Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Emse @ 2010 04 01, 10:01)

Dar net vyrui nepasakiau, nes jau i darba isvaziaves, jums pirmoms pranesu savo dziugia naujiena ax.gif  Aisku dar labai bijau dziaugtis, kita savaite eisiu pas gydytoja, kad patvirtintu kad viskas gerai.

Sveikinimai kuo didziausi clap.gif

QUOTE(ramune.v @ 2010 04 01, 10:39)
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as i Jusu gretas, tikiuosi priimsit  ax.gif planuojam bernuzeli pasigauti tai bandysiu ir as pasikankint su O. Niekada to nedariau tai net nezinau nuo ko pradeti, pasiskaitinejau, cia visos tokios draugiskos, gal sakau padesit susigaudyti, nera laiko daug ir ilgai info rinkti, gerai butu kad jau patyrusios trumpai patartu ka ir nuo ko pradet  rolleyes.gif  ax.gif

Labukas,
Na, pradeti reiktu nuo to:
1. Isigyti OT, bent kokiu 5-6vnt (pigiausia is forumietes Žydros Akys, arba siusti is pvz Ebay)
2. Isisaiskinti, kokio ilgio tavo ciklas, kad zinoti nuo kada pradeti daryti OT.
3. O daznaisuiai vyksta likus 14d iki ateinanciu mm, t.y. jeigu pvz ciklo ilgis 30d, tai O turetu ivykti mzd 16CD. Tokiu atveju likus kelims dienoms iki numatomos O, reiktu pradeti daryti OT, tol kol OT bus ryskiai teigiamas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 01, 12:17)
jeeega  clap.gif Garsiai dziaugiuosi ir tyliai sveikinu, kad neissigastu zmogiukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O ar jau spejai to vandenelio is saltinio pagerti?  bigsmile.gif

Nea jokio vandenelio negeriau ax.gif tongue.gif
Aciu merginos uz sveikinimus!!!!
Atsakyti
O jeigu man 14 CD buvo testas neigiamas toks kaip buvau idejusi foto 25 puslapyje, 15 CD (vakar) buvo teigiamas, o 16 CD (siandien) jis vel neigiamas na toks kaip ir 14 CD. Tai reiskiasi O jau ivyko? g.gif
Idedu ivertinimui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 01 balandžio 2010 - 17:16
sveikutes 4u.gif
EMSE sveikinimai wub.gif
na ir vel as cia ax.gif gadint OT pradesiu nuo rytojaus bigsmile.gif
merginos,kurios matuojasi BT,sakykit,ar jums visad pavyksta ramiai ismiegot bent tas 3val?o jei ne,tai ar vistiek matuojates BT?nes man tai isvis nebepavyksta ramiai ismiegot nakti verysad.gif tai vyras knarkia pasonej doh.gif tai dar kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 01, 13:15)
Na, pradeti reiktu nuo to:
1. Isigyti OT, bent kokiu 5-6vnt (pigiausia is forumietes Žydros Akys, arba siusti is pvz Ebay)
2. Isisaiskinti, kokio ilgio tavo ciklas, kad zinoti nuo kada pradeti daryti OT.
3. O daznaisuiai vyksta likus 14d iki ateinanciu mm, t.y. jeigu pvz ciklo ilgis 30d, tai O turetu ivykti mzd 16CD. Tokiu atveju likus kelims dienoms iki numatomos O, reiktu pradeti daryti OT, tol kol OT bus ryskiai teigiamas wink.gif

Aciu labai uz trumpas instukcijas thumbup.gif
QUOTE(Vijora @ 2010 04 01, 18:39)
merginos,kurios matuojasi BT,sakykit,ar jums visad pavyksta ramiai ismiegot bent tas 3val?o jei ne,tai ar vistiek matuojates BT?nes man tai isvis nebepavyksta ramiai ismiegot nakti verysad.gif tai vyras knarkia pasonej doh.gif tai dar kas doh.gif

Aha, man ir tas klausimas aktualus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 balandžio 2010 - 21:00
QUOTE(Emse @ 2010 04 01, 13:28)
Nea jokio vandenelio negeriau ax.gif  tongue.gif

dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
laikau kumscius bigsmile.gif

P.S. man siandien vel 1 CD verysad.gif
veiksma pradedam is pradziu.........
Atsakyti
QUOTE(Kyria @ 2010 04 01, 22:52)
dideliausi sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
laikau kumscius  bigsmile.gif
P.S. man siandien vel 1 CD  verysad.gif
veiksma pradedam is pradziu.........

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif labai aciu 4u.gif

Na reikia tiketi, kad sitas ciklas bus laimingas siunciu visoms kuo daugiau virusiuku wub.gif
Atsakyti
Emse- priimk sveikinimus 4u.gif As irgi turiu svajone tapti daugiavaike mama blush2.gif

QUOTE(Vijora @ 2010 04 01, 16:39)

Na, jei neatsistoji ir nepavaikstai- tai nieko tokio wink.gif O ausu kimstuku nesi isbandzius?

