Kai pradejau visus BT matavimus ir OT darymus, sita temute vire, vos spejau skaityt, kas gi pasidare?
As OT pradesiu gadint kitos sav pabaigoje tikiuosi bus su kuo pasitarti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 04 24, 19:18)
Kai pradejau visus BT matavimus ir OT darymus, sita temute vire, vos spejau skaityt, kas gi pasidare?
As irgi nuo savaites vidurio, galesim pasidalint informacija
sulaukiau vel 1 ciklo dienos.............
nu ka pradedame is naujo procesa
nu ka pradedame is naujo procesa
Mergaites noreciau tokios informacijos, neismanelei .Planuojam su vyru trecia vaikuti, siuo metu esu su spirale ir kita men.planuoju issiimt. Kadangi auginu dvi dukras, norime pabandyt sukonstruot bernaiti, tai tikslus ovuliacijos lakas itin svarbu. Kaip matau daugelis dar matuoja BT, bet man sitas metodas is vis atkrenta, nes darbo grafikas, toks, kad kas kelias dienas 6 jau bunu darbe, kitomis miegu iki pietu. O koks tikslas naudoti OT ir BT kartu? Ir dar:daugelis taip sudetingai man cia apraso ta OT naudojima ir rezultatu gavima , kaip as suprantu, tai i popietini slapima, merki juostele, ziuri atsakyma ir viskas? O ir pradeti naudoti, kaip suprantu kokia 12 dienu po mmm?
P.S.mano menesines siaubingai nereguliarios, galiu tik 5 dienu paklaida nusakyt kada jos bus , ar ir tokiu atveju galiu OT pasitiket visiskai?
Dekoju is kart visoms atsakiusiom
P.S.mano menesines siaubingai nereguliarios, galiu tik 5 dienu paklaida nusakyt kada jos bus , ar ir tokiu atveju galiu OT pasitiket visiskai?
Dekoju is kart visoms atsakiusiom
QUOTE(LLuna @ 2010 04 26, 17:19)
O koks tikslas naudoti OT ir BT kartu? Ir dar:daugelis taip sudetingai man cia apraso ta OT naudojima ir rezultatu gavima , kaip as suprantu, tai i popietini slapima, merki juostele, ziuri atsakyma ir viskas? O ir pradeti naudoti, kaip suprantu kokia 12 dienu po mmm?
OT neparodo ar/kada ivyksta O. OT parodo tik tai, kad sukyla hormonas LH, kuris turi sukelti ovuliacija. Kada ta ovuliacija ivyksta, ir ar apskritai ji ivyksta mes nezinome. Tai padeda pamatyti BT. Arba PRG tyrimas. OT ne visada buna vadoveliskai teigiami. Kartais jie buna blankesni, nei reikalauja instrukcija, bet BT parodo, kad O yra ivykusi.
Jei ciklas yra nereguliarus, kiek dienu trunka trumpiausi ciklai? paprastai vaze po Ovuliacijos trunka 14dienu (10-16dienu gali varijuoti). Tad jei is ciklo atimsi 16 dienu- tada mazdaug jau galima pradeti tiketis O. OT patartina pradeti daryti keleta dienu pries numatoma O.
QUOTE(Selva @ 2010 04 26, 20:14)
OT neparodo ar/kada ivyksta O. OT parodo tik tai, kad sukyla hormonas LH, kuris turi sukelti ovuliacija. Kada ta ovuliacija ivyksta, ir ar apskritai ji ivyksta mes nezinome. Tai padeda pamatyti BT. Arba PRG tyrimas. OT ne visada buna vadoveliskai teigiami. Kartais jie buna blankesni, nei reikalauja instrukcija, bet BT parodo, kad O yra ivykusi.
