Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Monttana @ 2010 03 25, 14:48)
Stebuklas yra ne vanduo, o tikejimas, kad jis padeda smile.gif  Jei kasnors(arba pati)  tave iki pasamones gelmiu itikins, kad pauoscius pienes zieda tu pastosi - taip ir bus  biggrin.gif  Tai jau irodita merginos. Stebuklas yra zmogus, o ne daiktai  mirksiukas.gif

na tai taip, nes specialiai baladotis simta su virsum kilometru i viena gala, kad atsigerti kelis gurksnius vandens (ir dar neaisku ar neapkresto kolibakterioze) vien tik is ti8kejimo, kad nuo jo pastojama, mazu maziausiai butu kvaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 25, 17:41)
na tai taip, nes specialiai baladotis simta su virsum kilometru i viena gala, kad atsigerti kelis gurksnius vandens (ir dar neaisku ar neapkresto kolibakterioze) vien tik is ti8kejimo, kad nuo jo pastojama, mazu maziausiai butu kvaila  lotuliukas.gif

na bet juk pasidaryti is to isvyka su super tikslu ....kodel gi nea bigsmile.gif
o jei dar ir rezultatas bus ...tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 25, 19:41)
na tai taip, nes specialiai baladotis simta su virsum kilometru i viena gala, kad atsigerti kelis gurksnius vandens (ir dar neaisku ar neapkresto kolibakterioze) vien tik is ti8kejimo, kad nuo jo pastojama, mazu maziausiai butu kvaila  lotuliukas.gif

Zmogus tik patarima dave, o tu vos ne kvale ja pavadinai... Arba tiki arba ne, bet apie kvailuma geriau patyleti... Jeigu tu tiki tik medicina, tai tiesiog nereaguok i tokius patarimus, juk ne is pyktos valios, ne del reklamos mergina savo istorija papasakojo...
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Dijakicia, gerai parasei 4u.gif vat butent, as gi nesakau, vaziuokite visos ir gerkite, be to apie ta vandeni parasyta yra, kad jis gelas ir etc...neapsikrestumet tikrai smile.gif tai zinoma, kad tikejimas, labai labai daug gali, bet mes buvome pamirse, kad ji gereme ax.gif nes ten prie pat b tevai gyvena, kur nuotraukoje baseinas matyti, mes ten daznai su vaikais nueiname, kai atvaziuojame, siaip, nes man ten vaikscioti patinka.
As dar labai bijau 100% teigti, kad laukiuosi, kol gydytoja nepatvirtins, kad viskas gerai, ir vietoje....tiek visko prisigalvoju....bet ta menesi, OT rode ryskiausia bruksneli, ir mes saziningai dareme ND. Gal sutapo, gal padejo vandenukas, as nezinau smile.gif bet juk jums nuvaziuoti, ir pabandyti, nieko nekainuoja smile.gif tiesiog maza ekskursija smile.gif beje, ten turistai semiasi ji kibirais, ir vezasi, ar jiems padeda? Taip pat lieka, tik spelioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2010 03 25, 11:07)
Sveikutes,
Zinot, pasmerkiu save, kad pirstais uzbadytumet, bet pvz musu su mb pazistami, vieni 6, kiti 10, o kita pora sutuoktiniu 12 metu nesusilauke leliuku, buvo mb gimtadienis pas jo tevus sodyboje, Margioniu km., toks yra druskininku raj., jo gale, to kaimo, pakalneje teka toks saltinis, vietiniai ji vadina Bobos darzu, jie visi ten juokaudami jo gere, nes neva tai legenda byloja, kad jis skatina vaisinguma, sutapimas sutapimais, bet panasiu metu jos 3 pastojo, gime 2 mergytes, ir 1 berniukas, vieni laukia geguzi jau antro gandro, negali atsidziaugti, mes jo atsigereme tik nesenai (praeita men.)...ir radom teste II bruksniukus, su b juokaujame, kad del to saltinio, nu istiesu, daugoka sutapimu, jei ka domins, galesiu kazka placiau parasyti, tik noreciau jums nors kaip padeti 4u.gif

