Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 29, 07:53)
Reiks ir man pagerti B6, nes tris mėnesius gėriau D ir JOKIO teigiamo poveikio nepastebėjau  verysad.gif Beje, aš apsisprendžiau laparoskopijai  smile.gif

Girdejau, kad LT gryno B6 nelengva gaut. O kaip tu gerei D? Nuo kada iki kada, ir kada ateidavo mm?
Atsakyti
Sveikos noreciau jusu paklausti ax.gif blush2.gif
Matuoju BT bei darausi OT, ir is BT kreives panasu kad vakar man buvo O, beto ir is pojuciu sprendziu kad galejo buti, taciau dariausi OT ir jis buvo neigiamas g.gif Skysciu lyg ir nebuvau vartojus, na per diena geriau ir arbatu ir kavu, bet pries testo daryma nevartojau dvi valandas skysciu ir nesisiojau.
Gal galetumet pasakyti del ko galejo buti neigiamas OT? Ar gali but kad testas LH pakilimo nerodo, bet O vistiek buvo, na nezinau ar cia suprantamai jums surasiau doh.gif
Beje mano BT galite paziureti parase blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O nuo kada iki kada reikia gerti B6?
Siandien pasimatavau BT vel rodo 37.02 g.gif , nors vakar jau buvo nukritus 36.7 atrodo g.gif Gal kad vakar ta valanda persukom, tai del to neatitikimas, nes visada matuoju 6.30, tai ir vakar tokiu metu matavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 07:38)
Sveikos  noreciau jusu paklausti  ax.gif  blush2.gif
Gal galetumet pasakyti del ko galejo buti neigiamas OT? Ar gali but kad testas LH pakilimo nerodo, bet O vistiek buvo, na nezinau ar cia suprantamai jums surasiau  doh.gif
Beje mano BT galite paziureti parase  blush2.gif

nepanasu, kad pagal tokia BT galima spresti, kad O tau tikrai ivyko. mirksiukas.gif Testuokis toliau, gal but jau siandien, ryt, poryt ji ivyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 08:38)
Matuoju BT bei darausi OT, ir is BT kreives panasu kad vakar man buvo O, beto ir is pojuciu sprendziu kad galejo buti, taciau dariausi OT ir jis buvo neigiamas  g.gif  Skysciu lyg ir nebuvau vartojus, na per diena geriau ir arbatu ir kavu, bet pries testo daryma nevartojau dvi valandas skysciu ir nesisiojau.
Gal galetumet pasakyti del ko galejo buti neigiamas OT? Ar gali but kad testas LH pakilimo nerodo, bet O vistiek buvo, na nezinau ar cia suprantamai jums surasiau  doh.gif

Sveikute,
Pagal mane tavo BT dar nerodo O g.gif Nufotografuok savo OT ir parodyk mirksiukas.gif

QUOTE(Emse @ 2010 03 30, 09:47)
Labas rytas 4u.gif
O nuo kada iki kada reikia gerti B6?
Siandien pasimatavau BT vel rodo 37.02 g.gif , nors vakar jau buvo nukritus 36.7 atrodo g.gif  Gal kad vakar ta valanda persukom, tai del to neatitikimas, nes visada matuoju 6.30, tai ir vakar tokiu metu matavau g.gif

O Die... ir as varna, pamirsau kad laika atsukom, tai del to mano tempe nestandartine doh.gif doh.gif Manau tikrai turi reiksmes tas laikrodzio pasukimas, nes mano organizmas sunkiai pratinasi anksciau keltis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 30, 00:31)
Girdejau, kad LT gryno B6 nelengva gaut. O kaip tu gerei D? Nuo kada iki kada, ir kada ateidavo mm?

Aš jį pradėdavau gerti po O ir gerdavau po vieną 10 dienų. Po to per 2-3 dienas ateidavo mmm (dar tada DPO buvo 12-13). Pagėriau tris mėnesius ir mečiau, nes pradėjo labiau teplioti prieš mmm ir pastebėjau, kad trumpėja DPO verysad.gif

Eisiu paieškoti aš to B6 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 30, 10:07)
nepanasu, kad pagal tokia BT galima spresti, kad O tau tikrai ivyko.  mirksiukas.gif Testuokis toliau, gal but jau siandien, ryt, poryt ji ivyks  ax.gif

Jus teisios, katik pagadinau OT ir jis dar ryskesnis, pagal ryskuma manau kad rytoj jau bus ryskiai teigiamas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 30, 10:11)
Sveikute,
Pagal mane tavo BT dar nerodo O  g.gif  Nufotografuok savo OT ir parodyk  mirksiukas.gif
O Die... ir as varna, pamirsau kad laika atsukom, tai del to mano tempe nestandartine  doh.gif doh.gif  Manau tikrai turi reiksmes tas laikrodzio pasukimas, nes mano organizmas sunkiai pratinasi anksciau keltis verysad.gif

