QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 06:38)
Sveikos noreciau jusu paklausti
Matuoju BT bei darausi OT, ir is BT kreives panasu kad vakar man buvo O, beto ir is pojuciu sprendziu kad galejo buti, taciau dariausi OT ir jis buvo neigiamas
Skysciu lyg ir nebuvau vartojus, na per diena geriau ir arbatu ir kavu, bet pries testo daryma nevartojau dvi valandas skysciu ir nesisiojau.
Gal galetumet pasakyti del ko galejo buti neigiamas OT? Ar gali but kad testas LH pakilimo nerodo, bet O vistiek buvo, na nezinau ar cia suprantamai jums surasiau
Beje mano BT galite paziureti parase
Matau, kad siandien OT teigiamas? O vakarykstis nepazymetas? Teigiamas OT reiskia, kad O us 12-36val begyje
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 08:14)
Aš jį pradėdavau gerti po O ir gerdavau po vieną 10 dienų. Po to per 2-3 dienas ateidavo mmm (dar tada DPO buvo 12-13). Pagėriau tris mėnesius ir mečiau, nes pradėjo labiau teplioti prieš mmm ir pastebėjau, kad trumpėja DPO
Eisiu paieškoti aš to B6
Aisku, taip ir galvojau, kad D geri nutraukdama
Parasysiu tau AZ, nes matau, kad jau atsisveikinai su sia temute
Emse, B6 yra vitaminas, kaip ir kitus vitaminus, ji patartina vartoti reguliariai, t.y kasdien. Rekomenduojama doze- 50-200mg. Jis kazkiek pareguliuoja hormonus, tuo paciu tikima, kad pailgina 2 faze, jei jos trumpuma lemia nezymus hormonu disbalansas.