Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

Labas rytas,

Remiantis OT ir turbut pirma pakilusia BT, FF man nubreze O linija (gerai, kad punktyrine). Man atrodo, kad viena diena per anksti, nes O vyko ne 14, o 15CD, o BP kolkas nebrezia, gal ji nubres teisingai ax.gif

Man svarbu, nes as 7DPO noriu PRG darytis, tdel manau O skaiciuoti nuo 15CD.. unsure.gif

QUOTE(dijakicia @ 2010 03 29, 07:42)
  BT su kuno tempe tikrai susijusi. As kai sirgau, tai ir BT laikesi virs 37 verysad.gif

Jo, tada reikia, jeigu naudojant FF, pazymeti "Fever" prie specifics pozymiu, tada neuzskaito wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 17:15)
Ice Tea, taip idomiai parezi- britu mokslininkai  ax.gif Na, as su jais nieko bendra tikrai neturiu  blush2.gif

Aš tikrai nepiktai wub.gif Aš supratau, kad tu skaitai angliškai, va ir norėjau angliškos nuomonės, tik nežinojau, kaip tuos britų mokslininkus kitaip pavadinti blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ačiū, kad supranti mane wub.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 17:15)
Kiek teko skaityti, net ir 7DPO normalus PRG kiekis nebutinai reiskia, kad per trumpa 2 faze nesukelia problemu. PRG gali pradeti staigiai kristi jau nuo 8DPO, o jei vyksta velyva implantacija, tai atitinkamai ji yra sukliudoma. Mano 8DPO PRG tyrimas irgi normos ribose, nors noretusi ir daugiau. Bet 2 faze vis tiek trumpoka (nors jau dabar isipaisau i 12DPO po B6 vartojimo, nors gal cia sutapimas). Mano 2 fazes defekta lemia skydliaukes problemos, tad vitaminu cia nepakaks. Pas tave su skydliauke viskas gerai?

Su skydliauke VISKAS gerai mirksiukas.gif Patys pirmi tyrimai buvo skydliaukės rolleyes.gif
Bet tu čia mane visai subalamūtinai ir apšvietei blink.gif (gerąja prasme mirksiukas.gif ) Ačiū wub.gif
Reiks ir man pagerti B6, nes tris mėnesius gėriau D ir JOKIO teigiamo poveikio nepastebėjau verysad.gif Beje, aš apsisprendžiau laparoskopijai smile.gif

Ačiū tau dar kartelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 29, 07:42)
Labas rytas,
Nagi, papasakok daugiau apie ta lubrikanta g.gif  mirksiukas.gif  Nes skaiciau, kad visi lubrikantai ir kremukai apsunkina griukiukus ir jie silpniau juda g.gif
Ar as gerai supratau... Asyteje tempe matuoji?  g.gif  g.gif  Negirdejau dar tokio budo g.gif  BT su kuno tempe tikrai susijusi. As kai sirgau, tai ir BT laikesi virs 37 verysad.gif

Na cia specialus lubrikantas http://www.smefertil...6-pack-29-p.asp, cia angliskai viskas parasyta. Siaip tai jo tie paparasti netinka, o sitas (yra ir kitokiu) kaip tik tam reikalui ax.gif

O i ausi as siaip matuoju temperatura, na kai sergu su specialiu termometru ax.gif

O va as jau si ryta BT pamatavau, 36.7, rytoj reiskiasi mm bus(kaip laikrodis) verysad.gif Vat ir ND atlikti buvo ir nieko verysad.gif Nu darbuosimes toliau mirksiukas.gif

O ka B6 duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emse: 29 kovo 2010 - 09:00
nestuke.gif ir mamytės ar turit kuri NĖŠTUMO BIBLIJĄ? matau knygu klube jai akcija,galvoju pirkti,kazin ji vetra tokių pinigų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 29, 10:31)
nestuke.gif ir mamytės ar turit kuri NĖŠTUMO BIBLIJĄ? matau knygu klube jai akcija,galvoju pirkti,kazin ji vetra tokių pinigų? g.gif

As turiu bigsmile.gif Man vyras kovo 8 padovanojo lotuliukas.gif Ten tikrai daug informacijos thumbup.gif Ir nuotraukyciu labai daug thumbup.gif Bet as dar negaliu skaityti kur viskas apie gimdima parasyta doh.gif Man tos nuotraukos slykscios verysad.gif As dziaugiuosi, kad ja turiu mirksiukas.gif

O geriausia, tai nueik i knygyna, paziurek ir nuspresk ar tau patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijakicia: 29 kovo 2010 - 10:54
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 26, 17:08)
O kodel glvoji, kad ji nevyksta?  rolleyes.gif