Idesiu siandienini bet i vakara, namie nufotkinsiu ir idesiu, nes dabar randuosi darbe, tai kazkaip nepatogu pasidet ant stalo, issitraukt is kisenes telefona ir iamzint savo testa lotuliukas.gif Geras butu thumbup.gif Noreciau pamatyt savo kolegu nutysusius iki zemes veidus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 09:19)
pasidet ant stalo, issitraukt is kisenes telefona ir iamzint savo testa  lotuliukas.gif 

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Beje, mergaitės, noriu jus palikti ax.gif Prašyčiau, kad kuri perimtumėt namučių tvarkymą, nes aš išeinu į laparoskopijos temą rolleyes.gif mirksiukas.gif

Linkiu visoms NT su kuo ryškesniais II wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir susibėgsim nestuke.gif temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 kovo 2010 - 09:36
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 10:19)

Idesiu siandienini bet i vakara, namie nufotkinsiu ir idesiu, nes dabar randuosi darbe, tai kazkaip nepatogu pasidet ant stalo, issitraukt is kisenes telefona ir iamzint savo testa  lotuliukas.gif  Geras butu  thumbup.gif  Noreciau pamatyt savo kolegu nutysusius iki zemes veidus  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Mano drauge pamate ant stalo teigiama OT doh.gif Tai niekaip negalejau jai irodyti, kad tai ne NT doh.gif lotuliukas.gif Isizeide, kad nuo jos slepiu, kad laukiuosi lotuliukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 10:23)

Beje, mergaitės, noriu jus palikti  ax.gif Prašyčiau, kad kuri perimtumėt namučių tvarkymą, nes aš išeinu į laparoskopijos temą  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

O gal nepalik mirksiukas.gif kas i musu kvailus klausimus atsakines? verysad.gif Kas teisinga kryptimi pastums mirksiukas.gif Tu dar pagalvok mirksiukas.gif
Mums reikia taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 06:38)
Matuoju BT bei darausi OT, ir is BT kreives panasu kad vakar man buvo O, beto ir is pojuciu sprendziu kad galejo buti, taciau dariausi OT ir jis buvo neigiamas  g.gif  Skysciu lyg ir nebuvau vartojus, na per diena geriau ir arbatu ir kavu, bet pries testo daryma nevartojau dvi valandas skysciu ir nesisiojau.

Matau, kad siandien OT teigiamas? O vakarykstis nepazymetas? Teigiamas OT reiskia, kad O us 12-36val begyje 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 08:14)
Aš jį pradėdavau gerti po O ir gerdavau po vieną 10 dienų. Po to per 2-3 dienas ateidavo mmm (dar tada DPO buvo 12-13). Pagėriau tris mėnesius ir mečiau, nes pradėjo labiau teplioti prieš mmm ir pastebėjau, kad trumpėja DPO  verysad.gif

Eisiu paieškoti aš to B6 rolleyes.gif

Aisku, taip ir galvojau, kad D geri nutraukdama doh.gif Parasysiu tau AZ, nes matau, kad jau atsisveikinai su sia temute ax.gif

Emse, B6 yra vitaminas, kaip ir kitus vitaminus, ji patartina vartoti reguliariai, t.y kasdien. Rekomenduojama doze- 50-200mg. Jis kazkiek pareguliuoja hormonus, tuo paciu tikima, kad pailgina 2 faze, jei jos trumpuma lemia nezymus hormonu disbalansas.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 30, 12:02)
Matau, kad siandien OT teigiamas? O vakarykstis nepazymetas? Teigiamas OT reiskia, kad O us 12-36val begyje  4u.gif

Neteigiamas, nelabai suprantu as tu zymejimu tenai, norejau pazymeti kad jau arti teigiamo, manau kad teigiamas bus rytoj ax.gif Turbut neteisingai pazymejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 03 30, 13:37)
Neteigiamas, nelabai suprantu as tu zymejimu tenai, norejau pazymeti kad jau arti teigiamo, manau kad teigiamas bus rytoj  ax.gif  Turbut neteisingai pazymejau  blush2.gif

Arti teigiamo = neigiamas. Tarpiniu variantu nera wink.gif Teigiamas tai arba vienodo ryskumo II, arba testine net ryskesne uz kontroline wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 10:23)
Beje, mergaitės, noriu jus palikti  ax.gif Prašyčiau, kad kuri perimtumėt namučių tvarkymą, nes aš išeinu į laparoskopijos temą  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Liudna, kad iseini.... Linkiu tau pacios didziausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na, logiska, gi Ice tea jau kuri laika OT nenaudoja, tai jai sita temute ne tokia aktuali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 30 kovo 2010 - 13:07