Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 18:33)
Aš iš BT sprendžiu  mirksiukas.gif - šoktelėjo per 0,4 laipsnio. aišku, būtu gerai, jei būtum prieš tai matavus. Bet ir skausmai ir OT tą sako  mirksiukas.gif
O čia pirmas tavo BT grafikėlis g.gif Labai įdomu kokia tavo vadinamoji AUKŠTA BT  g.gif Nes iš dabartinių matosi, kad pavėsus mergina esi  doh.gif (beje kaip ir aš  hihihi.gif, bet pas mane antroj fazėj pakildavo iki 36,9 rolleyes.gif ). Laukiam kas bus toliau  rolleyes.gif

Beje, kiek dienų trunka tavo ciklas  g.gif

taip,tai mano pirmasis ciklas matavimu ir testavimu biggrin.gif aga,pavesus as verysad.gif tas pane neramina...o mano ciklas 28-30dienu
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 15, 16:37)
taip,tai mano pirmasis ciklas matavimu ir testavimu biggrin.gif aga,pavesus as verysad.gif tas pane neramina...o mano ciklas 28-30dienu

Žiūrim ką ryt pamatysi mirksiukas.gif O aš jau lekiu- vaikas, namai ir ND thumbup.gif TOS DIENOS wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 18:39)
Žiūrim ką ryt pamatysi  mirksiukas.gif O aš jau lekiu- vaikas, namai ir ND  thumbup.gif TOS DIENOS  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 17:39)
Žiūrim ką ryt pamatysi  mirksiukas.gif O aš jau lekiu- vaikas, namai ir ND  thumbup.gif TOS DIENOS  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sekmingu tau Tu dieneliu,kad tik pagaliau ateitu sviesa ir laime ir i tavo kiema thumbup.gif wub.gif
Vijora,mes irgi gaudem berniuka drinks_cheers.gif Bet man kiek juoko buvo,kai uzejau i mergaiciu pokalbius kurios planuoja mergaites ir ten daugumai berniukai uzkibo,o va berniuku temuteje kiek zinoma is esamu nestukiu tai mergytes nesioja po sirdele wub.gif
Mano vyras labai norejo sunaus,o man ar sunus/dukra nesvarbu -kad tik sveikas butu ir visai butu thumbup.gif Tai dabar kai turim su vyro turteliu problema ir niekaip nepavyksta nestuke.gif tai maniskis jau kalba,kad nebesvarbu kas kad tik pastociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negalvok,nepamokslauju -tik pati prisimenu kaip gaudziau O 4u.gif Kad tik berniukas gimtu ax.gif
O tau sekmes,kuo greiciau pastoti ir su berniuku nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 15, 18:00)
Sekmingu tau Tu dieneliu,kad tik pagaliau ateitu sviesa ir laime ir i tavo kiema thumbup.gif  wub.gif
Vijora,mes irgi gaudem berniuka drinks_cheers.gif Bet man kiek juoko buvo,kai uzejau i mergaiciu pokalbius kurios planuoja mergaites ir ten daugumai berniukai uzkibo,o va berniuku temuteje kiek zinoma is esamu nestukiu tai mergytes nesioja po sirdele wub.gif
Mano vyras labai norejo sunaus,o man ar sunus/dukra nesvarbu -kad tik sveikas butu ir visai butu thumbup.gif Tai dabar kai turim su vyro turteliu problema ir niekaip nepavyksta  nestuke.gif tai maniskis jau kalba,kad nebesvarbu kas kad tik pastociau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Negalvok,nepamokslauju -tik pati prisimenu kaip gaudziau O 4u.gif Kad tik berniukas gimtu ax.gif

Mano MB irgi labai nori sunaus, o man taip pat visiskai nesvarbu, svarbu leliukas sveikas butu 4u.gif nors ilendu kartais ir i berniuku temele paskaitineti, idomumo delei ax.gif
Atsakyti
O, nauja temute pradeta biggrin.gif
Aciu, Ice Tea!! 4u.gif Uz kokios savaiteles ir as pradesiu OT daryti smile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 16:39)

Sekmes, kad tik pasisektu 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 15, 18:00)
Mano vyras labai norejo sunaus,o man ar sunus/dukra nesvarbu -kad tik sveikas butu ir visai butu thumbup.gif Tai dabar kai turim su vyro turteliu problema ir niekaip nepavyksta  nestuke.gif tai maniskis jau kalba,kad nebesvarbu kas kad tik pastociau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man jau irgi nebesvarbu, ir as negaudysiu. Jau si cikla negaudziau, ir nors uzkibo, bet neissaugojau savo zirniuko, pabego.... Na ka, bandysime vel cool.gif Kol kas su BT nesamones darosi...
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 15, 20:00)
Sekmingu tau Tu dieneliu,kad tik pagaliau ateitu sviesa ir laime ir i tavo kiema thumbup.gif  wub.gif

as irgi paskaitineju ir berniuku ir mergyciu temas biggrin.gif tikrai,kad gaunasi atvirksciai pas jas rolleyes.gif na man taip pat svarbu pastot ir isnesiot sveika vaikuti wub.gif bet noret poreles niekas nedraudzia wub.gif na o kas gims tas...mylesim visviena wub.gif wub.gif
sekmes ir jum,Afrodite69 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 15 kovo 2010 - 18:32
pagaliau mano OT vaiduoklis ryskeja ir stipriai, tai manau jog ryt ar poryt sulauksiu taip laukiamos O. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 15, 19:21)
pagaliau mano OT vaiduoklis ryskeja ir stipriai, tai manau jog ryt ar poryt sulauksiu taip laukiamos O.  bigsmile.gif

dabar supratau, kad ir man reikia OT, o tai pagal BT dar nelabai gaudaus, bet lyg jau ir turetu buti O, vat ir pasitikrinciau su OT g.gif o tau pagal tempa O ar ne 15-16cd?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 20:38)
dabar supratau, kad ir man reikia OT, o tai pagal BT dar nelabai gaudaus, bet lyg jau ir turetu buti O, vat ir pasitikrinciau su OT g.gif  o tau pagal tempa O ar ne 15-16cd?

ne ne, tikrai ne 15 ar 16 CD, pas mane visada po O sokteli BT iki 36.7 ar 36.8, dazniausiai apie 18 - 20 CD. si karta nusprendziau darytis ir OT, tai viskas daug aiskiau, pagal BT ir OT , taip pat jauciu jog arteja O bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 15, 19:55)
ne ne, tikrai ne 15 ar 16 CD, pas mane visada po O sokteli BT iki 36.7 ar 36.8, dazniausiai apie 18 - 20 CD. si karta nusprendziau darytis ir OT, tai viskas daug aiskiau, pagal BT ir OT , taip pat jauciu jog arteja O  bigsmile.gif

aisku tada, reikes ir man kita cikla nusipirkti OT, aisku jei bereikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 13:03)
aisku tada, reikes ir man kita cikla nusipirkti OT, aisku jei bereikes ax.gif

na zinok as ir ilgai nesiryzau gadint OT bet si cikla ryzausi ir jau tris sugadinau, ryskiausias pas mane jis buvo sekmadieni del to ir pazymejau kaip teigiama nors sestadieni jau vaiduokliavo, o siandien labai panasus i vakaryksti, tai nezinau ka ir mastyt, turbut teks laukt menesio galo kad suzinot ar pataikem su ND tongue.gif
Atsakyti