lotuliukas.gif
O darant OT vietoj NT, ji darei ryte, kaip siuloma su NT, ar po pietu, kaip priklauso OT? g.gif
Tiesa, gal as save per daug stebiu, bet pamaudzia pilva, vakar beveik visa diena maude kairi sona zemai(bet man taip buvo su negimdiniu verysad.gif ). Siandien kazkaip nieko labai isskirtinio nejauciu, testu nebegadinu biggrin.gif
Sveikinu su pilvelio gyventoju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 29 balandžio 2010 - 18:18
QUOTE(ixchel @ 2010 04 29, 17:16)
O darant OT vietoj NT, ji darei ryte, kaip siuloma su NT, ar po pietu, kaip priklauso OT? g.gif
Tiesa, gal as save per daug stebiu, bet pamaudzia pilva, vakar beveik visa diena maude kairi sona zemai(bet man taip buvo su negimdiniu verysad.gif ). Siandien kazkaip nieko labai isskirtinio nejauciu, testu nebegadinu biggrin.gif
Sveikinu su pilvelio gyventoju wub.gif

OT dariau diena.

O kad mes visos save stebim po O kaip po padidinamuoju stiklu- nekeista rolleyes.gif Geriausiai sita uzsiemima mesti smile.gif Skausmeliai tikrai del visokiu dalyku gali buti, nereikia iskart isivaizduoti blogiausio, net jei tureta skaudi patirtis. Juo labiau, kad dar labai anksti.

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

As irgi prie sitos temeles jungiuosi, jei galima blush2.gif ... Skaitinejau skaitinejau jau senokai, nusprendziau pati "aktyviau" sudalyvauti... Mazuliukas pas mane jau sapnuose/svajonese senai gyvena, su vyru bandom jau metus, bet niekaip! Taip skaudu kartais buna, kad nebeismanau kur detis, ypac kai MM sulaukiu...
Si menesi nusipirkau OT, bandysiu pasiziureti, gal mano O ne tom dienom vyksta, kada as galvojau ir "intensyviai" stengiausi.. Gal taip pavyks tapti nestuke.gif , nes antraip doh.gif
Atsakyti
Zubriuka- greito tau pastojimo 4u.gif

O man siandien siaubingai sudure kairi sona- taip, lyg kazkas butu plyse, truke. O buvo taip- staigiai nuo kedes stojaus ir pajutau baisulini skausma, vos nuejau iki kito kambario,kur vaikutis pabudo blink.gif Dabar jau tik maudima jauciu unsure.gif
Siandien 7 dpo, galvoju, gal koki sekmadieni padaryt OT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 04 29, 23:39)
Sveikos mergaites  4u.gif

As irgi prie sitos temeles jungiuosi, jei galima  blush2.gif ... Skaitinejau skaitinejau jau senokai, nusprendziau pati "aktyviau" sudalyvauti... Mazuliukas pas mane jau sapnuose/svajonese senai gyvena, su vyru bandom jau metus, bet niekaip! Taip skaudu kartais buna, kad nebeismanau kur detis, ypac kai MM sulaukiu...
Si menesi nusipirkau OT, bandysiu pasiziureti, gal mano O ne tom dienom vyksta, kada as galvojau ir "intensyviai" stengiausi.. Gal taip pavyks tapti  nestuke.gif , nes antraip  doh.gif

Linkiu sekmes bigsmile.gif

As planavau antra nestuma 2 men, nekantri buvau irgi...tai neisketusi nusipirkau O testuku ir jau pirmaji menesi 'uzkibo', nes per visas teigiamo O testuko dienas darbavomes kaip reikiant ir pavyko mirksiukas.gif

Linkiu ir tau taip lengvai susilaukti tokstamo leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 04 30, 14:23)
Zubriuka- greito tau pastojimo 4u.gif

O man siandien siaubingai sudure kairi sona- taip, lyg kazkas butu plyse, truke. O buvo taip- staigiai nuo kedes stojaus ir pajutau baisulini skausma, vos nuejau iki kito kambario,kur vaikutis pabudo blink.gif Dabar jau tik maudima jauciu unsure.gif
Siandien 7 dpo, galvoju, gal koki sekmadieni padaryt OT g.gif

