Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

[quote=Tahoe,2010 03 26, 19:08]
Laukiu, laukiu as savo O.. Ji budavo 11-13CD. jau galvojau, kad vakar OT teigiamas (nors antras bruksnys nebuvo ryskumu anasus i testini), bet ziuriu, siandien nepakilau... Labai nusiminiau, kad O nebus si cikla... bet siandien pasidariau OT, ir... ka manot??? As ryskesniu II per savo ciklu matavimus nesu maciusi bigsmile.gif kaip manote?

Nu tikrai teigiamas thumbup.gif , o 14cd labai normaliai, pas mane irgi buna 14-15cd.
Atsakyti
Tahoetik greit versk vyra i lovyte ir kuo daugiau jums vaisingu,gyvybingu ir energingu grikiuku thumbup.gif Sekmes ir gero rezultato po dvieju savaiciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,as ir vel pas jus 4u.gif ,atkeliavo mano "drauges" doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
tai dabar galvoju,nuo kada reiks OT gadinti,pirma men.nuo 14CD rode II (7 dienas doh.gif), antra men. tik nuo 19CD (3 dienas),tai ka daryt reiks g.gif ,desimt OT beturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 27, 10:00)
Labas rytas visoms,as ir vel pas jus  4u.gif ,atkeliavo mano "drauges" doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
tai dabar galvoju,nuo kada reiks OT gadinti,pirma men.nuo 14CD rode II (7 dienas doh.gif), antra men. tik nuo 19CD (3 dienas),tai ka daryt reiks g.gif ,desimt OT beturiu blush2.gif

Labas rytelis 4u.gif
Siaip tai nuo 10cd raso, kad reikia pradeti darytis.
As tai dar tik laukiu savo "draugiu", bet jau pasiruosiau kitam menesiui, Ot nusupirkau 20 stuku, lubrikanta kazkoki specialu, kad geriau spermiukai teketu, zodziu jau kita cikla bandysiu labai stengtis su ND ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane reikalai tokie, kad valar buvo ryskiai II, o siandien jau testine blankesne, bet BT dar nepakilo. Turiu toki vatianta, kurio neatmetu - kai matavausi BT (~6:30), O dar nebuvo ivykusi, o kai siandien dariausi OT, ji jau buvo ivykusi, ir tikiuosi, kad rytoj BT pakils smile.gif

QUOTE(Emse @ 2010 03 27, 09:54)
Labas rytelis 4u.gif
Siaip tai  nuo 10cd raso, kad reikia pradeti darytis.
As tai dar tik laukiu savo "draugiu", bet jau pasiruosiau kitam menesiui, Ot nusupirkau 20 stuku, lubrikanta kazkoki specialu, kad geriau spermiukai teketu, zodziu jau kita cikla bandysiu labai stengtis su ND ax.gif

Siaip, OT intrukcijose yra tokia lentele, kurioje nurodyta nuo kelintos CD pradeti testuotis, priklausomai nuo to, kokio ilgio ciklas smile.gif

As turbut si karta OT neuzsipikinesiu, kol nesulauksiu mmm. Siandien sunaudojai paksutini OT. Rami galva dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Man siandien kazkokia sloga atsirado, tiksliau jau vakar ciaudejau visa diena ir jauciau, kad tokia pusiau serganti esu. O siandien jau uzkimsta nosis verysad.gif O sakykit jei man butu temperatura, tai ir BT turetu pakilti? Ar tai nesusije? Nors as pasimatavau i ausi, tai normali rodo 36.6, o BT 37.14 si ryta rode, o vakar 37.01, tai gal pakilo del to kad tokia pusiau serganti pati esu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 27, 15:05)
Man siandien kazkokia sloga atsirado, tiksliau jau vakar ciaudejau visa diena ir jauciau, kad tokia pusiau serganti esu.  O siandien jau uzkimsta nosis verysad.gif  O sakykit jei man butu temperatura, tai ir BT turetu pakilti?  Ar tai nesusije?  Nors as pasimatavau i ausi, tai normali rodo 36.6, o BT 37.14 si ryta rode, o vakar 37.01, tai gal pakilo del to kad tokia pusiau serganti pati esu? g.gif

Jei turi temperaturos del persalimo, be abejo, aukstesne bus ir BT. Kaip gali buti nesusije- juk tas pats kunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 27, 18:14)
Jei turi temperaturos del persalimo, be abejo, aukstesne bus ir BT. Kaip gali buti nesusije- juk tas pats kunas  blush2.gif

Aciu 4u.gif Bet pati tai neturiu temperaturos, tik nosis uzgulus.
Atsakyti
Visas merginas sveikinu su Verbu sekmadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Afrodite69 uz sveikinimus 4u.gif
Siandien buvau baznycioje, paprasiau D pagalbos, gal gi sakau greiciau zirniukas ateis pas mus ax.gif
Visoms ramaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Aš kurį laiką buvau dingus, nes O pradėjo tuo pačiu laiku vykti ir jaučiu tai gerai, nes skauda tuo metu. Buvau net naktį pabudus. Na bet kas iš to, kad pataikom ND, lialiaus kaip nėr taip nėr sad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Emse @ 2010 03 27, 10:54)
Labas rytelis 4u.gif
Siaip tai  nuo 10cd raso, kad reikia pradeti darytis.

Nagi, papasakok daugiau apie ta lubrikanta g.gif mirksiukas.gif Nes skaiciau, kad visi lubrikantai ir kremukai apsunkina griukiukus ir jie silpniau juda g.gif

QUOTE(Emse @ 2010 03 27, 17:05)
Man siandien kazkokia sloga atsirado, tiksliau jau vakar ciaudejau visa diena ir jauciau, kad tokia pusiau serganti esu.  O siandien jau uzkimsta nosis verysad.gif  O sakykit jei man butu temperatura, tai ir BT turetu pakilti?  Ar tai nesusije?  Nors as pasimatavau i ausi, tai normali rodo 36.6, o BT 37.14 si ryta rode, o vakar 37.01, tai gal pakilo del to kad tokia pusiau serganti pati esu? g.gif

Ar as gerai supratau... Asyteje tempe matuoji? g.gif g.gif Negirdejau dar tokio budo g.gif BT su kuno tempe tikrai susijusi. As kai sirgau, tai ir BT laikesi virs 37 verysad.gif

Atsakyti