Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(gandriuke... @ 2010 04 27, 08:17)
Kazkada kai turejau buvo žali, dabar kur turejau kitus  berods 20 jautrumo buvo mėlyni.Bet cia nerodiklis , gi gali firmos ir spalvos skirtis  g.gif  g.gif

Jeigu is ZA pirkti OT, tai manau tik pagal spalva ir issiaiskinsi kokio jautrumo, nes ant pakelio niekur nera parasyta g.gif

Gal kitos merginos zino, kaip pagal spalva jautruma nustatyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 04 26, 19:47)
Merginos, gal galit pasakyti kokio jautrumo ir kokia tvarka naudojate OT? g.gif
Tarkim jei jautrumas 15ir 20? Aciu 4u.gif

Labai individualu. Merginom, kurios linkusios i policistines kiausides, pas kurias daugiau, nei turetu buti hormono LH- jautrus OT be reikalo pravaiduokliuoja, tad geriau rinktis maziau jautrius.

Mano LH yra normoj, as pirkau 20jautrumo, bet manau, man butu labiausiai tike 15jautrumo, nes kai kuriais ciklais OT nebuvo tokie teigiami, kaip reikalauja instrukcija,

QUOTE(LLuna @ 2010 04 27, 07:10)
Trumpiausias, kokia 22dienos. O del investavimo, tai man nera taip svarbu, man svarbiau tik, kad tiksliai ta O pagaut. Dar bandysiu aiskintis, kaip su tom gleivem, nes va pas mane jos tokios labai ,,israiskingos,, tik nesuprantu ka jos reiskia ax.gif

Jei trumpiausias ciklas- 22dienos, o ilgiausia normali poovuliacine faze trunka 16 dienu, tai 22-16= 8, kas reiskia, kad teoriskai O jau galima tiketis nuo 8CD. Tad siulau pries tai ir daryti OT. O jei finansai nespaudzia- pirmaji cikla isvis patariu daryti OT nuo mm pabaigos 4u.gif Kad butu taupiau, juosteles galima zirklemis perkirpti isilgai- turesi du OT is vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Man reikia Jusu nuomoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 04 27, 12:24)
user posted image

Kokio jautrumo OT?

Bet kokiu atveju, labai rekomenduoju pasidaryti OT dar ryt ir gal net poryt- ziureti, ar ryskeja, ar jau blanksta.

Siaip mano akiai 15CD ir 17CD yra ryskiausi g.gif Bet kokiu atveju, manau galima pradeti ND.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 27, 15:10)
Kokio jautrumo OT?

Bet kokiu atveju, labai rekomenduoju pasidaryti OT dar ryt ir gal net poryt- ziureti, ar ryskeja, ar jau blanksta.

Siaip mano akiai 15CD ir 17CD yra ryskiausi  g.gif Bet kokiu atveju, manau galima pradeti ND.

16 dienos testas truputi nekokybiskas, toks kaip subadytas(na, lyg kazkuo butu ispausti taskai ant jo).20 jautrumo.
as ir manau, kad 15 ryskiausia. siandien nedariau, sakau gal ryt darysiu, bus matyt, kas cia vyksta.
O kas yra ND? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 04 27, 13:15)
16 dienos testas truputi nekokybiskas, toks kaip subadytas(na, lyg kazkuo butu ispausti taskai ant jo).20 jautrumo.
as ir manau, kad 15 ryskiausia. siandien nedariau, sakau gal ryt darysiu, bus matyt, kas cia vyksta.
O kas yra ND? blush2.gif

Man dar 17CD ryskokas, tad rekomenduociau dar siandien pabandyti.

ND- namu darbai smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 27, 15:22)
Man dar 17CD ryskokas, tad rekomenduociau dar siandien pabandyti.

ND- namu darbai  smileysex.gif

o as naivuole pagalvojau, kad gal jau laukiuos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 04 27, 13:24)
user posted image

man tikriausia 15 ir 17 g.gif g.gif 16 kazkoks itartinas g.gif
Atsakyti
nu ka, dar viena pasidariau, kai vaikas pavalgys, bandysiu ikelt doh.gif Tik sitas testas jau neturetu skaitytis visai tikslus- darytas 2-3 valandom veliau, pavalgius biggrin.gif (nes siandien nezadejau OT gadint doh.gif )
gandriuke- sakiau, 16cd kazkoks sugadintas, kaip subadytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 27 balandžio 2010 - 15:14
na zodziu dirbat su vyru mirksiukas.gif smileysex.gif smileysex.gif doh.gif

Man paciai praejusi cikla buvo kelias dienas lyg teigiami, bet tai taip ir nesupratau kada ta tikroji O buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 27 balandžio 2010 - 15:17
Truputi palindo po printerio apsaugele doh.gif kazkaip su fotiku geriau lyg buvo unsure.gif
nuo 13 cd iki 18cd:
user posted image

Tiesa pasakius, visai nebesuprantu doh.gif 18 lyg jau blankesne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 27 balandžio 2010 - 15:47
QUOTE(ixchel @ 2010 04 27, 14:46)
Tiesa pasakius, visai nebesuprantu doh.gif 18 lyg jau blankesne unsure.gif

Kita karta (jei prireiks), patarciau isbandyti mazesnio jautrumo OT g.gif Gal bus maziau vaiduokliuojanciu..

Na man ir siandieninis ryskus smile.gif

O tu pirma cikla daraisi OT? Kokio ilgio tavo ciklai?
Atsakyti