Tik nesakyk, kad OT vietoj NT darysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufle @ 2010 04 30, 20:06)
Linkiu sekmes  bigsmile.gif

As planavau antra nestuma 2 men, nekantri buvau irgi...tai neisketusi nusipirkau O testuku ir jau pirmaji menesi 'uzkibo', nes per visas teigiamo O testuko dienas darbavomes kaip reikiant ir pavyko  mirksiukas.gif

Linkiu ir tau taip lengvai susilaukti tokstamo leliuko  4u.gif

Aciu labai!! 4u.gif Tikiuosi, kad si menesi pavyks...
Kadangi pirma karta OT naudoju, sioj srityje visiska neismanele esu, tai gal galetumet man patarti... Kai jau man parodys "teigiama", na, kad O ivyks, kada jus ND atliekat? blush2.gif Nes ant OT parasyta, kad O turetu ivykti per 24-36 val nuo tada tarsi, kaip pirma karta teigiama OT pamatai. As esu prisiskaicius, kad labai daznai ND atlikineti "nesveika" doh.gif Kad geriau su tarpais, kas dvi kokias dienas... Tai pamacius OT teigiama, ar iskart ND atlikineti ar palaukti dienele ir tada... unsure.gif Cia kazkaip neaiskiai surasiau, na, sviestas sviestuotas, bet kas suprato - duokit kokia zinia rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 01, 13:44)
Tik nesakyk, kad OT vietoj NT darysi  schmoll.gif

ta prasme net neverta apskritai OT gadint? (siaip ir pozymiu kazkokiu nelabai yra, del ko gadint unsure.gif ). NT dar tikrai anksti blush2.gif Jau sudvejojau, ar si cikla ji apskritai teks panaudot blush2.gif

Zubriuka- as tai supratau, kad tu turi omeny, kad turi subresti spermatozoidai(raso, kad net kas 60-72h tesubresta unsure.gif ). Tik va nezinau, ar jie ir pas moteri pateke gali bresti, ar jau nebe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 01 gegužės 2010 - 20:22
QUOTE(ixchel @ 2010 05 01, 19:20)
ta prasme net neverta apskritai OT gadint? (siaip ir pozymiu kazkokiu nelabai yra, del ko gadint unsure.gif ). NT dar tikrai anksti blush2.gif Jau sudvejojau, ar si cikla ji apskritai teks panaudot blush2.gif

Na kas is to OT- vis tiek neduos tikslaus atsakymo. Juo labiau, kai taip mazai DPO.

Net jei ir teigiamas OT bus- vis tiek juk NT darysi pasitikrinti. O jei bus neigiamas, irgi klausimas, gal per anksti, gal vertejo tikraji nestumo testa daryti.

Tas nestumo speliojimas is OT yra panasiai kaip nestumo speliojimas is progesterono tyrimo po ovuliacijos doh.gif Jei progesteronas aukstas, tai gal nestuke.gif Bet juk tam ir yra kraujo hcg bei slapimo hcg testai, kad nustatytu nestuma mirksiukas.gif Visa kita- speliones, sutapimai ir panasiai...

Zubriuka- as tai supratau, kad tu turi omeny, kad turi subresti spermatozoidai(raso, kad net kas 60-72h tesubresta unsure.gif ). Tik va nezinau, ar jie ir pas moteri pateke gali bresti, ar jau nebe g.gif

Na, moters organizme spermiukai ne bresta, o po truputuka zuva ax.gif

Sveikam vyrui kelis dienos is eiles po karta per para ND tikrai nepasiukslins rezultatu schmoll.gif Plius, spermiukai isgyvena moters organizme kelias dienas.

Taip kad pamacius teigiama OT ND jau galima atlikineti kasdien arba bent kas antra diena. Na, o jei norisi taupyti, tai galima daryti iki teigiamo OT mirksiukas.gif Taciau vis tik ilgesnis, nei 4dienu susilaikymas- nepatartinas.
Atsakyti