Kitoj temelej mergaites pradejo sneket tai ir pagalvojau,ar rodytu OT tada ar ne blush2.gif

mano organizmui sratai susisuko si menesi doh.gif mmm buvo lengvesnes ir skystesnes nei visada, rytais pykino,bet dariau 3 NT ir nieko. pries tai 3 Ciklus OT rode kaip laikrodukas 14 CD, o si menesi isvis nerodo doh.gif kodel cia taip gali buti g.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 29, 06:42)
Labas rytas,
Nagi, papasakok daugiau apie ta lubrikanta g.gif  mirksiukas.gif  Nes skaiciau, kad visi lubrikantai ir kremukai apsunkina griukiukus ir jie silpniau juda g.gif

labai sudominot su tais lubrikantais g.gif mes pastoviai juos naudojam, nes man del daznu slapimo pusles uzdegimu juos smileysex.gif metu butina naudot. tai gal ir tai turi itakos, kad vis dar nepavyksta nestuke.gif tapti g.gif o kur LT yra pirkti tu specialiu lubrikantu? g.gif
beje, si cikla susiduriau su tokia nesamone doh.gif ar gali buti, kad O neivyko, nors ir OT buvo teigiamas? blush2.gif OT teigiamas buvo 24 CD, visa savaitgali labai pilva maude, tai jau maniau, kad kaip ir O turetu vykti, bet...pagal BT nelabai panasu (BT parase mano) verysad.gif ir dar vienas klausimukas blush2.gif jei O ivyksta, tai OT kaip ir turetu nebevaiduokliauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 29, 17:47)

beje, si cikla susiduriau su tokia nesamone doh.gif ar gali buti, kad O neivyko, nors ir OT buvo teigiamas? blush2.gif OT teigiamas buvo 24 CD, visa savaitgali labai pilva maude, tai jau maniau, kad kaip ir O turetu vykti, bet...pagal BT nelabai panasu (BT parase mano) verysad.gif ir dar vienas klausimukas blush2.gif jei O ivyksta, tai OT kaip ir turetu nebevaiduokliauti? g.gif

OT rodo hormono (LH), kuris skatina O piką. Galbut tas pikas pas tave ir buvo, bet kazkodel O neivyko... is grafikelio tikrai panasu, kad O dar nebuvo. Net ir po O, OT gali vaiduokliauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 29, 17:07)
OT rodo hormono (LH), kuris skatina O piką. Galbut tas pikas pas tave ir buvo, bet kazkodel O neivyko... is grafikelio tikrai panasu, kad O dar nebuvo. Net ir po O, OT gali vaiduokliauti  cool.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif ziuresiu ka toliau BT rodys g.gif

o kaip su tais lubrikantais? g.gif susinervinau blush2.gif paskaiciau ant musu naudojamo ir nuplesus lietuviska lipduka, po apacia angliskai parasyta, kad gali apsunkinti spermatozoidu judejima, todel siekiant pastoti pries naudojima reiktu pasikonsultuoti su gydytoju blink.gif ziurejau vaistinej, tai ant kitu raso, kad itaka spermatozoidu judrumui neistirta arba is viso nieko neraso, o tokiu spec siekianciams pastoti is vis nera verysad.gif tai ka daryt? blink.gif nes be ju as negaliu, iskart uzdegimai prasideda verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 29, 19:15)
aciu uz atsakyma 4u.gif ziuresiu ka toliau BT rodys g.gif

o kaip su tais lubrikantais? g.gif susinervinau blush2.gif paskaiciau ant musu naudojamo ir nuplesus lietuviska lipduka, po apacia angliskai parasyta, kad gali apsunkinti spermatozoidu judejima, todel siekiant pastoti pries naudojima reiktu pasikonsultuoti su gydytoju blink.gif ziurejau vaistinej, tai ant kitu raso, kad itaka spermatozoidu judrumui neistirta arba is viso nieko neraso, o tokiu spec siekianciams pastoti is vis nera verysad.gif tai ka daryt? blink.gif nes be ju as negaliu, iskart uzdegimai prasideda verysad.gif  unsure.gif

Na as tai esu UK ir pirkau cia internetu, bet gal jie atsiustu ir i LT? REiktu tiesiog pirmiausia pasiteirauti pries perkant. Anksciau buvau imetus nuoroda, kur as pirkau, tai paziurek pati. O tie paprasti tai aisku, kad apsunkina visa ta reikala, ju negalima naudoti. Na jei ka rasyk i AZ atsiusiu tau pastu, jei jau nieko kito neiseis mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu prisijungti į jūsų būrelį 4u.gif
Pasakykit kiek OT reikia pasidaryti per dieną g.gif ar vieną ar kelis
Ir kiek dienų iki O jau pradedat su OT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 29, 19:21)
Na as tai esu UK ir pirkau cia internetu, bet gal jie atsiustu ir i LT?  REiktu tiesiog pirmiausia pasiteirauti pries perkant.  Anksciau buvau imetus nuoroda, kur as pirkau, tai paziurek pati.  O tie paprasti tai aisku, kad apsunkina visa ta reikala, ju negalima naudoti.  Na jei ka rasyk i AZ atsiusiu tau pastu, jei jau nieko kito neiseis mirksiukas.gif

blink.gif o as tik po 7 men nesekmingu bandymu suzinau toki dalyka kad iprastu lubrikantu negalima naudoti blink.gif ryt meginsiu dar kelias vaistines apeiti ir jei nerasiu reikes ieskot kazkokios iseities unsure.gif
Atsakyti