Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 30, 13:03)
Liudna, kad iseini.... Linkiu tau pacios didziausios sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na, logiska, gi Ice tea jau kuri laika OT nenaudoja, tai jai sita temute ne tokia aktuali smile.gif

Ice tea JAU metai laiko OT nenaudoja blush2.gif
O pas jus vis užsuksiu, tik norisi, kad namučiai toliau klestėtų ir kad būtų kam juos kurti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va idedu savo zadetaji siandienini OT, aisku jis neigiamas, bet bent jau matosi antra juostele plika akimi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 17:40)
Na va idedu savo zadetaji siandienini OT, aisku jis neigiamas, bet bent jau matosi antra juostele plika akimi  biggrin.gif

Tikrai, negiamas. Rytoj gali buti, kad jau bus ryskiai teigiamas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, norejau paklausti ar kai baigiasi ovuliacija testas vis tiek rodo antra juostele, ar isryskeja tik kontroline?
Atsakyti
smile.gif+2010 03 31, 08:11-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 03 31, 08:11)
Labas rytas, norejau paklausti ar kai baigiasi ovuliacija testas vis tiek rodo antra juostele, ar isryskeja tik kontroline?

Man irgi sitas dalykas idomu drinks_cheers.gif Bet manau logiskai mastant turetu po truputi antroji juostele blankt, ji turi buti ryski tik per pati LH pika mirksiukas.gif Kazkaip net nekilo minties darytis po teigiamo testo dar kelis doh.gif O reiks pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 31, 08:11-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 03 31, 08:11)

Gali rodyti vaiduokliuka, o gali buti tik kontroline - visaip buna wink.gif Kazkoks kiekis LH yra organizme visa laika. Be to, tai priklauso nuo OT jautrumo wink.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Man OT, po 2 ryskiu, kita diena jau rodydavo blausu, o kita visiskai 1 bruksniuka. Praeitus ciklus, taip ryskiu 2 ir nesulaukdavau, bet vyliausi, kad O vykdavo, tik nerodydavo ax.gif si sulaukeme(praeita men) du ryskutelius. Siandien grizau is gydytojos, su nuotraukyte, mums 5 savaiteles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2010 03 31, 11:12)
Sveikutes mirksiukas.gif
Man OT, po 2 ryskiu, kita diena jau rodydavo blausu, o kita visiskai 1 bruksniuka. Praeitus ciklus, taip ryskiu 2 ir nesulaukdavau, bet vyliausi, kad O vykdavo, tik nerodydavo ax.gif si sulaukeme(praeita men) du ryskutelius. Siandien grizau is gydytojos, su nuotraukyte, mums 5 savaiteles  bigsmile.gif

Sveikinu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
gydytojos, su nuotraukyte, mums 5 savaiteles  bigsmile.gif

Jetau kaip fainai thumbup.gif Aukit ir toliau dideli ir sveikuciai thumbup.gif
Mano mm irgi dar nepasirode ax.gif , bet testo dar negadinau, sakiau lauksiu iki rytojaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 31, 09:24)
Mano mm irgi dar nepasirode ax.gif , bet testo dar negadinau, sakiau lauksiu iki rytojaus ax.gif

nu ir kantrybe pas tave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyria: 31 kovo 2010 - 10:31
Sveikutes mirksiukas.gif
Man OT, po 2 ryskiu, kita diena jau rodydavo blausu, o kita visiskai 1 bruksniuka. Praeitus ciklus, taip ryskiu 2 ir nesulaukdavau, bet vyliausi, kad O vykdavo, tik nerodydavo ax.gif si sulaukeme(praeita men) du ryskutelius. Siandien grizau is gydytojos, su nuotraukyte, mums 5 savaiteles  bigsmile.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Emse @ 2010 03 31, 11:24)
Jetau kaip fainai thumbup.gif  Aukit ir toliau dideli ir sveikuciai thumbup.gif

Ir tau linkiu tokiu pat ziniu mirksiukas.gif (kaip pas gelep)
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 15:40)
Na va idedu savo zadetaji siandienini OT, aisku jis neigiamas, bet bent jau matosi antra juostele plika akimi  biggrin.gif
user posted image

mergaites,o ka reiskia jei pas mane visa si cikla taip OT rodo?? blink.gif
pries tai 3 Ciklus 13-14 diena budavo II ryskios poto vel isblukdavo,o si cikla jau 20 diena nieko blink.gif
Atsakyti