Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Vijora @ 2010 03 15, 19:30)
as irgi paskaitineju ir berniuku ir mergyciu temas biggrin.gif tikrai,kad gaunasi atvirksciai pas jas rolleyes.gif na man taip pat svarbu pastot ir isnesiot sveika vaikuti wub.gif bet noret poreles niekas nedraudzia wub.gif na o kas gims tas...mylesim visviena wub.gif  wub.gif
sekmes ir jum,Afrodite69 4u.gif

Sveikutes,na,mano OT vakar jau blankesnis ir BT grafikas nubreze siandien O linija,tai mano OT gadinimai si men.baigti ax.gif ,lauksim rezultatu mirksiukas.gif
P.S o mes norim antros mergaites wub.gif
Atsakyti
Sveikutes planuojancios 4u.gif as irgi noreciau i jusu buri isitraukti, nes kartu planuoti linksmiau ax.gif
Mes jau planuojam trecias ciklas. Pirmi du nieko neisejo, tai labai dedu viltis i treciaji ax.gif Naudoju OT, tai vakar rode teigiama, na aisku vakar atlikom namu darbus, bet tikrojo O turi buti siandien, tai jau butiniausiai siandien ir rytoj reiks pasidarbuoti ax.gif
Nors praeita menesi irgi tas dvi dienas saziningai atlikom namu darbus, bet deja nieko...
Visoms sekmes kuo greiciau pagauti savo stebuklelius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 15, 18:29)
Jau si cikla negaudziau, ir nors uzkibo, bet neissaugojau savo zirniuko, pabego.... Na ka, bandysime vel  cool.gif  Kol kas su BT nesamones darosi...

Tai tada tikrai TUOJ PAGAUSIT ir išsaugosit mirksiukas.gif
O su BT tai viskas čia gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 19:38)
dabar supratau, kad ir man reikia OT, o tai pagal BT dar nelabai gaudaus, bet lyg jau ir turetu buti O, vat ir pasitikrinciau su OT g.gif  o tau pagal tempa O ar ne 15-16cd?

Pagal BT tau O jau buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2010 03 16, 04:50)
na zinok as ir ilgai nesiryzau gadint OT bet si cikla ryzausi ir jau tris sugadinau, ryskiausias pas mane jis buvo sekmadieni del to ir pazymejau kaip teigiama nors sestadieni jau vaiduokliavo, o siandien labai panasus i vakaryksti, tai nezinau ka ir mastyt, turbut teks laukt menesio galo kad suzinot ar pataikem su ND tongue.gif

Įkelk OT foto, nes pagal BT O nematau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 16, 07:34)
Sveikutes,na,mano OT vakar jau blankesnis ir BT grafikas nubreze siandien O linija,tai mano OT gadinimai si men.baigti ax.gif ,lauksim rezultatu mirksiukas.gif
P.S o mes norim antros mergaites wub.gif

Lauksim REZULTATŲ nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
O aš šiandien pirksiu ananasą ir lauksiu artėjančios O thumbup.gif thumbup.gif Gleivės JAU vaisingos thumbup.gif thumbup.gif O ir noras smileysex.gif ŽVĖRIŠKAS tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 10:52)
Tai tada tikrai TUOJ PAGAUSIT ir išsaugosit  mirksiukas.gif
O su BT tai viskas čia gerai  mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:
O aš šiandien pirksiu ananasą ir lauksiu artėjančios O  thumbup.gif  thumbup.gif Gleivės JAU vaisingos thumbup.gif  thumbup.gif O ir noras  smileysex.gif ŽVĖRIŠKAS  tongue.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sakai, gerai su BT pas mane?? Kad ji budavo apie 36.3 visada per mm unsure.gif Siandien del idomumo pasidariau OT (kzk pasirode lyg tasios isskyros g.gif ), tai antra juostele yra, bet zymiai blankesne g.gif Su gine telefonu kalbejau, sake nekreipti demesio. Bet vistiek idomu, is kur cia tas LH ciklo pradzioje g.gif

Ananasa geriau pirkti po O? Gerai cia skamba laugh.gif Reks ir man isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 10:52)

Pagal BT tau O jau buvo  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nesupratau tu manai, kad man jau buvo O g.gif kada? as tai nesigaudau...bet po o juk lyg tempa i virsu turi soktelti, o man dar nepakilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 16, 13:24)
Nesupratau tu manai, kad man jau buvo O g.gif  kada? as tai nesigaudau...bet po o juk lyg tempa i virsu turi soktelti, o man dar nepakilo ax.gif