o kpdėl gi nepabandžius,bus eksursija poilsinė į tą kraštą thumbup.gif tik įdomu ką MB sakys g.gif
didelis ačiū Tau už tai kad pasidalinai su mumis o jei kuriai padės tai turėsi podė būti lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(dijakicia @ 2010 03 25, 11:49)
As irgi tikiu tokiais dalykais thumbup.gif  perdaug sutapimu jeigu ne vandenukas padejo g.gif
Tai ka merginos, trauksim i Druskininkus? mirksiukas.gif

taip trauksim,kada lekiam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 26, 09:53)
o kpdėl gi nepabandžius,bus eksursija poilsinė į tą kraštą thumbup.gif tik įdomu ką MB sakys g.gif
didelis ačiū Tau už tai kad pasidalinai su mumis o jei kuriai padės tai turėsi podė būti lotuliukas.gif  thumbup.gif
taip trauksim,kada lekiam? biggrin.gif

As kai savo vyrui papasakojau, tai sako - "Davai pabandom thumbup.gif " Ta proga gal dar i Gruto parka uzlektumem thumbup.gif Tik gaila, kad sis savaitgalis jau suplanuotas g.gif Gal sekanti po Velyku vaziuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 26, 08:57)
As kai savo vyrui papasakojau, tai sako - "Davai pabandom thumbup.gif " Ta proga gal dar i Gruto parka uzlektumem thumbup.gif  Tik gaila, kad sis savaitgalis jau suplanuotas g.gif  Gal sekanti po Velyku vaziuosim mirksiukas.gif

mes pernai buvom grūto parke doh.gif nesamonė paskutinė daugiau bilietas kainuoja nei į trakų pilį bet jei ne keli gyvūnai tai nėra į ką ziureti ten,o iš kokio jūs krašto esat?gal kartu vaziuojam,ta prasme tą pačią dieną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 26 kovo 2010 - 09:04
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 26, 10:03)
mes pernai buvom grūto parke doh.gif nesamonė paskutinė daugiau bilietas kainuoja nei į trakų pilį bet jei ne keli gyvūnai tai nėra į ką ziureti ten,o iš kokio jūs krašto esat?gal kartu vaziuojam,ta prasme tą pačią dieną blush2.gif

Mes is Vilniaus mirksiukas.gif
Mano sese buvo tam parke, tai idomiu nuotrauku padare thumbup.gif Vien del to ir mes noretumem lotuliukas.gif Na ziuresim, gal ir nevaziuosim i parka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš truputį sugrąžinsiu mus Į TEMĄ rolleyes.gif blush2.gif

Norėjau pasiteirauti ar progesteronas (6DPO) 44,75nmol/l (norma 5,3-86) yra BLOGAI ir tai byloja apie TRUMPĄ antrą fazę g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 26 kovo 2010 - 09:35
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 26, 10:28)
Aš truputį sugrąžinsiu mus Į TEMĄ  rolleyes.gif  blush2.gif

Norėjau pasiteirauti ar progesteronas (6DPO) 44,75nmol/l (norma 5,3-86) yra BLOGAI ir tai byloja apie TRUMPĄ antrą fazę  g.gif  g.gif

Man atrodo, kad jeigu pas tave normos viduriukas, tai nera blogai g.gif Bet gal geriau gines paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 26, 09:40)
Man atrodo, kad jeigu pas tave normos viduriukas, tai nera blogai g.gif  Bet gal geriau gines paklaust mirksiukas.gif

Aš juk JAU rašiau, ką ginė mano apie mano antra fazę mirksiukas.gif Tik norėjau sužinoti britų mokslininkų nuomonę rolleyes.gif (aš tikrai labai nuoširdžiai prašau ax.gif )
Atsakyti
sveikutes,
gal durnas klausymas,bet mane supainiojo visai blush2.gif
ar gali nevykti O jie OT rodo II ryskius g.gif
Atsakyti