Jei ciklas yra nereguliarus, kiek dienu trunka trumpiausi ciklai? paprastai vaze po Ovuliacijos trunka 14dienu (10-16dienu gali varijuoti). Tad jei is ciklo atimsi 16 dienu- tada mazdaug jau galima pradeti tiketis O. OT patartina pradeti daryti keleta dienu pries numatoma O.
viskas dauk sunkiau nei as galvojau , su skaiciavimais man niekada nesiseke
O PRG tai progesterono tyrimas? O ji galima atlikti paciai? Ir gal dar yra daugiau kokiu tyrimu/testu, kaip namu salygomis nustatyti tikslu O laika? Ar tokioms kaip man, nereguliarems nera, net ka stengtis pagaut O?
PRG- progesretonas. Ji tiriame papratai 7dienos po ovuliacijos, tad kazkaip bandyt stebet, kada to ovuliacija vyksta vis tiek reikia. Atitinkama diena nueini ir atlieki kraujo tyrima.
O toms, kuriu ciklai nereguliarus tie OT bei BT ir yra skirti Kuriu reguliarus ir O vyksta mazdaug ta pacia diena nieko juk nei skaiciuoti, nei stebeti nebereikia- ir taip aisku.
Dar karta klausiu, kokio ilgio tavo trumpiausias cilkas?
Jei visiskai esi sumisusi ir pasimetusi, pradek OT darytis nuo mm pabaigos- investuok ir kantriai daryk bent jau 1 cikla. Tada bus aiskiau.
Kiti namudiniai budai paguti O yra gleiviu stebejimas, gimdos kaklelio ciuopimas, girdejau, kad yra tokie seiliu tyrimukai namudiniai ir pan.
O toms, kuriu ciklai nereguliarus tie OT bei BT ir yra skirti Kuriu reguliarus ir O vyksta mazdaug ta pacia diena nieko juk nei skaiciuoti, nei stebeti nebereikia- ir taip aisku.
Jei visiskai esi sumisusi ir pasimetusi, pradek OT darytis nuo mm pabaigos- investuok ir kantriai daryk bent jau 1 cikla. Tada bus aiskiau.
Kiti namudiniai budai paguti O yra gleiviu stebejimas, gimdos kaklelio ciuopimas, girdejau, kad yra tokie seiliu tyrimukai namudiniai ir pan.
Merginos, gal galit pasakyti kokio jautrumo ir kokia tvarka naudojate OT?
Tarkim jei jautrumas 15ir 20? Aciu
Tarkim jei jautrumas 15ir 20? Aciu
Na man asmeniskai geriausi 30 jautrumo, nes turejau 20 tai niekaip nebesuprantu kuris teigiamas.Atrodo jau ta dien lyg abu vienodi, pasirodo po poros dienu dar teigiamesnis O 30 jautrumo maziau rodo vaiduokliuku Na nelabai aiskiai cia surasiau
QUOTE(gandriuke... @ 2010 04 27, 08:00)
Na man asmeniskai geriausi 30 jautrumo, nes turejau 20 tai niekaip nebesuprantu kuris teigiamas.Atrodo jau ta dien lyg abu vienodi, pasirodo po poros dienu dar teigiamesnis O 30 jautrumo maziau rodo vaiduokliuku Na nelabai aiskiai cia surasiau
gandriuke, o kokios spalvos 30jautrumo OT? nes as turiu ir melynu ir zaliu, bet ant ju nera parasyta kokio jautrumo
Kazkada kai turejau buvo žali, dabar kur turejau kitus berods 20 jautrumo buvo mėlyni.Bet cia nerodiklis , gi gali firmos ir spalvos skirtis
QUOTE(Selva @ 2010 04 26, 20:34)
Trumpiausias, kokia 22dienos. O del investavimo, tai man nera taip svarbu, man svarbiau tik, kad tiksliai ta O pagaut. Dar bandysiu aiskintis, kaip su tom gleivem, nes va pas mane jos tokios labai ,,israiskingos,, tik nesuprantu ka jos reiskia