Neaisku, kokia BT butu buvusi 18CD - O galejo vykti 17 arba 18CD wink.gif Juk paziurek per 5 padalas pakilusi BT bigsmile.gif Jeigu taip laikysis kokias 3 dienas, F nuvres tau O linija wink.gif
Atsakyti
Tahoe, ananasa valgome pries O, taip pat patariama krimsti riesutus, dziovintus abrikosus- padeda auginti gleivine mirksiukas.gif

O del BT ir OT nestresuok ir- gerai gine pasake- nepervertink. Juk kabinosi zirniukas, dar organizme yra nestumo liekanu. Geriau neuzsiciklink ties tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 13:38)
Tahoe, ananasa valgome pries O, taip pat patariama krimsti riesutus, dziovintus abrikosus- padeda auginti gleivine  mirksiukas.gif

O del BT ir OT nestresuok ir- gerai gine pasake- nepervertink. Juk kabinosi zirniukas, dar organizme yra nestumo liekanu. Geriau neuzsiciklink ties tuo  4u.gif

Vsio, pirksiu siandien gleivines augintoju visokiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 16 kovo 2010 - 13:54
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 16, 13:01)
Sakai, gerai su BT pas mane?? Kad ji budavo apie 36.3 visada per mm  unsure.gif Siandien del idomumo pasidariau OT (kzk pasirode lyg tasios isskyros  g.gif ), tai antra juostele yra, bet zymiai blankesne  g.gif Su gine telefonu kalbejau, sake nekreipti demesio. Bet vistiek idomu, is kur cia tas LH ciklo pradzioje  g.gif

Ananasa geriau pirkti po O? Gerai cia skamba laugh.gif Reks ir man isigyt smile.gif

Juk sakei, kad buvo užkibęs žirniukas unsure.gif Tai dėl to ta BT ir buvo aukštesnė mirksiukas.gif O OT gali ir vaiduokliauti dėl pabėgimo, bet tu jų negadink mirksiukas.gif

Ananasą geriau prieš O- jis storina gleivinę (nu netiesiogiai lotuliukas.gif ). Bet aš valgau ir prieš ir po- man jie dabar LABAI skanūs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 16, 13:24)
Nesupratau tu manai, kad man jau buvo O g.gif  kada? as tai nesigaudau...bet po o juk lyg tempa i virsu turi soktelti, o man dar nepakilo ax.gif

Atsiprašau doh.gif , nežinau iš kur aš čia ištraukiau frusty.gif Turbūt kažką sumaišiau blush2.gif Tau TIKRAI O dar prieš akis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 13:38)

bigsmile.gif turim potencialią kandidatę į nestuke.gif bigsmile.gif Puiki BT thumbup.gif thumbup.gif Kiek dienų liko iki mmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 16, 14:37)
Atsiprašau  doh.gif , nežinau iš kur aš čia ištraukiau  frusty.gif Turbūt kažką sumaišiau  blush2.gif Tau TIKRAI O dar prieš akis  mirksiukas.gif

Ne ne, ji pasirodo buvo paeksmerimentavimui uzdejusi kazkuria diena 36.9 ir nenuemusi, del to taip ir buvo, ir as pakomentavau, kad O jau buvo laugh.gif Bet dabar jau sutvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na ka,Selva,snd pakilau 36,8 smile.gif
ir vakar pakoregavau FF BT savo kai kurias,kurios buvo su pusytem,o zymejau be...nemaniau,kad galima,ir ka jsu manot...ogi perskaiciavo mano O ,ne 17 o 16cd biggrin.gif nemaniau,kad tos pusytes tokios svarbios blush2.gif pasirodo,kad net labai
va imetu savo grafikiuka
http://www.fertility...com/home/2d7e1f
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 16, 14:40)
Ne ne, ji pasirodo buvo paeksmerimentavimui uzdejusi kazkuria diena 36.9 ir nenuemusi, del to taip ir buvo, ir as pakomentavau, kad O jau buvo laugh.gif Bet dabar jau sutvarke smile.gif

Ufff karsta.gif karsta.gif O aš pagalvojau, kad man jau vaidenasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2010 03 16, 14:44)
Sveikos 4u.gif na ka,Selva,snd pakilau 36,8 smile.gif
ir vakar pakoregavau FF BT savo kai kurias,kurios buvo su pusytem,o zymejau be...nemaniau,kad galima,ir ka jsu manot...ogi perskaiciavo mano O ,ne 17 o 16cd biggrin.gif nemaniau,kad tos pusytes tokios svarbios blush2.gif pasirodo,kad net labai
va imetu savo grafikiuka
http://www.fertility...com/home/2d7e1f

Va va thumbup.gif thumbup.gif O čia jau aš suprantu, čia jau GĖRIS thumbup.gif thumbup.gif
Sėkmės įsitvirtinime mirksiukas.gif
Atsakyti