tai ebay jie pigus, uz 25 vnt 20lt mokejau. ir viska puikiai parodo
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 04 07, 00:09)
tai ebay jie pigus, uz 25 vnt 20lt mokejau. ir viska puikiai parodo
Vakar čia, Lietuvoje, irgi už 20vnt 25lt sumokėjau. Yra tarp skelbimų portalų pora merginų parduodančių. Gal iš kokio ebej'aus ir prisisiuntusios
O ar siaip teisingai rodo tie OT?
QUOTE(Jolancik @ 2010 04 08, 22:30)
man rode teisingai, kaiptik buvo ciklo vidurys ir vaisingos gleives, tai manau jie puikiai parodo, jei kam reikia as 10 dar galiu parduot
Sveikos, planuotojos.
Atėjau padėkoti Žydroms Akims už OT ir NT
Plavanom keturis ciklus, o juos naudojau tris.
OT šį ciklą buvo kaip niekada teigimas, o NT nėštumą parodė jau 12DPO
Ačiū ir sėkmės jums visoms
Atėjau padėkoti Žydroms Akims už OT ir NT
Plavanom keturis ciklus, o juos naudojau tris.
OT šį ciklą buvo kaip niekada teigimas, o NT nėštumą parodė jau 12DPO
Ačiū ir sėkmės jums visoms
Labutes,
senokai buvau uzsukus
Norejau paklausti mergaiciu ismananciu apie anovuliacinius ciklus, nes nerandu pakankamai informacijos internete.
Kazkaip jauciu, kad sis C bus toks...
OT buvo teigiamas (bent jau man taip atrodo) 16CD, bet BT nepakilo. Jau kelias dienas jauciu pabrinkusia krutine kuri dazniausia tampa tokia kelias dienas pries mm.
Taip vat, jei kuri galetu papasakoti truputuka apie anovuliacija. T.y kaip tada atkeliauja mm? Kada?
senokai buvau uzsukus
Norejau paklausti mergaiciu ismananciu apie anovuliacinius ciklus, nes nerandu pakankamai informacijos internete.
Kazkaip jauciu, kad sis C bus toks...
OT buvo teigiamas (bent jau man taip atrodo) 16CD, bet BT nepakilo. Jau kelias dienas jauciu pabrinkusia krutine kuri dazniausia tampa tokia kelias dienas pries mm.
Taip vat, jei kuri galetu papasakoti truputuka apie anovuliacija. T.y kaip tada atkeliauja mm? Kada?
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 04 12, 13:21)
mm atkeliauja, kai pasensta gleivine.
Esant ovuliaciniam ciklui, mm sukelia progesterono kaita organizme. Po O pregesteronas pakyla, o pries mm jis krenta ir gleivine pradeda atsidalinti- pasirodo mm. Kadangi anovuliaciniame cikle PRG nekyla/nesileidzia, taigi, belieka laukti, kada gleivine pati sugalvos atsidalinti. Tai gali ivykti ir greitai, ir negreitai... Kartais prireikia net vaistu mm issaukti.
QUOTE(Selva @ 2010 04 13, 18:34)
mm atkeliauja, kai pasensta gleivine.
Esant ovuliaciniam ciklui, mm sukelia progesterono kaita organizme. Po O pregesteronas pakyla, o pries mm jis krenta ir gleivine pradeda atsidalinti- pasirodo
Esant ovuliaciniam ciklui, mm sukelia progesterono kaita organizme. Po O pregesteronas pakyla, o pries mm jis krenta ir gleivine pradeda atsidalinti- pasirodo
Aciukas
Tau tai tikrai dideli dideli sveikinimai!
Matyt suklydau, BT pakilo, tai O greiciausiai ivyko (tik nieko nesuprantu su tuo OT 16 CD), gaila, kad si men I fazeje nesigavo matuoti (gal BT buvo zema ir O galejo but 16 CD ) Kas visai tiketina pagal mano pojucius (pilva pamaudena, krutine pabrinkus, lyg mm jau netoli )
bet kokiu atveju reikia laukt mm, sis C nurasytas, kaip tycia antra men is eiles pries pat O kazkas atsitinka, kad tenka antibijotikus kapoti Matyt dar nelaikas
brangiosios gal kuri jau nesulauket mmm.......
as dar laukimo stadijoje.............
QUOTE(Kyria @ 2010 04 19, 10:32)
brangiosios gal kuri jau nesulauket mmm.......
tikrai, kazkaip apmiro temute, negi jau visos laukime. O gal po tylos bus didele audra teigiamu ne tik OT bet ir NT
Deja OT baigesi, o mmm vel atėjo
ŽydrosAkys jusu dėžutė pilna, noriu jums žinute atsiust
ŽydrosAkys jusu dėžutė pilna, noriu jums žinute atsiust