Ramune.V- sveika atvykusi 4u.gif Zinok, visu svarbiausia yra reguliariai myletis rolleyes.gif Tokiu atveju nebutini nei BT nei OT, nei gleiviu stebejimai. mirksiukas.gif Tavo ciklai reguliarus? Pora cikliuku tikrai galima pasitikrinti, ar O vyksta- ar uzkyla BT. Nes su tais OT kartais buna, kad teigiami, o O taip ir neivyksta.. Bet ci aretai taip... Na, o jei su ND yra trukumas, tada taip, geriausia darytis OT ir vos aptikus teigiama- pasidarbuoti rolleyes.gif Tik su tais OT irgi- kartais buna menesiu, kai iki tikrai teigiamo ir neparyskeja doh.gif Tai jei laukki to ryskulio, gali ir praziopsoti O doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 04 01, 17:53)
O jeigu man 14 CD buvo testas neigiamas toks kaip buvau idejusi foto 25 puslapyje, 15 CD (vakar) buvo teigiamas, o 16 CD (siandien) jis vel neigiamas na toks kaip ir 14 CD. Tai reiskiasi O jau ivyko?  g.gif
Idedu ivertinimui

O kada tau BT nubreze O g.gif Nes nemanau, kad sie OT buvo teigiami g.gif Pas mane si menesi irgi, visas dienas tokius vaiduoklius OT rode verysad.gif Nors BT nubreze O 18 CD. g.gif Tai nezinau kas meluoja ar OT ar BT lotuliukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2010 04 01, 18:39)

merginos,kurios matuojasi BT,sakykit,ar jums visad pavyksta ramiai ismiegot bent tas 3val?o jei ne,tai ar vistiek matuojates BT?nes man tai isvis nebepavyksta ramiai ismiegot nakti verysad.gif tai vyras knarkia pasonej, tai dar kas doh.gif

As labai anksti keliuosi, tai uzmiegu tik padejus galva ant pagalves lotuliukas.gif O kai buvo triuksmo, idedavau kamstukus i ausis thumbup.gif Arba metu arbatyte pries miega isgerdavau mirksiukas.gif

Kyria console.gif 4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 04 02, 01:06)

Ramune.V- sveika atvykusi  4u.gif Zinok, visu svarbiausia yra reguliariai myletis  rolleyes.gif Tokiu atveju nebutini nei BT nei OT, nei gleiviu stebejimai.  mirksiukas.gif Tavo ciklai reguliarus? Pora cikliuku tikrai galima pasitikrinti, ar O vyksta- ar uzkyla BT. Nes su tais OT kartais buna, kad teigiami, o O taip ir neivyksta.. Bet ci aretai taip... Na, o jei su ND yra trukumas, tada taip, geriausia darytis OT ir vos aptikus teigiama- pasidarbuoti  rolleyes.gif  Tik su tais OT irgi- kartais buna menesiu, kai iki tikrai teigiamo ir neparyskeja  doh.gif Tai jei laukki to ryskulio, gali ir praziopsoti O  doh.gif

Manau kiekvienai moteriai idomu save patyrineti, pazinti ir valdyti situacija miegamajame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 02, 01:06)
Ramune.V- sveika atvykusi  4u.gif Zinok, visu svarbiausia yra reguliariai myletis  rolleyes.gif Tokiu atveju nebutini nei BT nei OT, nei gleiviu stebejimai.  mirksiukas.gif Tavo ciklai reguliarus? Pora cikliuku tikrai galima pasitikrinti, ar O vyksta- ar uzkyla BT. Nes su tais OT kartais buna, kad teigiami, o O taip ir neivyksta.. Bet ci aretai taip... Na, o jei su ND yra trukumas, tada taip, geriausia darytis OT ir vos aptikus teigiama- pasidarbuoti  rolleyes.gif  Tik su tais OT irgi- kartais buna menesiu, kai iki tikrai teigiamo ir neparyskeja  doh.gif Tai jei laukki to ryskulio, gali ir praziopsoti O  doh.gif

Na gi taip. Su pirmaja nebuvo prob. viens du ir uzkibo, o dabar norim bernaicio tai kaip tais sakau reik O pasigaudyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 04 02, 06:59)
O kada tau BT nubreze O g.gif  Nes nemanau, kad sie OT buvo teigiami g.gif  Pas mane si menesi irgi, visas dienas tokius vaiduoklius OT rode verysad.gif  Nors BT nubreze O 18 CD. g.gif  Tai nezinau kas meluoja ar OT ar BT  lotuliukas.gif

Dar nenubreze, bet BT jau kyla, jei rytoj dar laikysis pakilus FF jau bres O 15 CD. Beto 15CD buvau pas gine ir ji rado subrendusi folikula ir sake kad artimiausiu metu, t.y. paros begyje ovuliuosiu ax.gif Tai ir OT ir BT rodo ta pati, ir gine sako ta pati. Tik tie OT jau fotkinti seniau, isdziuve, todel jie tokie blausus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 04 02, 08:29)
Dar nenubreze, bet BT jau kyla, jei rytoj dar laikysis pakilus FF jau bres O 15 CD. Beto 15CD buvau pas gine ir ji rado subrendusi folikula ir sake kad artimiausiu metu, t.y. paros begyje ovuliuosiu  ax.gif  Tai ir OT ir BT rodo ta pati, ir gine sako ta pati. Tik tie OT jau fotkinti seniau, isdziuve, todel jie tokie blausus  mirksiukas.gif

Na tuomet thumbup.gif Tikiuosi kad pagavot O mirksiukas.gif
Laikysim kumscius, laukdami geru ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti